WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30

Awatar użytkownika
kri100f
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:48:20
Życiówka w maratonie: 04:26:40

Nieprzeczytany post

Z tego, co pamiętam Krzysiek - kri100f, po maratońskim debiucie, też planował w kolejnym roku skupić się na szybkości: to całkiem dobry pomysł
Cześć :)
Trochę odpocząłem po maratonie (to nie był debiut, żeby nie było - tylko drugi hihi ;)) tj. teraz Dałem na luz - tylko w ubiegłe 2 niedziele biegałem po godzince i dzisiaj tyleż. Nauczka z maratonu - więcej siły biegowej trzeba ćwiczyć by na końcówce nóżki nie siadły.
A teraz rzeczywiście na 11.listopada trochę nad szybkością chce popracować pod tę dyszkę.
Mam nadzieję stawić się pojutrze w sobotę.
Do zobaczenia!
Kto ma nogi do biegania... niechaj biega :)
New Balance but biegowy
Kas
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej, jak długo będziecie biegać? Zimą też? dość długo mnie nie było (trochę problemów z motywacją, trochę zdrowotnych). Niestety teraz mam przymusową przerwę w bieganiu - w weekend załamałam nogę :( Życzę wam wszystkim miłych treningów i mam nadzieję, że się widzimy jak już wyjdę na prostą.
A swoją drogą śmieszne, że jak mnie gipsowali to rozpaczałam głównie nad tym, że będę musiała przerwać treningi, a nie np. nad tym, że trochę mi teraz będzie ciężko zarabiać na życie. ot, siła uzależnienia :)
Awatar użytkownika
LDeska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:20
Życiówka w maratonie: 3:03:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja mam zamiar całą zimę biegać tylko niestety nie pasuje mi żeby się pojawiać w sobotę rano na stadionie... a szkoda bo chętnie bym się dokształcił na tych zajęciach.
Dla mnie temperatura nie jest na razie problemem - wczoraj wieczorem było +3 stopnie a biegło się fajnie. Najtrudniej dla mnie wyjść pobiegać jak jest zimno i w dodatku pada deszcz... jeszcze tak nie było ale nie wiem czy się zmobilizuję w taką pogodę :niewiem:
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
Awatar użytkownika
bennykuleczka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:46

Nieprzeczytany post

Kas pisze:Hej, jak długo będziecie biegać? Zimą też? dość długo mnie nie było (trochę problemów z motywacją, trochę zdrowotnych). Niestety teraz mam przymusową przerwę w bieganiu - w weekend załamałam nogę :( Życzę wam wszystkim miłych treningów i mam nadzieję, że się widzimy jak już wyjdę na prostą.
A swoją drogą śmieszne, że jak mnie gipsowali to rozpaczałam głównie nad tym, że będę musiała przerwać treningi, a nie np. nad tym, że trochę mi teraz będzie ciężko zarabiać na życie. ot, siła uzależnienia :)
Hej,
ja zamierzam biegać całą zimę, a z tego co wspominała Beata BBL ma być na pewno do grudnia (popraw mnie Beato jeśli źle zrozumiałem)
mówiąc szczerze zima to nic strasznego, biega się przyjemniej niż na jesieni :hahaha: przynajmniej jak jest na minusie to jest gwarancja że jest sucho i nie pada deszcz...

życzę szybkiego powrotu do zdrowia i oby ta prosta, o której wspominasz jak najszybciej nadeszła.

pozdrawiam,
Tomek
Awatar użytkownika
kri100f
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki za kolejny fajny trening. Cieszy fakt, że frekwencja dopisuje a i pogoda również piękna... aż chce się biegać :) no i atmosfera jak zwykle sympatyczna.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Mamy farta z pogodą, generalnie chyba nigdy nie padało. Przypomina mi to SBBP, w każdą sobotę o 8:00 rano, róg Klaudyny i Podleśnej - też nigdy nie padało. :)
Awatar użytkownika
Kinka
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 54:06

Nieprzeczytany post

A mnie wypadek samochodowy wykluczył z biegania na pewno do przyszłego roku :-( Dobrze ze chociaż swój pierwszy maraton zdążyłam pobiec w tym roku.
Jestem z Wami myślami w każda sobotę o 9.30 :-)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

O kurcze, miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że wrócisz do nas.
Awatar użytkownika
Kinka
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 54:06

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:O kurcze, miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że wrócisz do nas.
Wrócę na pewno tylko nie wiem kiedy niestety.
Kas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kinka, łączę się w bólu. Ja siedzę w gipsie do końca listopada, potem jeszcze rehabilitacja, więc pewnie w tym roku też sobie nie pobiegam :(

Trzymaj się ciepło
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Kas pisze:Kinka, łączę się w bólu. Ja siedzę w gipsie do końca listopada, potem jeszcze rehabilitacja,
Kurcze, dziewczyny, co się dzieje ! Kas - a z Tobą co?
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Kurcze, dziewczyny, co się dzieje ! Kas - a z Tobą co?
Kas już pisała wyżej - noga złamana :ojoj: .
Strasznie Wam współczuję. Ja złamaną miałam tylko rękę, a w zasadzie nawet tylko śródręcze i palce (na rowerze ...;)), i wspominam słabo.
Jedyne pocieszenie, że teraz w sumie pora na roztrenowanie, o ile ktoś robi (ja nie :hej: ), i taki ogólnie martwy biegowo sezon. Można trochę odpocząć. Do grudnia wydobrzejecie, trochę czasu na rozruszanie się i od stycznia ruszycie z nowymi siłami do nowego cyklu przygotowań. Trzymam kciuki, będzie dobrze :spoczko: :) !
A z nogą w gipsie można robić np. pompki ;).

Pozostałym niekontuzjowanym dziękuję za wspólne, sobotnie treningi i jak zwykle zapraszam w kolejną sobotę. Do wylosowania pakiety startowe na Bieg Niepodległości :hej: !
Kas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

beata pisze:A z nogą w gipsie można robić np. pompki ;).
Taki jest plan - pompki i brzuszki. Wreszcie się góra trochę wzmocni :)
Awatar użytkownika
kri100f
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kasiu,
życzę szybkiego powrotu do zdrowia, a do pracy nad formą polecam programy treningowe ze stron:
http://www.miesniebrzucha.pl/
http://www.100pompek.pl/
http://www.podciaganie.pl/
no pain, no gain :)
tergal
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 1:04

Nieprzeczytany post

Witam! Nigdy nie byłam na Waszych zajęciach, chociaż od pół roku się wybieram :hahaha: . Biegam dość regularnie i zastanawiam się czy można jeszcze dołączyć? Czy pomimo iż byłyby to pierwsze zajęcia "odnajdę się" :usmiech: ?
Pozdrawiam serdecznie!
ODPOWIEDZ