OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!

Master Piernik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32'41''
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tadeo pisze:
Malko Runers pisze:Startowałem tylko 1 w barwach BBL
I Iławski Półmaraton 21,097km
Krzysztof :taktak:
Tadeo ten bieg przełajowy u Kojrysa to jakiś dystans posiada coś wiesz więcej. :lalala:
Na pewno bieg ten nie posiada atestu PZL i bardziej chodzi tu o zabawę niż o sportową jakość. Zwycięzcy oczywiście dostają nagrody. Dystans w tamtym roku to około 800 metrów a dokładny dystans ,to nikt nie potrafił tego określić. :niewiem:
To gdzie dokładnie jest ten bieg ? Każdy może wziąć udział?
Do poprawienia:

5k - 15'36'' 2012 / 10k - 32'41'' 2015 / 15k - 50'37'' 2012 / Półmaraton - 1h12'53'' 2015

I co się tak cieszycie życiem i tak wszyscy umrzemy...
New Balance but biegowy
treptuś
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

loko pisze:musiałbym tez przyjżeć się twoim butkom...
Buty mam z tych zwykłych i normalnych, bez ABSów, bez wspomagania sznurówek, niebieskie, pod kolor dresu :hahaha: mam 2 żele, jeden intensywnie chłodzący, a drugi przeciwzapalny, no i na razie boli mniej niż wczoraj, ale jeszcze pobolewa, jeśli do jutra nie przestanie boleć to buty pokażę tak jakoś 12 listopada.
Co nie dobiegnę, to rozbawię ;)
Awatar użytkownika
Tadeo
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Master Piernik pisze:
Tadeo pisze:
Malko Runers pisze:Startowałem tylko 1 w barwach BBL
I Iławski Półmaraton 21,097km
Krzysztof :taktak:
Tadeo ten bieg przełajowy u Kojrysa to jakiś dystans posiada coś wiesz więcej. :lalala:
Na pewno bieg ten nie posiada atestu PZL i bardziej chodzi tu o zabawę niż o sportową jakość. Zwycięzcy oczywiście dostają nagrody. Dystans w tamtym roku to około 800 metrów a dokładny dystans ,to nikt nie potrafił tego określić. :niewiem:
To gdzie dokładnie jest ten bieg ? Każdy może wziąć udział?
Gospodarstwo Janusza Kojrysa w Redykajach (osiedle w Olsztynie).
Bieg typu open zapisy na miejscu przed biegiem ale tutaj nie chcę wpuścić cię na minę, bo nie wiem dlaczego na liście zgłoszenia trzeba było podać z jakiego pochodzi się osiedla. Najlepiej dowiedzieć się u źródła kontaktując się z Radą osiedla Likusy ,odnośnik do strony podawałem wcześniej. Jeśli mam dokładnie wytłumaczyć ci, gdzie jest Gospodarstwo Kojrysa ,to wolę założyć trampki na nogi i pobiec z tobą tam i z powrotem :usmiech:
Jeszcze jedna sprawa. Wiem że prezentujesz już wysoki poziom i jeśli posiadasz licencję sportową i chcesz wziąć udział w zawodach amatorów, to wskazane jest poinformować o tym organizatora biegów .
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

I jak się biegało w lesie? Napiszcie, że strasznie, ciężko, okropnie, a panu Tacie urwało w wózku kółka :hejhej: smutno jest kuleć, kiedy inni biegają :echech:
w.jeger
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Treptuś,relację z dzisiejszego spotkania możesz zobaczyć w telewizji (TVP Olsztyn informacje ) posłuchaj rad Tomka (maści i mrożonki na nogę polecam groszek) i wracaj do Nas. Zdrowiej szybko.
MJ
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

w.jeger pisze:Treptuś,relację z dzisiejszego spotkania możesz zobaczyć w telewizji (TVP Olsztyn informacje ) posłuchaj rad Tomka (maści i mrożonki na nogę polecam groszek) i wracaj do Nas. Zdrowiej szybko.
http://www.tvp.pl/olsztyn/informacja/in ... 30/5520206 ok. 16 minuta.
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Panie Wojtku, dziękuję za miłe słowa :usmiech: Przydadzą się, bo jednak czeka mnie lekarz. Zrobiłam eksperyment, a raczej coś głupiego, no, głupi eksperyment; po którymś z kolei smarowaniu maścią przestało boleć. Z radości odjęło rozum na tyle, że sobie pomyślałam, że z ciekawości trochę potruchtam i sprawdzę czy już faktycznie przestało boleć. Rozciągałam się i rozgrzewałam w mieszkaniu, nogi, ręce, tułów, nie było żadnego bólu, zwłaszcza w łydce przy przenoszeniu ciężaru ciała z pięty na palce. Wyszłam potruchtać, 600, 800 metrów lekko i bez bólu. Potem przystanęłam przy ławce, żeby jeszcze trochę porozciągać nogi, wszystko było bez bólu. Potem ruszyłam dalej, spokojnie, bez szarżowania i jeden wielki zonk, bo zaczęło boleć. Powrót do mieszkania piechotą, kulejąc, tak jak w czwartek :echech: I jestem w punkcie wyjścia, nie boli tak żeby mi łzy z oczu leciały, ale boli wystarczająco żeby kuleć przy każdym kroku :niewiem: Z maści mam Naproxen Emo i jakiś żel intensywnie chłodzący MyVen. Czy jest coś co mogę sobie jeszcze jutro dodatkowo kupić w aptece w oczekiwaniu na wizytę u lekarza? No nie wiem, może coś lepszego, skuteczniejszego, bo kobieta w aptece popatrzyła tylko na mnie zdziwionymi oczami, a ja nie wiedziałam jakie maści i żele są skuteczne.
julek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

treptuś, bardzo współczuję!!! chyba będziesz musiała odstawić buty biegowe na jakiś czas. jak już będziesz po wizycie u specjalisty to daj znać. będę trzymać kciuki abyś jak najszybciej pojawiła się na naszych zajęciach :jatylko:
pozdrawiam.
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki Julek :usmiech: nie, no, póki mi nogi nie urwało i kość skóry nie przebiła to ja cały czas myślę, że to nic strasznego i za 2 tygodnie będę z Wami normalnie biegać w Kortowie :hejhej: zyskałam trochę czasu na obejrzenie zaległych filmów :usmiech:
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

treptuś Brawo!!! nie ma co się załamywać, czekamy na Ciebie :)
Tomek Domżalski
julek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ja myślę że to sprawa przeciążeniowa - troszkę odpoczniesz i wrócisz do nas jak nowo narodzona.
Do zobaczenia na bieżni. :hejhej:
sevrond
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 1.15

Nieprzeczytany post

Rozumiem że tutaj także piszemy o AKM ?
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

julek pisze: ja myślę że to sprawa przeciążeniowa
Dobrze myślisz :usmiech: z moją nogą ani dobrze, ani tragicznie. Tydzień, dwa tygodnie przestoju, nowa maść do kompletu, tym razem Dip Rilif i prikaz aby w międzyczasie nie wyrywać się biegać, żeby sprawdzić czy jeszcze boli :hejhej:
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

loko pisze:treptuś Brawo!!! nie ma co się załamywać, czekamy na Ciebie :)
Dzięki Loko :usmiech: zjawię się w Kortowie 12 listopada (będzie wtedy bieganie? bo jest święto i chyba też jakiś bieg 11 listopada) jak se zrywać wiązadła, stawy, mięśnie to lepiej w gronie zawodowców niż samej w średnio oświetlonej alei :hahaha:
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

12 listopada oczywiście też biegamy:) wile osoób poprzedniego dnia będzie startowało w Łubiance w biegu niepodległości, dlatego zaaplikujemy łagodny trening. zatem nie będziemy zrywać żadnych więzadeł ani innych tam :)
Tomek Domżalski
ODPOWIEDZ