WROCŁAW - al. Ignacego Jana Paderewskiego 35. Sobota 9:30!

dangolele
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Chciałam się dowiedzieć czy spotkania odbywają sie przez cały rok czy w zimie jest jakaś przerwa?
Obrazek
New Balance but biegowy
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

dangolele pisze:Chciałam się dowiedzieć czy spotkania odbywają sie przez cały rok czy w zimie jest jakaś przerwa?
jest planowana przerwa w okresie zimowym ale o jej czasie trwania będziemy informować jak dostaniemy dokładne info od szefa.
Jacek Wosiek
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Gratulujemy wszystkim udziału w teście Coopera:) Uzyskane przez Was wyniki (przedział 1700-3100m) są naprawdę dobre :)
Obrazek
więcej zdjęć na http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
Jacek Wosiek
oleg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Pozdrawiam wszystkich spotkanych i poznanych podczas mojego pierwszego treningu biegowego! Świetna sprawa i wielka przyjemność z biegania :hejhej:
Lus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zapraszamy ponownie :usmiech:

Czy ktoś się w niedzielę wietrzył na Olimpijskim? Mnie pogoda definitywnie zniechęciła, na Olimpijski przyjechałam po południu pomoczyć się w basenie.
z pozdrowieniem,
Lucyna
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

oleg pisze:Pozdrawiam wszystkich spotkanych i poznanych podczas mojego pierwszego treningu biegowego! Świetna sprawa i wielka przyjemność z biegania :hejhej:
Super że do nas dołaczyłeś-mamy nadzieję że na stałe :) W grupie zawsze raźniej :)
Lus pisze:Czy ktoś się w niedzielę wietrzył na Olimpijskim? Mnie pogoda definitywnie zniechęciła, na Olimpijski przyjechałam po południu pomoczyć się w basenie.
Tak przewietrzyliśmy się :) Z naszych stałych powakacyjnych bywalców prócz mnie była Ewa, Seba i Jurek :) Pogoda okazała się łaskawa :)
Jacek Wosiek
Awatar użytkownika
sbusz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Pogoda OK - upału nie było, kałuż też nie... generalnie przyjemny "rześki" bieg :oczko: sprzyjający dobrym wynikom...
Hehe.. trener Jacek, pomimo kontuzji :szok:, był najszybszy z nas (34:41), Jurek dosłownie deptał mu po piętach (34:42), a ja zostawiłem sobie trochę przestrzeni z przodu (36:12) ;) a tak serio, bardzo udany bieg i zakończenie sezonu (no chyba, że uda się gdzieś jeszcze wystartować w tym roku...)
Sebik

Obrazek
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Uprzejmie informuję, że w najbliższą sobotę 15.10 z powodu braków kadrowych (mamy z Tomkiem konferencję) nie odbędą się zajęcia BBL. Nas nie będzie ale możecie, jeśli tylko macie ochotę, przyjść na stadion i wykonać test Coopera organizowany przez uczelnię AWF. My serdecznie zapraszamy za tydzień 22.10 - biegamy bo lubimy :)
Jacek Wosiek
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Zapraszam jutro na wspólny trening-godz. 9.30 bieżnia stadionu lekkoatletycznego na Olimpijskim.
PS.Rozdamy zaległe dyplomy :)
Jacek Wosiek
Martins
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Lus pisze:Zapraszamy ponownie :usmiech:

Czy ktoś się w niedzielę wietrzył na Olimpijskim? Mnie pogoda definitywnie zniechęciła, na Olimpijski przyjechałam po południu pomoczyć się w basenie.
Witam. Ja byłem, było tak dużo zawodników że zabrakło zupy... :hej:
Impreza udana :-)

Kolega sbusz chce sezon kończyć a tu sezon biegowy w pełni :hej:

To napiszę tak: w tę niedzielę 10km w Lubinie, bieg barbórkowy o lampkę górniczą, 6 listopada półmaraton Kośmin, a w grudniu półmaraton Św. Mikołajów w Toruniu, a po drodze inne biegi.

Oczywiście polecam i zapraszam :-)
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

22.10.2011 wzmacnialiśmy mięśnie nóg w takim składzie
Obrazek
Obrazek
Do miłego zobaczenia :)
Jacek Wosiek
Damon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ekipa wygląda bardzo sympatycznie , muszę tam kiedyś wpaść.
Jak wygląda sprawa spotkań w zimie ?
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Damon pisze:Ekipa wygląda bardzo sympatycznie , muszę tam kiedyś wpaść.
Jak wygląda sprawa spotkań w zimie ?
Ekipa świetna, wpadaj jak najszybciej:) Najlepiej już jutro na 9.30 na Olimpijskim - Biegamy Bo Lubimy :). Zapraszamy wszystkich :) Co do spotkań w zimie to do końca grudnia są w tradycyjnej stadionowej formie, a potem zobaczymy czy jakaś przerwa nastąpi.
Jacek Wosiek
Tadrion
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 54:49

Nieprzeczytany post

Po kłopotach z ubiegłego tygodnia u mnie nie pozostał już ślad. Dzisiaj z okazji wizyty w rodzinnych stronach wybrałem się na półmaraton do Katowic. Z osiągniętego rezultatu 2:02:49 na trasie 200m dłuższej niż trasa półmaratonu jestem bardzo zadowolony, chciałem pobiec na około 2:05-2:08, więc cel zrealizowałem z naddatkiem. W Katowicach panowała świetna, bezwietrzna pogoda do biegania - mam nadzieję, że podobne warunki mieliście na dzisiejszym treningu we Wrocławiu :)
Obrazek
jacwos
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Tadrion pisze:Po kłopotach z ubiegłego tygodnia u mnie nie pozostał już ślad. Dzisiaj z okazji wizyty w rodzinnych stronach wybrałem się na półmaraton do Katowic. Z osiągniętego rezultatu 2:02:49 na trasie 200m dłuższej niż trasa półmaratonu jestem bardzo zadowolony, chciałem pobiec na około 2:05-2:08, więc cel zrealizowałem z naddatkiem. W Katowicach panowała świetna, bezwietrzna pogoda do biegania - mam nadzieję, że podobne warunki mieliście na dzisiejszym treningu we Wrocławiu :)
Tadrion rewelacja :) - nasze gratulacje :)Też mieliśmy świetną pogodę. Popracowaliśmy nad techniką biegu. Zdjęcia z treningu http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=3
Jacek Wosiek
ODPOWIEDZ