WROCŁAW - al. Ignacego Jana Paderewskiego 35. Sobota 9:30!
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jest planowana przerwa w okresie zimowym ale o jej czasie trwania będziemy informować jak dostaniemy dokładne info od szefa.dangolele pisze:Chciałam się dowiedzieć czy spotkania odbywają sie przez cały rok czy w zimie jest jakaś przerwa?
Jacek Wosiek
-
- Stary Wyga
Gratulujemy wszystkim udziału w teście Coopera:) Uzyskane przez Was wyniki (przedział 1700-3100m) są naprawdę dobre
więcej zdjęć na http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
więcej zdjęć na http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
Jacek Wosiek
-
- Rozgrzewający Się
Zapraszamy ponownie
Czy ktoś się w niedzielę wietrzył na Olimpijskim? Mnie pogoda definitywnie zniechęciła, na Olimpijski przyjechałam po południu pomoczyć się w basenie.
Czy ktoś się w niedzielę wietrzył na Olimpijskim? Mnie pogoda definitywnie zniechęciła, na Olimpijski przyjechałam po południu pomoczyć się w basenie.
z pozdrowieniem,
Lucyna
Lucyna
-
- Stary Wyga
Super że do nas dołaczyłeś-mamy nadzieję że na stałe W grupie zawsze raźniejoleg pisze:Pozdrawiam wszystkich spotkanych i poznanych podczas mojego pierwszego treningu biegowego! Świetna sprawa i wielka przyjemność z biegania
Tak przewietrzyliśmy się Z naszych stałych powakacyjnych bywalców prócz mnie była Ewa, Seba i Jurek Pogoda okazała się łaskawaLus pisze:Czy ktoś się w niedzielę wietrzył na Olimpijskim? Mnie pogoda definitywnie zniechęciła, na Olimpijski przyjechałam po południu pomoczyć się w basenie.
Jacek Wosiek
- sbusz
- Rozgrzewający Się
Pogoda OK - upału nie było, kałuż też nie... generalnie przyjemny "rześki" bieg sprzyjający dobrym wynikom...
Hehe.. trener Jacek, pomimo kontuzji , był najszybszy z nas (34:41), Jurek dosłownie deptał mu po piętach (34:42), a ja zostawiłem sobie trochę przestrzeni z przodu (36:12) a tak serio, bardzo udany bieg i zakończenie sezonu (no chyba, że uda się gdzieś jeszcze wystartować w tym roku...)
Hehe.. trener Jacek, pomimo kontuzji , był najszybszy z nas (34:41), Jurek dosłownie deptał mu po piętach (34:42), a ja zostawiłem sobie trochę przestrzeni z przodu (36:12) a tak serio, bardzo udany bieg i zakończenie sezonu (no chyba, że uda się gdzieś jeszcze wystartować w tym roku...)
-
- Stary Wyga
Uprzejmie informuję, że w najbliższą sobotę 15.10 z powodu braków kadrowych (mamy z Tomkiem konferencję) nie odbędą się zajęcia BBL. Nas nie będzie ale możecie, jeśli tylko macie ochotę, przyjść na stadion i wykonać test Coopera organizowany przez uczelnię AWF. My serdecznie zapraszamy za tydzień 22.10 - biegamy bo lubimy
Jacek Wosiek
-
- Wyga
Witam. Ja byłem, było tak dużo zawodników że zabrakło zupy...Lus pisze:Zapraszamy ponownie
Impreza udana
Kolega sbusz chce sezon kończyć a tu sezon biegowy w pełni
To napiszę tak: w tę niedzielę 10km w Lubinie, bieg barbórkowy o lampkę górniczą, 6 listopada półmaraton Kośmin, a w grudniu półmaraton Św. Mikołajów w Toruniu, a po drodze inne biegi.
Oczywiście polecam i zapraszam
-
- Stary Wyga
Ekipa świetna, wpadaj jak najszybciej:) Najlepiej już jutro na 9.30 na Olimpijskim - Biegamy Bo Lubimy . Zapraszamy wszystkich Co do spotkań w zimie to do końca grudnia są w tradycyjnej stadionowej formie, a potem zobaczymy czy jakaś przerwa nastąpi.Damon pisze:Ekipa wygląda bardzo sympatycznie , muszę tam kiedyś wpaść.
Jak wygląda sprawa spotkań w zimie ?
Jacek Wosiek
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 54:49
Po kłopotach z ubiegłego tygodnia u mnie nie pozostał już ślad. Dzisiaj z okazji wizyty w rodzinnych stronach wybrałem się na półmaraton do Katowic. Z osiągniętego rezultatu 2:02:49 na trasie 200m dłuższej niż trasa półmaratonu jestem bardzo zadowolony, chciałem pobiec na około 2:05-2:08, więc cel zrealizowałem z naddatkiem. W Katowicach panowała świetna, bezwietrzna pogoda do biegania - mam nadzieję, że podobne warunki mieliście na dzisiejszym treningu we Wrocławiu
-
- Stary Wyga
Tadrion rewelacja - nasze gratulacje :)Też mieliśmy świetną pogodę. Popracowaliśmy nad techniką biegu. Zdjęcia z treningu http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=3Tadrion pisze:Po kłopotach z ubiegłego tygodnia u mnie nie pozostał już ślad. Dzisiaj z okazji wizyty w rodzinnych stronach wybrałem się na półmaraton do Katowic. Z osiągniętego rezultatu 2:02:49 na trasie 200m dłuższej niż trasa półmaratonu jestem bardzo zadowolony, chciałem pobiec na około 2:05-2:08, więc cel zrealizowałem z naddatkiem. W Katowicach panowała świetna, bezwietrzna pogoda do biegania - mam nadzieję, że podobne warunki mieliście na dzisiejszym treningu we Wrocławiu
Jacek Wosiek