powodzenia, niezła jesteś, ja jeszcze nie jestem gotowydadziap pisze:Poznań Maraton - do zainteresowanych
mam 2 miejsca w samochodzie w drodze do Poznania ( wyjazd w sobotę ciut świt).
wracam w poniedziałek rano. Gdyby ktos był zainteresowany
pozdrawiam i do zobaczenia jutro
daga
KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Nieźle Olo, piękna sportowa kariera czy raczej przygoda. A najciekawsze to zwycięstwo na 60 m gdy byłeś w Zespole Pieśni i Tańca Ja też zaczynałem od szachów
Odnośnie dylematu bieżnia, stadion czy ulica - przecież to wszystko nuda. Zobaczcie to
Odnośnie dylematu bieżnia, stadion czy ulica - przecież to wszystko nuda. Zobaczcie to
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:57:34
- Życiówka w maratonie: 04:54:07
e tam.
Jestem zywym dowodem na to, że maraton jest do przejścia :P niemal dosłownie.
Ja swój pierwszy maraton biegłam do jakiegoś 20 km, a potem to już tylko jakis dziwaczny Gallowey. Doczłapałam w czasie 6:11 ale doczłapałam i byłam z siebie dumna i Rodzina była dumna
Byłam na tyle cwana, że szukałam maratonu z limitem powyżej 6:30, żeby mnie do autobusu nie zgarnęli :P
Jestem zywym dowodem na to, że maraton jest do przejścia :P niemal dosłownie.
Ja swój pierwszy maraton biegłam do jakiegoś 20 km, a potem to już tylko jakis dziwaczny Gallowey. Doczłapałam w czasie 6:11 ale doczłapałam i byłam z siebie dumna i Rodzina była dumna
Byłam na tyle cwana, że szukałam maratonu z limitem powyżej 6:30, żeby mnie do autobusu nie zgarnęli :P
-
- Rozgrzewający Się
9 października, lista nr 9, kandydat nr 9 - Witosław Wierzbicki. Wszystkich z części województwa śląskiego obejmującej obszar powiatu: bieruńsko-lędzińskiego oraz miast na prawach powiatu: Chorzowa, Katowic, Mysłowic, Piekar Śląskich, Rudy Śląskiej, Siemianowic Śląskich, Świętochłowic i Tychów zachęcam do oddawania głosów!
-
- Zaprawiony W Bojach
a gdzie masz strój do biegania ?
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 35.40
xenon1981 pisze:Co do Poznania, to ja już namówiłem swojego staruszka żeby wsparł syna i skoro siedzi na emeryturze w domu to zapakuje się w auto i Mnie podrzuci Przy okazji odwiedze Nigdy nie odwiedzaną Poznańską familię Wojciechowskich Może się dowiem ze jednak z Majstrem świata Pawłem dzielimy nie tylko Nazwisko ale i jakieś pokrewieństwo ? Zawsze czułem się Mistrzem
Nie wiem Daga jak u Ciebie ale u Mnie już skacze ciśnienie i mimo ze jest 9 dni jeszcze to już się denerwuję I już zaczynam wymyślać odpowiedzi na pytania dlaczego sie nie udalo haah
Wymowki sa dla mieczakow! Bedzie dobrze! a bedzie ktos jutro na 10km? Powodzenia na tescie Cooper'a dzisiaj
-
- Zaprawiony W Bojach
Oj Tam dla mięczaków Wole być mile zaskoczony, niż niemile rozczarowany Zresztą jak dam ciała to zawsze wiem dlaczegoFuerte25 pisze:
Wymowki sa dla mieczakow! Bedzie dobrze! a bedzie ktos jutro na 10km? Powodzenia na tescie Cooper'a dzisiaj
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
Jak niektórzy z Was pewnie wiedzą nasza trenerka organizuje akcje "Nakręć się i pomagaj z uśmiechem!". Polega ona na zbieraniu plastikowych nakrętek, które są sprzedawane firmie recyclingowej, i te pieniądze idą na pomoc chorym dzieciom. Więcej informacji tutaj A my jako ludzie pozytywni nakręceni na bieganie(szczególnie Olo:)) i biegający z uśmiechem pasujemy do tej akcji idealnie Dlatego zrodził się pomysł abyśmy się włączyli do akcji jako BiegamBoLubię Katowice
Wszak już na półmaratonie pokazaliśmy, że jesteśmy świetną drużyną. Teraz możemy uduwodnić to po raz kolejny i trochę pomóc dzieciakom zbierając nakrętki. I przed Mikołajem, albo przed świętami możemy zrobić wspólną zbiórkę nakretek jako BiegamBoLubię Katowice A kto wie może do akcji włączą się również inne drużyny biegowe w okolicy:)
Wszak już na półmaratonie pokazaliśmy, że jesteśmy świetną drużyną. Teraz możemy uduwodnić to po raz kolejny i trochę pomóc dzieciakom zbierając nakrętki. I przed Mikołajem, albo przed świętami możemy zrobić wspólną zbiórkę nakretek jako BiegamBoLubię Katowice A kto wie może do akcji włączą się również inne drużyny biegowe w okolicy:)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wolfik, jesteś WSPANIAŁY!
Tu jest link do strony akcji na facebooku (możecie zajrzeć nawet nie mając tam konta):
http://www.facebook.com/Nakrecsieipomagajzusmiechem
Tu jest link do strony akcji na facebooku (możecie zajrzeć nawet nie mając tam konta):
http://www.facebook.com/Nakrecsieipomagajzusmiechem
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Kontakt:
No w końcu ja Wam pisałem (przynudzałem) o swoich treningach , ale Witosławie wstyd, jak Xenon napisał, że bez stroju do biegania na tym forum. W ubraniu taka fotka to by pasowała na NK . Ale ponieważ różne dziwne rzeczy już tu popieraliśmy nakrętki itp. to Witka, jak najbardziej też poprzyjmy. O kurcze czy ja czasami nie agituję w czasie ciszy wyborczej. Witek, gdybyś startował z listy BBL to jestem pewien, że miałbyś pewną wygraną. Z listy Korwina to chyba nie wyjdzie, bo on nie biega tylko w brydża gra .witosuaw pisze:
9 października, lista nr 9, kandydat nr 9 - Witosław Wierzbicki. Wszystkich z części województwa śląskiego obejmującej obszar powiatu: bieruńsko-lędzińskiego oraz miast na prawach powiatu: Chorzowa, Katowic, Mysłowic, Piekar Śląskich, Rudy Śląskiej, Siemianowic Śląskich, Świętochłowic i Tychów zachęcam do oddawania głosów!
-
- Zaprawiony W Bojach
Dziś wieczór poznałem tajemnicę szybkości Naszych Mistrzyń i Mistrzów biegania
Wieczorne wypady do galerii sam zastosowałem i zobaczymy jutro Jak będzie
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
I dodam, zę jadłem w mcdonalds....OLO NIEPOLECAMxenon1981 pisze:Dziś wieczór poznałem tajemnicę szybkości Naszych Mistrzyń i Mistrzów biegania
Ale mi to służy:)
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 35.40
Ja tylko shake'a!Bzium pisze:I dodam, zę jadłem w mcdonalds....OLO NIEPOLECAMxenon1981 pisze:Dziś wieczór poznałem tajemnicę szybkości Naszych Mistrzyń i Mistrzów biegania
Ale mi to służy:)
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak truskawkowy to wolnoFuerte25 pisze:
Ja tylko shake'a!