KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

dadziap pisze:Poznań Maraton - do zainteresowanych

mam 2 miejsca w samochodzie w drodze do Poznania ( wyjazd w sobotę ciut świt).
wracam w poniedziałek rano. Gdyby ktos był zainteresowany :)

pozdrawiam i do zobaczenia jutro
daga
powodzenia, niezła jesteś, ja jeszcze nie jestem gotowy
Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Nieźle Olo, piękna sportowa kariera czy raczej przygoda. A najciekawsze to zwycięstwo na 60 m gdy byłeś w Zespole Pieśni i Tańca :) Ja też zaczynałem od szachów :)

Odnośnie dylematu bieżnia, stadion czy ulica - przecież to wszystko nuda. Zobaczcie to :)
dadziap
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:57:34
Życiówka w maratonie: 04:54:07

Nieprzeczytany post

e tam.
Jestem zywym dowodem na to, że maraton jest do przejścia :P niemal dosłownie.
Ja swój pierwszy maraton biegłam do jakiegoś 20 km, a potem to już tylko jakis dziwaczny Gallowey. Doczłapałam w czasie 6:11 :) ale doczłapałam i byłam z siebie dumna i Rodzina była dumna :)
Byłam na tyle cwana, że szukałam maratonu z limitem powyżej 6:30, żeby mnie do autobusu nie zgarnęli :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Mendel
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:38

Nieprzeczytany post

Olo to taki człowiek renesansu, judo, karate, kung-fu a do tego szachy i zespół tańca ...
Ciekawe co jeszcze wymyśli, może szydełkowanie ? :)
witosuaw
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Obrazek

9 października, lista nr 9, kandydat nr 9 - Witosław Wierzbicki. Wszystkich z części województwa śląskiego obejmującej obszar powiatu: bieruńsko-lędzińskiego oraz miast na prawach powiatu: Chorzowa, Katowic, Mysłowic, Piekar Śląskich, Rudy Śląskiej, Siemianowic Śląskich, Świętochłowic i Tychów zachęcam do oddawania głosów!
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a gdzie masz strój do biegania ? :-)
Fuerte25
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 35.40

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Co do Poznania, to ja już namówiłem swojego staruszka żeby wsparł syna i skoro siedzi na emeryturze w domu to zapakuje się w auto i Mnie podrzuci :) Przy okazji odwiedze Nigdy nie odwiedzaną Poznańską familię Wojciechowskich :-) Może się dowiem ze jednak z Majstrem świata Pawłem dzielimy nie tylko Nazwisko ale i jakieś pokrewieństwo ? :) Zawsze czułem się Mistrzem :)
Nie wiem Daga jak u Ciebie ale u Mnie już skacze ciśnienie i mimo ze jest 9 dni jeszcze to już się denerwuję :) I już zaczynam wymyślać odpowiedzi na pytania dlaczego sie nie udalo :) haah

Wymowki sa dla mieczakow! :hej: Bedzie dobrze! :ble: a bedzie ktos jutro na 10km? Powodzenia na tescie Cooper'a dzisiaj :usmiech:
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fuerte25 pisze:
Wymowki sa dla mieczakow! :hej: Bedzie dobrze! :ble: a bedzie ktos jutro na 10km? Powodzenia na tescie Cooper'a dzisiaj :usmiech:
Oj Tam dla mięczaków :) Wole być mile zaskoczony, niż niemile rozczarowany ;) Zresztą jak dam ciała to zawsze wiem dlaczego :-)
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak niektórzy z Was pewnie wiedzą nasza trenerka organizuje akcje "Nakręć się i pomagaj z uśmiechem!". Polega ona na zbieraniu plastikowych nakrętek, które są sprzedawane firmie recyclingowej, i te pieniądze idą na pomoc chorym dzieciom. Więcej informacji tutaj A my jako ludzie pozytywni nakręceni na bieganie(szczególnie Olo:)) i biegający z uśmiechem pasujemy do tej akcji idealnie :) Dlatego zrodził się pomysł abyśmy się włączyli do akcji jako BiegamBoLubię Katowice
Wszak już na półmaratonie pokazaliśmy, że jesteśmy świetną drużyną. Teraz możemy uduwodnić to po raz kolejny i trochę pomóc dzieciakom zbierając nakrętki. I przed Mikołajem, albo przed świętami możemy zrobić wspólną zbiórkę nakretek jako BiegamBoLubię Katowice :) A kto wie może do akcji włączą się również inne drużyny biegowe w okolicy:)
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wolfik, jesteś WSPANIAŁY!

Tu jest link do strony akcji na facebooku (możecie zajrzeć nawet nie mając tam konta):
http://www.facebook.com/Nakrecsieipomagajzusmiechem
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

witosuaw pisze:Obrazek

9 października, lista nr 9, kandydat nr 9 - Witosław Wierzbicki. Wszystkich z części województwa śląskiego obejmującej obszar powiatu: bieruńsko-lędzińskiego oraz miast na prawach powiatu: Chorzowa, Katowic, Mysłowic, Piekar Śląskich, Rudy Śląskiej, Siemianowic Śląskich, Świętochłowic i Tychów zachęcam do oddawania głosów!
No w końcu ja Wam pisałem (przynudzałem) o swoich treningach :-), ale Witosławie wstyd, jak Xenon napisał, że bez stroju do biegania na tym forum. W ubraniu taka fotka to by pasowała na NK :-). Ale ponieważ różne dziwne rzeczy już tu popieraliśmy nakrętki itp. to Witka, jak najbardziej też poprzyjmy. O kurcze czy ja czasami nie agituję w czasie ciszy wyborczej. Witek, gdybyś startował z listy BBL to jestem pewien, że miałbyś pewną wygraną. Z listy Korwina to chyba nie wyjdzie, bo on nie biega tylko w brydża gra :-).
Obrazek
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziś wieczór poznałem tajemnicę szybkości Naszych Mistrzyń i Mistrzów biegania :-)
Wieczorne wypady do galerii :-) sam zastosowałem i zobaczymy jutro Jak będzie :)
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Dziś wieczór poznałem tajemnicę szybkości Naszych Mistrzyń i Mistrzów biegania :-)
Wieczorne wypady do galerii :-) sam zastosowałem i zobaczymy jutro Jak będzie :)
I dodam, zę jadłem w mcdonalds....OLO NIEPOLECAM
Ale mi to służy:)
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Fuerte25
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 35.40

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:
xenon1981 pisze:Dziś wieczór poznałem tajemnicę szybkości Naszych Mistrzyń i Mistrzów biegania :-)
I dodam, zę jadłem w mcdonalds....OLO NIEPOLECAM
Ale mi to służy:)
Ja tylko shake'a! ;)
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fuerte25 pisze:
Ja tylko shake'a! ;)
Jak truskawkowy to wolno :) :-)
ODPOWIEDZ