Dobrze że Bziuma tam nie wsadząFuerte25 pisze:
Ja juz dawno zostalam skazana na piekloale tam przynajmniej ciekawie bedzie
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Dobrze że Bziuma tam nie wsadząFuerte25 pisze:
Widze, że dobrze mnie znasz...bo ja myślałem, że jestem na dnie...a okazało się ze jest jeszcze 2m mułu...xenon1981 pisze:Dobrze że Bziuma tam nie wsadząFuerte25 pisze:
On już dawno jest piętro niżej
njaprzyjemniejszy może być kult wagenofalliczny. Pamiętacie, jak nazwano wielkiego kapłana tego kultuFuerte25 pisze:Ja juz dawno zostalam skazana na piekloxenon1981 pisze:No, a Ja już myślałem że jestem jedynym Satanistą na forum. Witamy w piekleFuerte25 pisze: CO? jaki kosciol? jakie modlitwy? jeszcze moze, ze na PIS glosuje co? ja tylko z wygladu taka grzeczna![]()
Jestem zbyt ambitna zeby komus cos dac za darmo, wiec nie musisz sie o zadne fory obawiacza darmo...w sensie bez walki...bo z wami to nigdy nie wiadomo co sobie pomyslicie
ale tam przynajmniej ciekawie bedzie
Nie ma sprawy, choć na zawodach nikt mojego czasu w stosunku da mojej masy 98 kg nie liczył.turek75_31 pisze:xenon1981 pisze:Co do tego zrzucania to mogę spróbowaćolotraper pisze:Ponieważ wszyscy się wyzywają od bieżników ulicznic i nie tylko, to ja chcę Was wyzwać w dwóch dyscyplinach.
Pierwsza dla przyjemności. Siłowanie na rękę, tzw. arm-restling
Druga, kto więcej zrzuci kg do wiosny.
Kto przyjmuje?bo chcę z 5 kilo zrzucić
Vitam
Ja też z 5 kilo jeszcze bym chętnie zrzucił.
Ale aby konkurencja była miarodajna proponuję aby liczyć spadek wagi w stosunku do początkowej masy ciała
Pozdrawiam
Piotr
ja o zapędach Ulicznych u Naty wiedziałem już w 2003 lub 4 dy ją poznałem. Widziałem to w jej....oczach:)Fuerte25 pisze:A co do lekarstw to mówiłem Wolfiemu, że chyba przestał łykać Xanaxale może przestraszył się Challenge'ów
A o "Ulicznicy' pierwszy pisałemTo jest wazelina?
Ja czasem mam ochote ale jak widze auto ksiedza to zaraz mi przechodzixenon1981 pisze:No ostatnio, niestety bywam w kościele na pogrzebach, ale na tace nie rzucam nigdy
wody święconej nie tykam
Nie ma to, jak dywersyfikacją ćwiczeńxenon1981 pisze: Kobiety jak zwykle równają Nas z Ziemiąa tak btw to chcialem zrobić 8km
ale po 6 myślałem że mi piszczele odpadną
Nienawidze bieżni mechanicznej
nie wiem po co kolejny raz sie skusiłem.
Myślisz Olo że za bajtla po obejrzeniu nie próbowałem ?olotraper pisze: Nie ma to, jak dywersyfikacją ćwiczeń, mógłbyś jeszcze, jak TONG PO z Krwawego Sportu, powalić piszczelami w ścianę, żeby tynk się sypał. A wtedy, jak bolą piszczele...