Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
kurtke przymierzalam. chyba 34 i wydaje mi sie ze rekawy miala jak ta bluza o ktora Pardita pytalas. do konca pewna jednak nie jestem bo szybko musialam ja zrzucic zeby mnie nie kusil jej zakup
mysle ze warto wspomniec o jednym. dla mnie wydala sie dobra niemal wszedzie - za wyjatkiem bioder, tam chyba powinna byc luzniejsza, ale przy wiekszym rozmiarze gora juz by tak dobrze nie lezala. jesli wiec macie biodra ( ) przyjrzyjcie sie temu miejscu
ah i napiszcie jak z ta bluza o ktorej pisalam. bo ja nie wiem czy ona ma tak pupe zakrywac, czy to na mnie tylko tak dziwnie lezy (w sumie dobrze zadbac o te miejsca w zimne dni wiec moze tak ma byc )
Zoltar zebys nie poczul sie osamotniony w tych naszych dyskusjach o kobiecych ciuszkach, powiedz a Tobie wpadlo cos w oko?
mysle ze warto wspomniec o jednym. dla mnie wydala sie dobra niemal wszedzie - za wyjatkiem bioder, tam chyba powinna byc luzniejsza, ale przy wiekszym rozmiarze gora juz by tak dobrze nie lezala. jesli wiec macie biodra ( ) przyjrzyjcie sie temu miejscu
ah i napiszcie jak z ta bluza o ktorej pisalam. bo ja nie wiem czy ona ma tak pupe zakrywac, czy to na mnie tylko tak dziwnie lezy (w sumie dobrze zadbac o te miejsca w zimne dni wiec moze tak ma byc )
Zoltar zebys nie poczul sie osamotniony w tych naszych dyskusjach o kobiecych ciuszkach, powiedz a Tobie wpadlo cos w oko?
- T.time
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
słuchajcie dziewczyny, w których centrach handlowych jest sklep tchibo? Pytam, bo dziś się dowiedziałam, że pod koniec przyszłego tygodnia lecę do stolycy na jakąś konferencję to sobie sama obmacam Ja będę w okolicach ul. Towarowej i Wspolnej, jest tam gdzieś w poblizu Tchibo?
Sorki Kachita za zaśmiecanie wątku, ale może powiecie mi gdzie tam w okolicy mozna pobiegać? Jakiś park by mnie interesował Baaardzo ładnie proszę....
Sorki Kachita za zaśmiecanie wątku, ale może powiecie mi gdzie tam w okolicy mozna pobiegać? Jakiś park by mnie interesował Baaardzo ładnie proszę....
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
T.time - tu zawsze mozesz sprawdzic http://www.tchibo.pl/filialfinderT.time pisze:słuchajcie dziewczyny, w których centrach handlowych jest sklep tchibo? Pytam, bo dziś się dowiedziałam, że pod koniec przyszłego tygodnia lecę do stolycy na jakąś konferencję to sobie sama obmacam Ja będę w okolicach ul. Towarowej i Wspolnej, jest tam gdzieś w poblizu Tchibo?
ale wiadomo, lepiej jak Dziewczyny poradza, gdzie jest wybor wiekszy
Ja wysylam jutro na zwiady mojego Narzeczonego z moja bluza polarowa, zeby obmierzyl (niby wychodzi mi 38,ale poro ciuchow mam na 36, wiec nie no On lepiej to obejrzy).
:D
- T.time
- Wyga
dzięki Pardita sprawdziłam, wychodzi mi Arkadia. Tylko właśnie nie wiem czy wszedzie jest pełny asortyment, bo w moim rodzimym tchibo jest bardzo skromnie jesli chodzi o odzież i akcesoria, przeważa jednak część kawowa.
Kachita, jeszcze raz sorki, bo własnie sobie przypomniałam, że Ty przeciez jesteś z sąsiedniego Wro, a nie z dalekiej Wawy więc co ja sie tu panoszę?
Kachita, jeszcze raz sorki, bo własnie sobie przypomniałam, że Ty przeciez jesteś z sąsiedniego Wro, a nie z dalekiej Wawy więc co ja sie tu panoszę?
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Spoko, dziewczyny, nie krępujcie się, jak coś ma pomóc współbiegaczkom, to ja się nie obrażam.
Jeśli chodzi o kurtkę, którą chce kupić Parditka, to ja mam zeszłoroczną, kupioną w outlecie i jest fajna, rękawy raczej długie - to niemiecka firma, a Niemcy - jak to mawia mój brat - mogą się na stojąco po piętach drapać
Natomiast bluza ma zakrywać pupę, specjalnie jest tak uszyta - żeby się zimą mięśnie pośladków nie wyziębiały za szybko
I jeszcze link dla Luthien41: http://www.runningforfitness.org/calc/h ... ators/hrtp
No, to tak na szybko, bo ja teraz w środku przeprowadzki i bez internetu jestem. A w pracy młyn, nawet na forum człowiek czasu nie ma No i jestem niestety kontuzjowana - kręgosłup nadal napier*ala, ale dzisiaj zrobiłam RTG, a w piątek mam już wizytę u fizjoterapeuty. No i do tego się przelewam przez ręce - może znowu się jakaś anemia przypętała?
Ale stay tuned.
Jeśli chodzi o kurtkę, którą chce kupić Parditka, to ja mam zeszłoroczną, kupioną w outlecie i jest fajna, rękawy raczej długie - to niemiecka firma, a Niemcy - jak to mawia mój brat - mogą się na stojąco po piętach drapać
Natomiast bluza ma zakrywać pupę, specjalnie jest tak uszyta - żeby się zimą mięśnie pośladków nie wyziębiały za szybko
I jeszcze link dla Luthien41: http://www.runningforfitness.org/calc/h ... ators/hrtp
No, to tak na szybko, bo ja teraz w środku przeprowadzki i bez internetu jestem. A w pracy młyn, nawet na forum człowiek czasu nie ma No i jestem niestety kontuzjowana - kręgosłup nadal napier*ala, ale dzisiaj zrobiłam RTG, a w piątek mam już wizytę u fizjoterapeuty. No i do tego się przelewam przez ręce - może znowu się jakaś anemia przypętała?
Ale stay tuned.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
A to od tego dźwigania kartonów tak się załatwiłaś Dzieciaku?kachita pisze:No i jestem niestety kontuzjowana - kręgosłup nadal napier*ala.
Ale stay tuned.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Zaprawiony W Bojach
o dziekuje wlasnie o to mi chodzilokachita pisze:Natomiast bluza ma zakrywać pupę, specjalnie jest tak uszyta - żeby się zimą mięśnie pośladków nie wyziębiały za szybko
Kachita zdrowka, na przyszlosc zapedz jakiegos samca do dzwigania, a nie pracujesz ciezko na to zeby Ci pozniej kregoslup zapierd....
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Na pewno był jakiś 'samiec' zatrudniony do dźwigania... ostatecznie co to Kachita jakaś tam ostatnia aby samca do dźwigania nie zagonić... tyle tylko, że współczesne kobity są strasznie wyemancypowane i zamiast leżeć i pachnieć (jak Pan Bóg przykazał) to ona pewnie ambitnie chciała pomóc...LadyE pisze: Kachita zdrowka, na przyszlosc zapedz jakiegos samca do dzwigania, a nie pracujesz ciezko na to zeby Ci pozniej kregoslup zapierd....
...ale ja nie znam faktów, ja tylko wyciągam wnioski
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Jezu, pomerdało mi się, nie przeprowadzam się, tylko remontuję I tak, wydaje mi się, że kręgosłup to od tych kartonów. Chłop niestety daleko, to nie miał jak pomóc, więc wszystko robiłam sama, taki los. Poza tym on ma gorsze jazdy z kręgosłupem niż ja Na szczęście ból jakoś tam mija, zobaczymy, czy się wykuruję do soboty na test Coopera Decyzja należy do lekarza i do fizjoterapeuty...
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Jak tak dalej będzie ci szedł ten 'remont' to nie mieszkanie a Ty będziesz wymagać remontu...kachita pisze:Jezu, pomerdało mi się, nie przeprowadzam się, tylko remontuję
...a kto wie czy nie przeprowadzki na
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Sponsorem dzisiejszej relacji jest białko ostrej fazy - uwielbiam tę nazwę Mój pan doktor trochę mniej, więc jutro idę na kolejne badania Ale pytałam, czy może aby bieganie ma z tym coś wspólnego, to pan doktor się na mnie spojrzał jak na debila, co mnie bardzo ucieszyło A, i od lat nie miałam tak dobrej hemoglobiny i hematokrytu - tu akurat nie chciałam weryfikowac mojego podejrzenia, że to od biegania
Tak więc poczytacie jeszcze o moich 'wyczynach' biegowych
A w najnowszej Polityce artykuł o biegaczach ultra
Tak więc poczytacie jeszcze o moich 'wyczynach' biegowych
A w najnowszej Polityce artykuł o biegaczach ultra
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
kachita pisze:pan doktor się na mnie spojrzał jak na debila
Spoko, ja z kolei patrzę w opisany przez ciebie sposób na lekarza, który mówi mi: "No, to co widzimy się za pół roku na badaniach kontrolnych". W ten o to sposób rozstałem się już z: okulistą, dentystą oraz panią doktor co chciała mnie leczyć na nadciśnienie... którego (chyba) nie mam.
Podziwiam kobitki za tą dbałość nad własnym ciałem/zdrowiem. Ja niestety należę do tej grupy Polaków, która wizyty u lekarzy traktuje jako zło konieczne, a zła w życiu należy się wystrzegać
Amen!
Ostatecznie zawsze można zakrzyknąć jak Fryderyk Wielki do swoich żołnierzy: "Czy chcecie żyć wiecznie?*".
*- Hunde, wollt ihr ewig leben? (cyt. w oryginale spec. dla Kachity).
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Dziewczyny,
mam bluzę!!! Ciepłochronna tchibo:) pytania o jakość proszę kierować w stronę mojego Żeglarza, bo On bluzę kupować, a ja tylko wirtualnie w tym uczestniczyłam.
Jeśli chodzi o kurtkę wiatrochronną, to powiedział,że fajna, ale bardzo podobna grubościa materiału do mojego Nike Storm Fita, a i Storm Fit nawet lepszy trochę w niektórych miejscach, więc doszliśmy do wniosku, że się nie opyla kupować krtki. Tu ukłon w stronę ZOltara, który radził kupić Storm-Fita
mam bluzę!!! Ciepłochronna tchibo:) pytania o jakość proszę kierować w stronę mojego Żeglarza, bo On bluzę kupować, a ja tylko wirtualnie w tym uczestniczyłam.
Jeśli chodzi o kurtkę wiatrochronną, to powiedział,że fajna, ale bardzo podobna grubościa materiału do mojego Nike Storm Fita, a i Storm Fit nawet lepszy trochę w niektórych miejscach, więc doszliśmy do wniosku, że się nie opyla kupować krtki. Tu ukłon w stronę ZOltara, który radził kupić Storm-Fita