Ja latam z Mysiadła przez pole do Lasu Kabackiego lub na bieżnię do szkoły na ul. Sarabandy, w zimę także po chodnikach po Nowej i Starej Iwicznej :DLDeska pisze:@Krasus - ja biegam po Nowej i Starej Iwicznej, trochę zachaczam o Piaseczno i Nową Wolę ale ostatnio zmieniam trasy. Zresztą do tej pory tylko biegałem rekreacyjnie a chcę zacząć jakieś zorganizowane treningi robić... Generalnie na północ ode mnie aż do Warszawy są pola i tam się fajnie biega - niby kilkanaśce km od centrum wawy a po prostu pustki...![]()
Zresztą jak mijam jakiegoś innego biegacza to zwykle pozdrawiam ręką więc jak się spotkamy to mam nadzieję mnie poznasz
Biegnij Warszawo - 2 Października
-
- Wyga
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
tak, grupa Spartan jest hardkorowa! chyba troche slabiej obsadzona niz na Maratonie
ale i tak wielki szacun! ze oni nie mieli dosc po takim dystansie w tych 'wygodnych i nie krepujacych ruchow' strojach...

- hugra
- Wyga
- Życiówka na 10k: 43:40 Bieg Niepodleś
- Życiówka w maratonie: 4:07:51
Dzisiaj byla bardzo ładna pogoda chociaż czasem slońce ostro przypiekalo.Duza liczba osob i zle ustawienie jak zwykle ograniczyła mozliwość pobicia rekordu i znowu 49 min ech. Atmosfera jak zwykle przyjazna i miła, zaczał skrzypiec achilles
Chyba musze troche odpocząć 

5km--19:56, 10km--43:40 , 21.097km--1:40:36 ,42.195km--4:07:51
- LDeska
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:20
- Życiówka w maratonie: 3:03:03
- Kontakt:
Ha! Jestem na zdjęciu! https://picasaweb.google.com/1041471149 ... 0948469730
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
- kuxa
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
który byłeś w klasyfikacji ogólnej? bo chciałam się zorientować do którego "miejsca" jest ten album

Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
- harti
- Zaprawiony W Bojach
ja mogę powiedzieć że widzę się nieostro na zdjęciu 818kuxa pisze:który byłeś w klasyfikacji ogólnej? bo chciałam się zorientować do którego "miejsca" jest ten album
miałem 49:28
i w klas. ogólnej 1643
- CryHavoC
- Dyskutant
Mi w wynikach podano czas brutto- o ponad 5 minut gorszy od mojego "garminowego". A już myślałem, że jestem jedynym pechowcem na te 10tys...kalinoro pisze:Witam,
Nie znalazłem się na liście wyników, mimo ukończenia biegu oraz niezgubienia "jednorazowego chip'a". Czy ktoś miał podobny problem?
Poza tym imprezka super![]()
Kalinor
- kuxa
- Stary Wyga
łoooo to poczekam na 7 część albumu z fotkami hahahhaharti pisze:ja mogę powiedzieć że widzę się nieostro na zdjęciu 818kuxa pisze:który byłeś w klasyfikacji ogólnej? bo chciałam się zorientować do którego "miejsca" jest ten album
i w klas. ogólnej 1643
CryHavoC ... mi GPS pokazał 11.03km

Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
-
- Dyskutant
@kuxa - gratulacje, dobiegnięcia i połamania 1h10' na 10 kmłoooo to poczekam na 7 część albumu z fotkami hahahha

Mój GPS pokazał 10.24 km.
@joannahh - ah, to Spartanie, a nie Rzymianie

pozdr. bemrunner.
Od 03-10-2011 zmieniłem nick'a na krunner. Ostatni raz, obiecuję 

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 47:57
- Kontakt:
no i mnie też się udało, plan był poniżej 50min, ostatecznie 0:47:57 
ale widzę z pdfa, że nieukończyło, albo zabrakło ponad 2000 uczestników...

ale widzę z pdfa, że nieukończyło, albo zabrakło ponad 2000 uczestników...
A przez pole to którędy? Bo jak ja do lasu chcę dobiec to albo ścieżka rowerowa wzdłuż Puławskiej->Kuropatwy->Osiedlowa->Działkowa albo Geodetów->Działkowa. Zimą wielu aktywnych biegaczy u nas nie było, więc mur-beton musieliśmy się pozdrawiać:) A bieżni korzystałem kilka razy w Nowej Iwicznej, ale jakoś zbyt nudno mi tak w kółko..Bartosh_5 pisze: Ja latam z Mysiadła przez pole do Lasu Kabackiego lub na bieżnię do szkoły na ul. Sarabandy, w zimę także po chodnikach po Nowej i Starej Iwicznej :D

Ale na tych polach są jakieś sensowne ścieżki? W kierunku Nowej Woli się nie wybrałem jeszcze, bo bieg ul. Krasickiego mnie odstrasza...LDeska pisze:@Krasus - ja biegam po Nowej i Starej Iwicznej, trochę zachaczam o Piaseczno i Nową Wolę ale ostatnio zmieniam trasy. Zresztą do tej pory tylko biegałem rekreacyjnie a chcę zacząć jakieś zorganizowane treningi robić... Generalnie na północ ode mnie aż do Warszawy są pola i tam się fajnie biega - niby kilkanaśce km od centrum wawy a po prostu pustki...
Sporo pewnie zabrakło, ja sam w domu mam pięć koszulek z RW i BW, a biegłem dwa razy:Pka3 pisze:ale widzę z pdfa, że nieukończyło, albo zabrakło ponad 2000 uczestników...
- CryHavoC
- Dyskutant
Kuxa- jasne- gps też się myli- ale nie az tak... Zresztą te minuty doliczono mi w pierwszej połowie dystansu, więc rozumuję, że nie odjęto czasu, jaki mi zajęło doczłapanie do linii startu- ustawiłem się z tyłu, by nie przeszkadzać lepszym od siebie......kuxa pisze:łoooo to poczekam na 7 część albumu z fotkami hahahhaharti pisze:ja mogę powiedzieć że widzę się nieostro na zdjęciu 818kuxa pisze:który byłeś w klasyfikacji ogólnej? bo chciałam się zorientować do którego "miejsca" jest ten album
i w klas. ogólnej 1643
CryHavoC ... mi GPS pokazał 11.03km