Biegnij Warszawo - 2 Października

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Bartosh_5
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

LDeska pisze:@Krasus - ja biegam po Nowej i Starej Iwicznej, trochę zachaczam o Piaseczno i Nową Wolę ale ostatnio zmieniam trasy. Zresztą do tej pory tylko biegałem rekreacyjnie a chcę zacząć jakieś zorganizowane treningi robić... Generalnie na północ ode mnie aż do Warszawy są pola i tam się fajnie biega - niby kilkanaśce km od centrum wawy a po prostu pustki... :)
Zresztą jak mijam jakiegoś innego biegacza to zwykle pozdrawiam ręką więc jak się spotkamy to mam nadzieję mnie poznasz :)
Ja latam z Mysiadła przez pole do Lasu Kabackiego lub na bieżnię do szkoły na ul. Sarabandy, w zimę także po chodnikach po Nowej i Starej Iwicznej :D
PKO
Awatar użytkownika
ioannahh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:46
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

tak, grupa Spartan jest hardkorowa! chyba troche slabiej obsadzona niz na Maratonie :) ale i tak wielki szacun! ze oni nie mieli dosc po takim dystansie w tych 'wygodnych i nie krepujacych ruchow' strojach... :bum: :)
Awatar użytkownika
hugra
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 43:40 Bieg Niepodleś
Życiówka w maratonie: 4:07:51

Nieprzeczytany post

Dzisiaj byla bardzo ładna pogoda chociaż czasem slońce ostro przypiekalo.Duza liczba osob i zle ustawienie jak zwykle ograniczyła mozliwość pobicia rekordu i znowu 49 min ech. Atmosfera jak zwykle przyjazna i miła, zaczał skrzypiec achilles :echech: Chyba musze troche odpocząć :bleble:
5km--19:56, 10km--43:40 , 21.097km--1:40:36 ,42.195km--4:07:51
kalinoro
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 54:30

Nieprzeczytany post

Witam,

Nie znalazłem się na liście wyników, mimo ukończenia biegu oraz niezgubienia "jednorazowego chip'a". Czy ktoś miał podobny problem?
Poza tym imprezka super :)

Kalinor
Awatar użytkownika
LDeska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:20
Życiówka w maratonie: 3:03:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
Awatar użytkownika
kuxa
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

który byłeś w klasyfikacji ogólnej? bo chciałam się zorientować do którego "miejsca" jest ten album
Obrazek
Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
Awatar użytkownika
harti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kuxa pisze:który byłeś w klasyfikacji ogólnej? bo chciałam się zorientować do którego "miejsca" jest ten album
ja mogę powiedzieć że widzę się nieostro na zdjęciu 818
miałem 49:28
i w klas. ogólnej 1643
Awatar użytkownika
CryHavoC
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

kalinoro pisze:Witam,

Nie znalazłem się na liście wyników, mimo ukończenia biegu oraz niezgubienia "jednorazowego chip'a". Czy ktoś miał podobny problem?
Poza tym imprezka super :)

Kalinor
Mi w wynikach podano czas brutto- o ponad 5 minut gorszy od mojego "garminowego". A już myślałem, że jestem jedynym pechowcem na te 10tys...
Awatar użytkownika
kuxa
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

harti pisze:
kuxa pisze:który byłeś w klasyfikacji ogólnej? bo chciałam się zorientować do którego "miejsca" jest ten album
i w klas. ogólnej 1643
łoooo to poczekam na 7 część albumu z fotkami hahahha

CryHavoC ... mi GPS pokazał 11.03km :lalala:
Obrazek
Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
bemrunner
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

@kuxa - gratulacje, dobiegnięcia i połamania 1h10' na 10 km :hej:. W tym tłumie ludzi nie sposób było się odnaleźć, szczególnie, że wszyscy mają numerki z przodu :chlip:. A przecież nie będę zaglądał każdej wyprzedzanej biegaczce na numerek :hej:
Mój GPS pokazał 10.24 km.

@joannahh - ah, to Spartanie, a nie Rzymianie :lalala: ? Spox, naprawdę szacunek dla nich.

pozdr. bemrunner.
Od 03-10-2011 zmieniłem nick'a na krunner. Ostatni raz, obiecuję ;-)
ka3
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 47:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

no i mnie też się udało, plan był poniżej 50min, ostatecznie 0:47:57 :hej:

ale widzę z pdfa, że nieukończyło, albo zabrakło ponad 2000 uczestników...
makare1
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 62'02

Nieprzeczytany post

Mnie się udało poprawić zeszłoroczny wynik o prawie 2 min :usmiech: Mimo, że jeden uczestnik usiłował przebiec po mnie :wrrwrr: i jestem teraz poobijana jak moja 8-letnia córka...
Krasus

Nieprzeczytany post

Bartosh_5 pisze: Ja latam z Mysiadła przez pole do Lasu Kabackiego lub na bieżnię do szkoły na ul. Sarabandy, w zimę także po chodnikach po Nowej i Starej Iwicznej :D
A przez pole to którędy? Bo jak ja do lasu chcę dobiec to albo ścieżka rowerowa wzdłuż Puławskiej->Kuropatwy->Osiedlowa->Działkowa albo Geodetów->Działkowa. Zimą wielu aktywnych biegaczy u nas nie było, więc mur-beton musieliśmy się pozdrawiać:) A bieżni korzystałem kilka razy w Nowej Iwicznej, ale jakoś zbyt nudno mi tak w kółko..;)
LDeska pisze:@Krasus - ja biegam po Nowej i Starej Iwicznej, trochę zachaczam o Piaseczno i Nową Wolę ale ostatnio zmieniam trasy. Zresztą do tej pory tylko biegałem rekreacyjnie a chcę zacząć jakieś zorganizowane treningi robić... Generalnie na północ ode mnie aż do Warszawy są pola i tam się fajnie biega - niby kilkanaśce km od centrum wawy a po prostu pustki... :)
Ale na tych polach są jakieś sensowne ścieżki? W kierunku Nowej Woli się nie wybrałem jeszcze, bo bieg ul. Krasickiego mnie odstrasza...
Krasus

Nieprzeczytany post

ka3 pisze:ale widzę z pdfa, że nieukończyło, albo zabrakło ponad 2000 uczestników...
Sporo pewnie zabrakło, ja sam w domu mam pięć koszulek z RW i BW, a biegłem dwa razy:P
Awatar użytkownika
CryHavoC
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

kuxa pisze:
harti pisze:
i w klas. ogólnej 1643

CryHavoC ... mi GPS pokazał 11.03km :lalala:
Kuxa- jasne- gps też się myli- ale nie az tak... Zresztą te minuty doliczono mi w pierwszej połowie dystansu, więc rozumuję, że nie odjęto czasu, jaki mi zajęło doczłapanie do linii startu- ustawiłem się z tyłu, by nie przeszkadzać lepszym od siebie......
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ