KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wito pisze:No cóż....... kto nie był dzisiaj na stadionie niech żałuje :)

Tu macie fotki:
https://picasaweb.google.com/wmagrys/BB ... directlink

Pozdrawiam
Masz ręke do pstrykania zdjęć..mianuje CIę nadwornym fotografem BBL Katowice:)

OLO...dziś wyszarpałeś fajny wynik..kosztem otartych sutków i "grubiaństwa". Jeśli Twóje słowa uznajesz za grubiaństwo...to co Ty myślisz o tym co ja czasem opowiadam???
Chyba będe więcej milczał:D:D

Mendel....wynik Ola do czegoś Cię zobowiązuje...taka wewnętrzna rywalizacja między wami...CIekawe jak odpowiesz na wynik Olka..
No i Gratki dla zwyciężczyni dzisiejszej wśród kobiet.. Nata będzie na Cooperze..ostro prowadziła...Xenon Wytrzymasz>>>>
Ostatnio zmieniony 02 paź 2011, 20:17 przez Bzium, łącznie zmieniany 1 raz.
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
New Balance but biegowy
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale że co wytrzymam ? :) Jakoś to przeboleje że Natalia jest jedyną w półmaratonie jakiej nie dałem rady "przelecieć" :-) wszystkie inne kobietki wyprzedziłem na trasie ;) Ale możesz Jej obiecać że to był ostatni taki przypadek :-)
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ładne wyniki, sporo życiówek. Dzięki za obecność i wsparcie ekipy rowerowej, choć w moim przypadku akurat nie było aż tak potrzebne bo zdychać zacząłem dopiero 2-3km przed metą. Ale przyjemniej się biegnie gdy ktoś Cię dogląda na trasie:)

Chyba pomyślę nad zmianą ksywy na tempomat. Bo biegłem bez zegarka a tempo kolejnych okrążeń to:
34:24
34:20
34:23
:usmiech:
Awatar użytkownika
Mendel
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:38

Nieprzeczytany post

Bzium pisze: ...
Mendel....wynik Ola do czegoś Cię zobowiązuje...taka wewnętrzna rywalizacja między wami...CIekawe jak odpowiesz na wynik Olka..
...
Zdrowa rywalizacja jak najbardziej, chętnie się "zmierze" z Olem :taktak: Aczkolwiek dzisiejszy wynik naszego Trapera był bardzo dobry i nie będzie to łatwa rywalizacja... Mam nadzieję, że pobiegamy z Olem jeszcze w niejednych zawodach i razem się będziemy dopingować.

Gratulację dla wszystkich, którzy dzisiaj pobiegli !! Aż mnie ręcę bolą od klaskania :)
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mendel pisze:
Bzium pisze: ...
...
Zdrowa rywalizacja jak najbardziej, chętnie się "zmierze" z Olem :taktak: Aczkolwiek dzisiejszy wynik naszego Trapera był bardzo dobry i nie będzie to łatwa rywalizacja... Mam nadzieję, że pobiegamy z Olem jeszcze w niejednych zawodach i razem się będziemy dopingować.

Gratulację dla wszystkich, którzy dzisiaj pobiegli !! Aż mnie ręcę bolą od klaskania :)
Tylko od klasakania :hej: :oczko: :bum: :spoczko:
Bzium - Forever!!!

Awatar użytkownika
Mendel
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:38

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:
Tylko od klasakania :hej: :oczko: :bum: :spoczko:
No i jeszcze od trzymania kciuków za cała ekipę BBL :usmiech:
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Acha :) Nie podziękowałem za Fachową pomoc na trasie :) Bziumik Wito i Piotrek co chwile byli obok :) Piotrek tak sie staral ze próbował mnie na ostatnim kilometrze nieudolnie przekonać że jestem na styk ;) Tylko że to Ja mialem Garmina :-)

Wszyscy spisali się na Medal :) z taką ekipą na trasie to Ja bym nawet 3kę atakował w Poznaniu :) Wystarczyłoby przebiec dzisiejszy bieg x2 ;-) Mam jednak nadzieję że za 2 tygodnie będe wrszcie porządnie wypoczęty :) bo dziś juz na starcie czułem kilkanascie kilosów w nogach :)

Zajeliśmy zaszczytne 9e miejsce w drużynowo, Ale wiecie, wszystko przez Marcina bo jak sam przyznał taki z niego tempomat że wogóle sie nie zmęczył i lightowo podszedl do tematu :) Wstydź sie :) stawiasz browara :)
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Acha :) Nie podziękowałem za Fachową pomoc na trasie :) Bziumik Wito i Piotrek co chwile byli obok :) Piotrek tak sie staral ze próbował mnie na ostatnim kilometrze nieudolnie przekonać że jestem na styk ;) Tylko że to Ja mialem Garmina :-)

Wszyscy spisali się na Medal :) z taką ekipą na trasie to Ja bym nawet 3kę atakował w Poznaniu :) Wystarczyłoby przebiec dzisiejszy bieg x2 ;-) Mam jednak nadzieję że za 2 tygodnie będe wrszcie porządnie wypoczęty :) bo dziś juz na starcie czułem kilkanascie kilosów w nogach :)

Zajeliśmy zaszczytne 9e miejsce w drużynowo, Ale wiecie, wszystko przez Marcina bo jak sam przyznał taki z niego tempomat że wogóle sie nie zmęczył i lightowo podszedl do tematu :) Wstydź sie :) stawiasz browara :)
Mi dwa bo ani razu nie chciał picia i zelu jak mu proponowałem...nie ma do mnie zaufania:D:D
A NATA studiuje nasze forum..xenon...jeszcze jej nie przeleciałeś, ale dopóki walczysz jesteś zwycięscą..Pamiętaj.
może na coperku
Bzium - Forever!!!

Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze: Zajeliśmy zaszczytne 9e miejsce w drużynowo, Ale wiecie, wszystko przez Marcina bo jak sam przyznał taki z niego tempomat że wogóle sie nie zmęczył i lightowo podszedl do tematu :) Wstydź sie :) stawiasz browara :)
terefere, zyciówka 5 minut pobita:P Nie było lajtowo, bo na małych prędkościach mój tempomat sie gubi...

A z tymi wynikami jest jakiś wałek, bo niektórym drużynom sa policzone czasy tylko 5 zawodników, a niektórym w tym nam 6... Jak to poprawią to będziemy wyżej, a za rok jak rowerzyści będą biegać to wygrywamy w cuglach.

Darek zaufanie pełne, po prostu żeli się boję:) kostkę cukru to bym wziął:)
Awatar użytkownika
Muszu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 49:55
Życiówka w maratonie: 4:08:27

Nieprzeczytany post

Witajcie,
serdecznie gratuluje Całej Ekipie BBL,
wczoraj pakiet startowy odebrałem, a tu dziś rano problem i pod kapelusz dotarłem dopiero na 16:00, nawet chipa nie udało mi się oddać.
Problemy rodzinne niestety nie pozwoliły mi stratować, mam nadzieje że to nie wpłynęło na wynik drużynowy.
Pozdrawiam,
Jacek
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jacku, współczujemy , i czekamy na ciebie na AWF

Marcin, nie ściemniaj Już :) cukier to dla Konia :) spytaj Piotrka on sie zna na tych konskich specyfikach :)

Bziumik, no ja niestety najwcześniej odwiedze Was 15ego ale i to jest wątpliwe ;( już tęsknie i szlocham
Natka powiadasz czyta? To do Natki- przepraszam ale nici z zaliczania za tydzien ;-)

Do reszty :) Jesteście fajną grupą :-) zastanawiam w historii spotkan czwartkowych a teraz sobotnich przewinelo sie wiele osob :) i zawsze tworzy się Megapaka :) aż chce sie wstać w sobotni poranek :) Nawet Mi ;)
DO zobaczenia :) soon
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Acha :) Mam jednak nadzieję że za 2 tygodnie będe wrszcie porządnie wypoczęty :) bo dziś juz na starcie czułem kilkanascie kilosów w nogach :)
ja też czułem zakwasy, a raczej zmęczenie przed startem po tym sobotnim sprincie na zawodach. Ale dopingowało mnie to a właściwie psyche, że muszę sobie z tym poradzić. W ogóle wydaje mi się, że teraz z mocniejszym przygotowaniem psychicznym ruszyłem. Pewnie dlatego, że był to już drugi mój półmaraton. I wiedziałem czego sie spodziewać.
1. 7km 000m 00:39:01 00:05:34 10.76 km/h
2. 14km 000m 01:18:59 00:05:39 10.64 km/h
3. 21km 097m 02:00:03 00:05:41 10.54 km/h
Ja powoli niestety zwalniałem, choć różnice też są niewielki. Poniważ Marcin ma "tempomat" to ja mogę mieć drugą ksywę "równiacha" :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

http://run-log.com/photos/details/1215/
Obrazek

Witku fajne fotki, niestety widać też to czego sami nie widzimy, że dużo jest do poprawienia. ;-) Ale dzięki temu wiem, ze mam jeszcze duży potencjał do poprawiania wyniku biegowego. Jest co zrzucać :-), tłuszcz prawie kapie.
Obrazek
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Vitam

Wyniki na półmaratonie mieliście bardzo dobre. Prawie każdy zrealizował swoje cele. Olo wykręcił moim zdaniem rewelacyjny wynik. Nie mam pojęcia jak to zrobił.
Mnie jest żal że nie biegłem. Ale przynajmniej mogłem trochę powspierać innych na trasie.
Po tych zawodach wiem jedno. Kolarrstwo to bardzo cięzka dyscyplina sportu. Siedzę dziś na dmuchanym kółku a uda mi odpadają. W sobotę biegłem tą trasę i powiem Wam że przebiec ją jest dużo łatwiej niż przejechać na rowerze.

Pozdrawiam
Piotr
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witajcie,
BRAWA DLA DRUŻYNY!
Gratuluję Wam wszystkim wyników, zazdroszczę wrażeń i zabawy na trasie. Strasznie żałuję, że byłam taka zalatana i nie mogłam z każdym z Was zamienić choć kilku słów.
Mam nadzieję, że porobiliście mnóstwo zdjęć. Moja gorąca prośba-napiszcie mi kilka słów o starcie w półmaratonie: Waszych przygotowaniach, oczekiwaniach, realizacji zamierzeń, walce na trasie i planach na przyszłość. Wrzućcie mi wszystko do środy na maila, proszę (apilawska gmail.com)
Tych z Was, którzy byli w sobotę wieczorem z parku na treningu z Pawłem i Krzyśkiem, też proszę o kilka słów komentarza.
ODPOWIEDZ