LUBLIN - al. Józefa Piłsudskiego 22. Sobota 9:30!

Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

New Balance but biegowy
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapraszam jutro o 9.30 na stadion "START" przy al. Piłsudskiego.

Do zobaczenia! :oczko:
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Lublin dzisiaj w kameralnym gronie:

http://upload.facebook.com/media/set/?s ... =1&theater

zapraszam za tydzień o 9.30 na stadion przy Piłsudskiego:)
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapraszam jutro o 9.30 na stadion przy al. Piłsudskiego na poranne bieganie :) Będzie trener Marek.
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wyjazd do Warszawy 2.10 w niedzielę o godzinie 6:30 spotykamy się przy basenie MOSIR na ul. Piłsudskiego.
Jest już chętnych 17 osób i jeszcze trzy miejsca zostały do obsadzenia. Koszt w tej chwili to około 40 złotych, oczywiście jeżeli znajdą się chętni to mniej zapłacimy. Kto pierwszy ten lepszy. Dajcie znać na pw.
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W następną sobotę, 8 października zapraszam na kolejny Test Coopera. Przypomnę, że polega na przebiegnięciu, jak największego dystansu w 12min.

Wszyscy otrzymają pamiątkowe dyplomy.

Będę Wam towarzyszyć w zmaganiach :)

A w najbliższą sobotę na stadionie przy al. Piłsudskiego będzie czekał na Was trener Marek. Jak zwykle o 9.30.

Justyna
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratuluję Andrzejowi niedzielnego maratonu! Chylę czoła:)

Jeśli ktoś jeszcze z Lublina biegał -- proszę o kontakt. Chciałabym się Wami pochwalić organizatorom naszych zajęć i coś napisać na portal :)
gosia i piotr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Justynko, mój Piotruś 18 września biegł 10 km w Łucku na Ukrainie (wynik 48.26). Razem ze Stanisławem Marcem byli jedynymi Polakami w tym biegu. a jak już zaczął biegać... to biegł nawet w Bełżycach w ostatnią niedzielę na dystansie 5,5km (=> wynik 23.45). :hej:
A Andrzeja bieg ... to 'hardkor' jak to młodzież mówi, szacun ogromny... :ble:
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziękuję Wam bardzo za słowa uznania.
Jak już tutaj jestem to chciałbym pogratulować Piotrkowi olbrzymiego skoku formy, jeszcze niedawno biegał 5 minut na km., a teraz pokonuje tą samą odległość w 4m 20s, dla mnie w tej chwili wynik nie do osiągnięcia.
Jeszcze raz gratuluję Piotrze. Tak trzymaj.
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja jestem tak bardzoooo dumna z Was!!!! Nie chodzi o wyniki, ale o chęci do biegania i startowania w zawodach. A widomo, że jak się trenuje, to biega się coraz szybciej.

Po niedzielnym maratonie (który tylko obserwowałam oczywiście;)) nabrałam chęci, by kiedyś pobiec. Mówiłam wiele razy, że nigdy za dużo nie biegałam, a do maratonu trzeba się naprawdę dobrze przygotować. Dlatego mój ewentualny bieg maratoński to kwestia dość odległej przyszłości (zważywszy na moją ciągle bolącą nogę;/), ale być może za kilka lat... ;) Ktoś chętny?:)
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja oczywiście jestem chętny! :) Jeszcze niedawno planowałem start w półmaratonie warszawskim na początku kwietnia 2012, a potem maraton we wrześniu. Teraz, w kontekście moich problemów z okostną nie jestem już tak pewien tych terminów... Ale plan przebiegnięcia maratonu jest cały czas aktualny! Póki co, na zwolnionych obrotach, oszczędzając nogi przygotowuję się jeszcze do trzech startów w tym roku: 2 października Biegnij Warszawo, 16 października III Adamowska Dziesiątka i 11 listopada Bieg Niepodległości w Warszawie. Byłoby super gdyby udało mi się być na wszystkich :)
filips9
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Andrzeju jeszcze raz gratuluję startu w maratonie i dobrego wyniku mimo kontuzji. A na początku wytrwałego realizowana planu treningowego. Niestety mój start nie wypalił z powodu kontuzji 3 tyg przed startem.
Co do startów to chcę wystartować w wymienionych przez Pawła wyżej i zastanawiam się na półmaratonem św. mikołajów w Toruniu 4 grudnia ( o ile kontuzja nie wróci) niżej link
http://maratonypolskie.pl/mp_index.php? ... code=19366
a przyszły rok bezwzględnie PM i M ( o ile kontuzja nie wróci)
Filip
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapraszam na jutrzejsze zajęcia - godz. 9.30, stadion "START" przy al. Piłsudskiego 22.

:)
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pod tym linkiem znajdziecie dwie fotki z zajęć z 24.09: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 51b&type=1

Czy ktoś startował w dzisiejszej imprezie "Biegnij Warszawo"? Widziałam Pawła, wiem, że był Andrzej, ktoś jeszcze?? Jak się podobało? Jak wyniki? :)

do zobaczenia w sobotę na teście Coopera:)
filips9
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Startował autobus z lublina 20 osób. Wszyscy ukończyli w czasach poniżej 60 lub 50 minut. Paweł 41:25 nie wiem czy ktoś go pobił ;)
Ja życiówki nie poprawiłem mimo śr. tętna 174, wychodzi kontuzja i niedotrenowanie. Można powiedzieć że ten bieg to taki slalom między innym biegaczami. Jeszcze nigdy w takim tłumie nie biegłem. Wrażenia bardzo dobre. Filip
ODPOWIEDZ