Strasb - Komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
No dobra... skoro temat o jedzeniu, to chciałam się pochwalić, że wczoraj byłam na Rosh Hashanah (żydowskim Nowym Roku) organizowanym przez Wspólnotę Żydowską w Szanghaju. Ach, cóż to była za rozpusta! Cóż za smakołyki, palce lizać,kalorii nie liczyć!!!
Dobrze, że miałam na sobie ołówkową spódnicę, bo ona skutecznie wytyczyła limit tego szaleństwa...
Dobrze, że miałam na sobie ołówkową spódnicę, bo ona skutecznie wytyczyła limit tego szaleństwa...
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To u Ciebie na naprawdę egzotyka goni egzotykę.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
No to powodzenia na nowych śmieciach! I zakładaj sobie szybko internet
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
mam nadzieje, ze zdazysz zjesc zanim sie roztapia gdzie miedzy S a L
i powodzenia w nowym miejscu wszystkiego naj naj lepszego i do tego wspanialych biegowych sciezek i jeszcze lepszych numerkow po kazdym biegu
Czy Ty teraz bedziesz miala do mnie blizej?
i powodzenia w nowym miejscu wszystkiego naj naj lepszego i do tego wspanialych biegowych sciezek i jeszcze lepszych numerkow po kazdym biegu
Czy Ty teraz bedziesz miala do mnie blizej?
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Powodzenia na nowej drodze życiadr LosAnna dawniej dr Strasb a jeszcze dawniej po prostu Strasb pisze:Nie wiem kiedy następny raz będę mieć internet, ale obiecuję ładnie biegać.
W Szwajcarii na pewno posiadanie Internetu wymaga zgody: 1. Policji, 2. Władz Administracyjnych, 3. akceptacji sąsiadów na piśmie, 4. ....
A może mi się z Chinami pomyliło...
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Obawiam się, że niewiele Ci się pomyliło.zoltar7 pisze:dr LosAnna dawniej dr Strasb a jeszcze dawniej po prostu Strasb pisze:*
zoltar7 pisze:W Szwajcarii na pewno posiadanie Internetu wymaga zgody: 1. Policji, 2. Władz Administracyjnych, 3. akceptacji sąsiadów na piśmie, 4. ....
A może mi się z Chinami pomyliło...
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Ale za to jaki piękny kraj... te góry... te trasy na rolki.. marzenie!!!
http://www.youtube.com/watch?v=66kCxUlGhW0&feature=fvsr
marzenie życia tam pojeździć...
jak tam się strasb ogarniesz poślesz jakieś fotki z okolicy?
http://www.youtube.com/watch?v=66kCxUlGhW0&feature=fvsr
marzenie życia tam pojeździć...
jak tam się strasb ogarniesz poślesz jakieś fotki z okolicy?
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Fotki będą jak już mi internet przyznają. A tych co im sie szwajcarskie góry, lasy, jeziora, scieżki marzą, to zapraszam w odwiedziny, tylko się ładnie w kolejkę ustawić.
I dzięki wszystki za miłe słowa.
I dzięki wszystki za miłe słowa.
- chel
- Zaprawiony W Bojach
nie wiem za bardzo, czego się życzy przeprowadzkowiczom - ale chyba szybkiej i bezproblemowej zmiany otoczenia będzie na miejscu?
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Dziękuje we własnym imieniu za zaproszenie... chociaż pewnie nie skorzystam, bo ja jestem jak mój ojciec, on chyba przez ostatnie 20 lat nie wyjechał za granice...strasb pisze:A tych co im sie szwajcarskie góry, lasy, jeziora, scieżki marzą, to zapraszam w odwiedziny, tylko się ładnie w kolejkę ustawić.
...woj. mazowieckiego
Temu się darzy, kto dobrze waży.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Hm, czy jak kiedyś dawno temu zwiedzaliśmy z rodzicami szwajcarskie pola namiotowe , to czy zajechaliśmy do Lozanny, czy nie, kurczę, hmmmm. Ale chyba tak, bo byliśmy w Genewie i w Montreux, a to po drodze. Pięknie tam jest, te góry wyrastające prosto z jezior, te łąki, te serpentyny, przełęcze i tunelestrasb pisze:A tych co im sie szwajcarskie góry, lasy, jeziora, scieżki marzą, to zapraszam w odwiedziny, tylko się ładnie w kolejkę ustawić.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
troche na przekór ewolucji, nie... ?zoltar7 pisze:Szkoda Strasb fajna z niej była dziewczyna...
porzuciła cywilizację i odeszła w dzikie niedostępne góry