Dobrze, że miałam na sobie ołówkową spódnicę, bo ona skutecznie wytyczyła limit tego szaleństwa...
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: infernal
Powodzenia na nowej drodze życiadr LosAnna dawniej dr Strasb a jeszcze dawniej po prostu Strasb pisze:Nie wiem kiedy następny raz będę mieć internet, ale obiecuję ładnie biegać.
Obawiam się, że niewiele Ci się pomyliło.zoltar7 pisze:dr LosAnna dawniej dr Strasb a jeszcze dawniej po prostu Strasb pisze:*![]()
zoltar7 pisze:W Szwajcarii na pewno posiadanie Internetu wymaga zgody: 1. Policji, 2. Władz Administracyjnych, 3. akceptacji sąsiadów na piśmie, 4. ....![]()
A może mi się z Chinami pomyliło...
Dziękuje we własnym imieniu za zaproszenie... chociaż pewnie nie skorzystam, bo ja jestem jak mój ojciec, on chyba przez ostatnie 20 lat nie wyjechał za granice...strasb pisze:A tych co im sie szwajcarskie góry, lasy, jeziora, scieżki marzą, to zapraszam w odwiedziny, tylko się ładnie w kolejkę ustawić.![]()
Hm, czy jak kiedyś dawno temu zwiedzaliśmy z rodzicami szwajcarskie pola namiotowestrasb pisze:A tych co im sie szwajcarskie góry, lasy, jeziora, scieżki marzą, to zapraszam w odwiedziny, tylko się ładnie w kolejkę ustawić.![]()
troche na przekór ewolucji, nie... ?zoltar7 pisze:Szkoda Strasb fajna z niej była dziewczyna...
porzuciła cywilizację i odeszła w dzikie niedostępne góry