Wygraj dwa zegarki TIMEX Ironman

Konkursy lub plebiscyty realizowane przez forum.
Awatar użytkownika
Rem
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:30
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

bemrunner pisze:Ale oczywiście uszol to przewidział,
4. W przypadku nie dobiegnięcia do mety konkurs zostaje anulowany.
Dobiegniesz, w Berlinie nie dobiegniesz ? Pamiętaj, Polska jest najważniesza :hej: :hej:

pozdrawiam. bemrunner.
witam!

dzis sie dobrze biegalo, zrobilem zyciowke na 10km: 54:20. 70" lepiej niz miesiac nazad!

to co prawda sie nie przeklada na wynik z marotonu wg mnie, ale lekki progres jest.
Eh, pamietam: luty 2010 waga wskazala 111kg - masakra jakas to byla....

ale juz niedlugo: Drang nach Westen!!!, zatkne flage w Berlinie...

pozdrawiam wszystkich
Obrazek
New Balance but biegowy
bemrunner
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ponieważ konkurs jest już zakończony, pozwalam sobie to zamieścić :bleble:
Nudziło mi się trochę w poprzednim tygodniu w pracy :tonieja:

Komentarz: obrazek usunąłem 13-10-2011r.

pozdr. bemrunner.
Ostatnio zmieniony 13 paź 2011, 13:54 przez bemrunner, łącznie zmieniany 1 raz.
Od 03-10-2011 zmieniłem nick'a na krunner. Ostatni raz, obiecuję ;-)
Wlamo
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Śledzę sobie wyniki na żywo i narazie po około 1h Pan Remigiusz nie minął jeszcze 5km,
Czyżby nie wystartował?
Wlamo
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Jednak system zawodzi, Remigiusz biegnie, 5km w 33:21. Brawo!!!
Pollinus
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 46:44

Nieprzeczytany post

Czas netto na mecie wg systemu 04:51:12.

Serdeczne gratulacje!!! Zdobyłeś Berlin!!!
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ajjjć.. jak niewiele mi brakło!! :oczko:
Gratuluje wyniku!
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
bemrunner
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Auć, coś dziwnego stało się z obrazkiem, który umieściłem. Chyba serwisowi fotka się to nie spodobało, tak
myślę. Co za łosie, tolerują obrazki jakiś na wpół roznegliżowanych nastolatek, a nie chcą pomóc w konkursie :hej: Generalnie najwięcej dawał uzdow 4:48:00, ale to jest różnica więcej niż 3 minut. Spróbuję może naprawić obrazek :hej:

pozdrawiam. bemrunner.
bemrunner
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

A niee. Wszystko dobrze z obrazkiem Odszczekuję :taktak:

Remigiusz, gratulacje !
bemrunner.
Awatar użytkownika
Rem
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

bemrunner pisze:A niee. Wszystko dobrze z obrazkiem Odszczekuję :taktak:

Remigiusz, gratulacje !
bemrunner.
witam wszystkich, wlasnie wrocilem z Berlina i od razu na forum,zeby zobaczyc komu mam wyslac pulsometr. z racji mojego wyniku 4:51... najblizej chyba jest forumowicz z czasem 4:48... Prosze wiec go o kontakt na priva z podanym adresem wysylkowym. Pozostalym dziekuje za wiare we mnie !

co do maratonu. Przedsiewziecie potezne, ale organizacja tez na wysokim poziomie. Mapki, woluntariusze, oznakowanie - nie mozna bylo sie w tym pogubic. Startowalem w grupie ostatniej H, czyli czasy od 4:30 i wiecej. Poszczegolne grupy ruszaly jedna po drugiej, grupa H po ok 25 minutach. Tlok potezny, nie dalo sie biec szybciej przez kilometr, moze troche wiecej,pozniej grupa sie rozciagnela. Potezne grupy narodowosciowe: Dania, Meksyk,Hiszpania, Francja - widac bylo to rowniez po ilosci kibicow z tych krajow. Punkty z woda, izo, batonami rozlokowane co 2,5, 5km. na 26km byly rozdawane zele energetyczne. potezna ilosc kibicow, ponad 60 kapel od rocka, poprzez jazz az bo bebniarzy. w starych czesciach Berlina ludzie wzdluz trasy robili sobie pikniki z grilem, piwem, muzyczką. Bylo w miare chlodno rano, ale juz tak od 12tej, na niebie a ni chmurki, slonce smazylo prosto w glowe i mimo,ze nawet zadyszki nie mialem, to po 26km zaczalem zwalniac, nawet nie zdjac sobie z tego sprawy. Zadnych skurczy, problemow z zaladkiem, nic. A predkosc spadala. Tu wg mnie objawil sie u mnie brak treningow sily biegowej, bede musial to poprawic na przyszlosc.
wracajac do maratonu, bieglo sporo ludzi poprzebieranych fantazyjnie co widzowie doceniali gromkimi brawami, bieglo sporo ludzi starszych, grubo po 60tce, biegli grupami ze znajomymi, szczegolnie sporo takich biegaczy bylo z krajow nordyckich. Trasa malownicza, biegla przez ciekawe miejsca, pare leciutkich podbiegow.
Koncowe przebieganie przez brame brandenburska bylo dla mnie bardzo ekscytujace, zwlaszcza,ze za brama czekala wsrod kibicow na mnie moja zona, ktora na rowerze jechala od punktu do punktu,zeby po pomachac i zagrzewac do walki, po 38km juz mi powiedziala,ze na pewno dobiegne i jedzie na mete. Dobieglem!

pozdrawiam wszystkich
Rem
Obrazek
Awatar użytkownika
Rem
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Alexia pisze:
Rem pisze: Alexia? moge spytac skad taki nick?
Aleksandra jestem :). Ola się nie dało, Aleksandra też nie, Alex również było zajęte. A ja jakoś do swojego imienia przywiązana jestem i nie bardzo umiem nicki wymyślać ;).

Rem pisze: kurna, dam rade?
Dużo biegasz i dobrze biegasz. Jestem pewna, że dasz radę. Tylko musisz zrobić to z głową. Nie spal się na początku. Zazdroszczę Ci. Pierwszy maraton to jest niesamowita przygoda!

I pamiętaj tempo 6:12/km :lalala:

Będzie dobrze! :)
nie bylo latwo, temperatura chyba pokrzyzowala plany ( jesli byly takowe), ale pierwszy raz doswiadczylem zjawiska, ze bieglem swoim tempem a ono nie bylo moim, bylo sporo nizsze. jednak bieganie dlugich dystansow wczesna wiosna chyba inaczej wychodzi amatorom. te 25 stopni w poludnie sporo zawazylo, duzo ludzi lezalo w namiotach pierwszej pomocy, sporo sie tam masowalo, na mecie pare emergency podjechalo. Ludzie dyszeli jak miechy kowalskie po 30tym kilometrze.
nastepny cel: Krakow, kwiecien.

Rem
Obrazek
Awatar użytkownika
Alexia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak Kraków, to się spotkamy :hej: .

Gratuluję! Pogoda nie rozpieszczała w ten weekend biegaczy, ale mimo wszystko dałeś radę. A skoro masz ochotę na więcej, to bardzo dobry znak :).
"Ja biegnę beztrosko, bieg biorę za żart
Lecz ci co żartują zostają gdzieś w tyle."

Blog treningowy

Obrazek
Awatar użytkownika
Rem
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Alexia pisze:Jak Kraków, to się spotkamy :hej: .

Gratuluję! Pogoda nie rozpieszczała w ten weekend biegaczy, ale mimo wszystko dałeś radę. A skoro masz ochotę na więcej, to bardzo dobry znak :).
dzieki,
do zobaczenia w Krakowie!
Obrazek
uzdow
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Rem,

Dzięki za konkurs. Dzięki za nagrodę, która bez problemów do mnie dzisiaj dotarła.
Jeszcze raz gratuluję wyniku w M i nie pozostaje mi nic innego jak właściwie wykorzystać nagrodę na jutrzejszym porannym treningu.

Pozdrawiam
uzdow
Obrazek
Awatar użytkownika
Rem
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

uzdow pisze:Rem,

Dzięki za konkurs. Dzięki za nagrodę, która bez problemów do mnie dzisiaj dotarła.
Jeszcze raz gratuluję wyniku w M i nie pozostaje mi nic innego jak właściwie wykorzystać nagrodę na jutrzejszym porannym treningu.

Pozdrawiam
uzdow
Pozniej napisz posta, jak sie sprzet sprawuje, bedzie pomocny dla innych przy wyborze pulsometru.

pozdrawiam
Obrazek
ODPOWIEDZ