KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

turek75_31 pisze:
olotraper pisze:Turek, czemu nie biegniesz w półmaratonie? Wg Twojego run-loga łącznie przebiegłeś kilka odcinków o sumarycznej wartości 22,2 km w czasie łącznym około 46 minut. I twierdzisz, że nie jesteś gotowy. To co ja mam powiedzieć.
A może tylko jogging uprawiasz? :-) Weźcie go w obroty, niech startuje. Xenon też ma okostną i nie pęka. Może to kwestia psychiki?

Vitam

Policz Olo dobrze te kilometry i minuty bo gdybym tak pobiegł to byłbym rekordzistą świata.
Poza tym to był trening z przerwami ( trwał sporo ponad 2 godziny ) bo gdyby był ciągiem to inaczej bym go zapisał.
Ja od miesiąca biegam tylko wybiegania i przebieżki ( dopiero zacząłem ). Jak będę trenował regularnie i bez kontuzji przez
3-4 miesiące po zapewniam Cię że pojadę na półmaraton. Na dzień dzisiejszy nie wchodzi to w rachubę.

Pozdrawiam
Uprawiający jogging
Oj Piotrek pieścisz się z sobą, a biegasz bardzo dobrze, ja Ci do pięt nie dorastam. Pobiegnij na półmaratonie, jak na wybieganiu, czyli łagodnie wolniej i już, a wynik i tak będzie bardzo dobry.
Obrazek
New Balance but biegowy
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Olo, byc może to kwestia ambicji, Ja na przykład nie wyobrażam sobie startu dla startu :)
Jak nie mam formy to trenuje, a startuje jak na coś konkretnego liczę. No chyba że to jakieś paprocany albo inna niszowa impreza wtedy moge sobie ja przetruchtac choc i tak zawsze daje na niej z siebie wszystko(tylko nie mam pretensji w razie zlego wyniku, mam usprawiedliwienie)
A że czas Piotrek miałby i tak niezły to juz kwestia punktu widzenia... Dla mnie byłby fatalny, dla Bziuma Niewyobrazalnie wolny lecz Dla wielu czasem Szczyt marzen.

W sumie Mamy bardzo Ciekawą ale tez bardzo zróżnicowaną grupę biegaczy w BBL.
Dotyczy to wieku, wagi, budowy ciała. Ciężko porównać Mnie do Ola(chciałbym być tak żywiołowy za te kilka lat)
Tak samo ciężo porównac Mnie do Bziuma, I niema to sensu :)

A te nasze wszystkie przekomażania to tylko kupa fajnego Humoru :) Ale podczas zawodów jak starter daje sygnał to Przynajmniej Ja zapominam o żartach i daje z siebie tyle ile dalbym Jkabym startował na Olimpiadzie :)
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A mnie się podoba współazawodnictwo w zawodach, bo sam wiesz, że nawet, jak dam wszystko z siebie, jak na olimpiadzie to i tak bym nie pobiegł w tej chwili, tak, jak Ty w Paprocanach. I co mam z tego powodu zrezygnować. Ja staczam swoje małe wojny i potyczki z zawodnikami porównywalnymi ze mną, a co najważniejsze walczę ze sobą. Fajne są to odczucia. A na Piotrka trochę tylko naciskam, ale mam nadzieję, że się nie obrazi. Po prostu wiem, że fajnie by pobiegł i poprawił ogólny wynik, a ja poza moim współzawodnictwem odczuwam jeszcze drużynową wolę walki. Patriota BBL. Nawet trochę się martwię, że zepsuję Wam średnią :-(. Mam nadzieję, że mi wybaczycie.
A z innych moich wyzwań, dzisiaj rano ważyłem 96,4 kg! :-) Od kwietnia poszło 14,6 kg. Gdzie to wszystko się chowało. jeszcze 5 kg w dół i osiągnę mój plan minimum. A czy na tym poprzestanę? Zobaczymy. Powoli już się zastanawiam na udziałem w maratonie, ale o tym muszę pogadać z moim osobistym trenerem Darkiem :-)
Obrazek
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale wlaśnie o tym mówie :-) że Pewnie Piotrek nie byłby z siebie zadowolony i dlatego nie startuje i Ja go rozumiem. W zeszlym roku jak mialem takie bardzie wyrażne problemy zdrowotne z kolanem to tez odpuscilem kilka startow bo nie widzialem sensu, pewnie zrobilbym ladne czasy ale nie Najladniejsze :) A nasz aróżnorodnośc powoduje ze kazdy mierzy sie ze swoimi wlasnymi barierami i dlatego to startiowanie w zawodach jest fajne... przybiegasz 234 a i tak jestes zwyciesca bo pokonales dystans i swoja bariere :) i to jest piekne w bieganiu w zawodach :)
Mathias
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

witam,
w niedziele o 12 jest wyscig u mnie w Knurowie na 10 km, trasa atestowana. Jak ktos ma ochote na taki sprawdziam to opcja ciekawa, poziom patrzac na wyniki poprzednich edycji dosyc wysoki wiec zapowiada sie ciekawie.
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

JUTRO ZAPRASZAM JUŻ OD 9 . do zobaczenia
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja dla odmiany śmigam jutro o 11 w Mikołowie na nietypowym dystansie 10,8km :) a po biegu do Szczekocin :) na 18kę kuzynki :) uzupełniać poziom "izotoników" we krwi :)
Więc do zobaczenia za tydzień czyli dzień przed SilesiaPółmaratonem :-)
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przepraszam że przeklne ale Q.WA MAĆ !!!!!!!!! zająłem dziś 4!!!!!! miejsce w kategorii wiekowej m30. To moja najwieksza porażka biegowa tego roku.... DLACZEGO 4ty? czy ktoś z poprzedników ni emógł złamać nogi na trasie ? JAKBYM wiedzial przed startem ze wystarczy jednego wyeliminowac to bym go gdzieś pchnął na trasie, podłożył nogę, zerwał numer startowy i wyrzucił :) Pomysłów mam wiele :-) Pozostaje mi teraz Mocniej trenować i w końcu znajdę jakąś taką niszową imprę z Pucharkiem dla Xenona... :-)

mam pomysł, zmieńmy nazwę naszej drużyny na "Puchar dla Xenona" ? :-)
18 miejsce OPEN :) a więc ide w góre :) Nietypowy dystans 10,8km ;) pokonany w czasie 41m 48s. Cholera, chyba się załamię ;-( będe miał doła przez 3 tygodnie aż do Poznańskiego Maratonu.
A CO u WAS ? Jak trening dzisiejszy ? PISZCIE!!!!
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Xenon nie martw się, nie wiem czy dobrze widzialem ale na podium chyba tylko zwycięzca dostawał statuetkę, a za 2 i 3 miejsce nie bylo nic fajnego tylko jakies koperty:)

A ja mialem plan przebiec w Żorach 10 km w 45 minut. Przypadkiem zrobiłem to dzisiaj w Mikołowie no i plan się posypał:)
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Współczuję, Xenon; nie wiem, czy Cie pocieszy (sprawdzona) wiadomość, że są w życiu gorsze rzeczy niż czwarte miejsce w kategorii M-30. Np. czwarte miejsce w open-to jest dopiero masakra... (jak tak dalej pójdzie, to pewnie wkrótce i Ty się o tym przekonasz osobiście)
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dziękuję Wam wszystkim za udział w dzisiejszym treningu. Mam nadzieję, że powrót do dzieciństwa nie był dla Was za bardzo męczący, a ćwiczenia w parach umilą Wam w tym tygodniu długie, smutne jesienne wieczory (no i że w następną sobotę frekwencja na zajęciach wzrośnie dwukrotnie, gdy każdy z Was przyprowadzi na zajęcia swojego partnera do ćwiczeń)
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzięki Agnieszko za fajne rozciąganie, dzisiaj tego potrzebowałem. Jak zwykle fajnie prowadziłaś.
Obrazek
Mathias
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

witam!
Dzis odbyl sie bieg na 10 000m u mnie w miescie, o ktorym wspominalem.
Zajalem w nim 81 miejsce z czasem 39'08''.
Pierwszy byl jakis polski afrykanczyk o trudnym do wymowienia nazwisku z czarem 30'z groszami.
Do zobaczenia 8 X na tescie cooper'a
DawidS
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48.12
Życiówka w maratonie: 3.49:53

Nieprzeczytany post

Pozdrowiena z Warszawy, gdzie właśnie ukończyłem 1 w życiu maraton - czas 3:49:53 uwazam za dobry (1089 miejsce) !
Planowałem zrobić go w 4h, ale wyszło lepiej. Chociaz ostanie 3 km przebegłem jak zombie :ojoj:
4,5 tys biegaczy i Warszawa oglądana miedzy jednym punktem odżywczym a drugim....
Pogoda była super, choc ciut za ciepło.

Odebrałem dla Was koszulki "BBL" oraz przywożę cały bagażnik Powerade dla naszej katowickiej grupy :hejhej:
Do zobaczenia w sobotę !!!
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

W najbliższą SOBOTĘ organizujemy dla Was 7 -bój:)

Konkurencje:
-skok w dal
-skok wzwyż
-rzut dyskiem
-rzut oszczepem
-pchnięcie Olkiem :P
-50m płotki
-400mK, 800mM
-100m

W związku z powyższym zapraszam na Stadion Godzinkę wcześniej tj już o godzinie 8:30:)

Wyniki końcowe podam dzień później:)
proszę o potwierdzenie obecności na zawodach na Forum lub meilowo.

PRZYPOMINAM 8 października jest test Coopera:)
Będzie opłacony zając(nie keniol:/ ) na 2400m. czyli na tempo po 5min/km
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
ODPOWIEDZ