Pierwszaki w Maratonie po Półmaratonie ilu nas ?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 42:57
- Życiówka w maratonie: 3:31:17
jak tam, nerwy są? :P
bo u mnie pełny luzik
, mimo że jadę na 3:20 
bo u mnie pełny luzik

- Maciej_J
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:38:25
- Życiówka w maratonie: 3:19:07
u mnie są nerwy. Ja na 3:30 chociaż powinienem może na 3:20, sam nie wiem. Im bliżej, tym mniejsza wiara i myśli "w co ja się sam dobrowolnie wepchałem", z drugiej strony to już bym chciał żeby to jutro było, bo teraz to takie czekanie czekanie, mało biegania, dużo czekaniakrzysiek86r pisze:jak tam, nerwy są? :P
bo u mnie pełny luzik, mimo że jadę na 3:20

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 46:33
- Życiówka w maratonie: brak
no nie wiem. wjazd na parking Torwaru jest od ul. Lazienkowskiej a ta tez będzie zamknieta w godzinach 8:30-15:30;tosiek pisze:Dzięki, brałem to od uwagę, ale bardziej podobała mi się Myśliwiecka. Niestety Myśliwiecka będzie zamknięta od północy z soboty na niedzielęwolf1971 pisze:Wydaje mi się, że najlepiej będzie na Torwarze.
chyba jak zwykle trzeba będzie się upychać w uliczkach na północ od trasy Łazienkowskiej czyli ul. Rozbrat i okolice.
Najważniejsze w moim treningu maratońskim są długie niedzielne ... wyleżenia. 

- tosiek
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 04:23:58
Blokada od 8:30 do 15:30 jak dla mnie jest okmaroni pisze:no nie wiem. wjazd na parking Torwaru jest od ul. Lazienkowskiej a ta tez będzie zamknieta w godzinach 8:30-15:30;tosiek pisze:Dzięki, brałem to od uwagę, ale bardziej podobała mi się Myśliwiecka. Niestety Myśliwiecka będzie zamknięta od północy z soboty na niedzielęwolf1971 pisze:Wydaje mi się, że najlepiej będzie na Torwarze.
chyba jak zwykle trzeba będzie się upychać w uliczkach na północ od trasy Łazienkowskiej czyli ul. Rozbrat i okolice.

- harti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
jak tam wasze treningi w ostatnim tygodniu?
ja przed chwilą zrobiłem ostatnie dłuższe bieganie przed niedzielą, 15km w 1:20h, w czwartek jeszcze potruchtam z 7,8 km i starczy, żadnych interwałów ani podbiegów, potem 2 dni odpoczynku, opychania się makaronem, picia wody i w niedzielę będzie dobrze
ja mam 1 cel - dobiec do mety, a jeśli uda mi się w granicach 4:00-4:30 to będzie super
na kolejnym maratonie będę "łamać czwórkę"
i mam nadzieję że nie doświadczę słynnej ściany, biegam takim lekkim Gallowayem (2km biegu, 30-40 sekund marszu + łyk izotonika)
a co do pogody to nie ma co na razie sprawdzać prognoz, dopiero dzień przed.. poza tym o 9ej rano zawsze jest teraz 12,13 stopni a około południa może dojść do 20 max, nie więcej (mam nadzieję)
Adam
ja przed chwilą zrobiłem ostatnie dłuższe bieganie przed niedzielą, 15km w 1:20h, w czwartek jeszcze potruchtam z 7,8 km i starczy, żadnych interwałów ani podbiegów, potem 2 dni odpoczynku, opychania się makaronem, picia wody i w niedzielę będzie dobrze

a co do pogody to nie ma co na razie sprawdzać prognoz, dopiero dzień przed.. poza tym o 9ej rano zawsze jest teraz 12,13 stopni a około południa może dojść do 20 max, nie więcej (mam nadzieję)
Adam
- Omalanga
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:53:46
U mnie totalna porażka. Katar zatkał mnie zupełnie, a do tego doszedł jeszcze suchy, zdzierający płuca kaszel. Lekarz kazał mi się zapakować do łóżka i odpuścić sobie maratony... Nie mogę w to uwierzyć?! tyle przygotowań i planów, a teraz - mam sobie odpuścić...
Nie wiem. Ostateczną decyzję podejmę w piątek. Jestem wkurzona i strasznie Wam zazdroszczę...
Może pobiegnę w Poznaniu?
Nie wiem. Ostateczną decyzję podejmę w piątek. Jestem wkurzona i strasznie Wam zazdroszczę...
Może pobiegnę w Poznaniu?
Numer startowy na MW2011 : 1881
- arkadiuszkrol
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49:47
- Życiówka w maratonie: 4:23
Drugi dzień łatwo poszedłLadyE pisze:hehe Arek odezwij sie tego 3-4 dnia i daj znac jak to znosisz

Arek
Generator Planów Treningowych : http://www.gpt24.com
- Omalanga
- Wyga
Czytałam o tej diecie już kilka razy - ma tak samo dużo zwolenników, jak i przeciwników, więc na razie jej nie próbowałam. Ciekawe jak u Ciebie zadziała? Na pewno życzę Ci żeby napełniła Cię mocąLadyE pisze:dziele sie tym co znalazlam
http://biegnac.bloog.pl/id,329247210,ti ... caid=6d0dc
nie jestem tylko pewna co do tego basenu w piatek i sobote
w innym artykule (jak znajde to zamieszcze) byla wzmianka o tym ze w ostatnim tygodniu basen jest wrecz zakazany. chodzi o to zeby nie dopuscic do tego zeby miesnie sie rozluznily czy jakos tak![]()
ja jestem na diecie juz 3 dobe i zaczynam byc zla jak osa![]()
jest ktos jeszcze kto eksperymentuje?

- arkadiuszkrol
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49:47
- Życiówka w maratonie: 4:23
Współczuję Ci.Omalanga pisze:U mnie totalna porażka. Katar zatkał mnie zupełnie, a do tego doszedł jeszcze suchy, zdzierający płuca kaszel. Lekarz kazał mi się zapakować do łóżka i odpuścić sobie maratony... Nie mogę w to uwierzyć?! tyle przygotowań i planów, a teraz - mam sobie odpuścić...
Odpuściłem ostatnie biegania właśnie dlatego, żeby nie stracić szansy na Maratonie.
A co z tego wyjdzie w niedzielę to zobaczymy.
Wiem co czujesz ... zdrowia życzę.
Arek
Generator Planów Treningowych : http://www.gpt24.com
-
- Zaprawiony W Bojach
Omalanga przykro mi. zycze oczywiscie szybkiego powrotu do zdrowia, ale nie jestem pewna czy nawet gdyby udalo Ci sie w miare szybko ozdrowiec udzial w maratonie bylby dobrym pomyslem
a kiedy ten poznan?
oczywiscie dam znac czy poczulam zeby dieta jakos zadzialala, o ile da rade to ocenic
na razie musze sie pochwalic ze czuje w calych nogach dziwne mrowienie i wciaz sie zastanawiam czy ma to zwiazek z ta dieta czy nie
a moze tak bardzo skupiam sie na tym zeby cos poczuc ze to mrowienie sobie wymyslilam

oczywiscie dam znac czy poczulam zeby dieta jakos zadzialala, o ile da rade to ocenic

u mnie dzis nawet nie bylo tak zle ... do poludnia ... wieczorem czuje niesamowite ssanie w zoladku i opychanie sie nic a nic tego nie zmienia. ah jak sobie pomysle ze juz jutro pod wieczor bede mogla siegnac po to co TAK lubiearkadiuszkrol pisze:
Drugi dzień łatwo poszedł... kurczak curry super sprawa
Arek

-
- Zaprawiony W Bojach
wiem wiem ale co niektorzy mocno zaczeli sie stresowac prognozami dlugoterminowymiharti pisze:a co do pogody to nie ma co na razie sprawdzać prognoz, dopiero dzień przed.. poza tym o 9ej rano zawsze jest teraz 12,13 stopni a około południa może dojść do 20 max, nie więcej (mam nadzieję)
Adam

- Omalanga
- Wyga
Maraton w Poznaniu - 16 października - więc powinnam być już w pełni sił. Trasy nie umiem ocenić, bo nie znam Poznania, ale część biegu nad Jeziorem Maltańskim, więc może być malowniczo. No i o temperaturę pewnie nie będę się musiała martwić 
Jak z niedzieli nic nie wyjdzie to się rejestruję!

Jak z niedzieli nic nie wyjdzie to się rejestruję!