Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Fajne są takie długie treningi, bo zaczyna się wtedy wierzyć, że te 21 km jest jednak w zasięgu nogi
I jaka ładna spódniczka!
I jaka ładna spódniczka!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
A co to za magiczna masc?
To piwko brzmi baaardzo, ale to bardzo interesujaco...
To piwko brzmi baaardzo, ale to bardzo interesujaco...
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Mas to masc konska, balsam na nogi biegacza. Tylko wersja chlodzaca
Spodniczka to najki fri ran łomen tripl ekszyn ... Zwykla spodniczka biegowa z kolekcji tchibo. Pod spodem sa getry, a z tylu zasuwana kieszonka. Przewiewna, wygodna, praktyczna, tania.
Piwo to produkcja browaru z Olsztyna, niepasteryzowane. Pozniej poszukam adresu www, maja tez inne pysznosci
Spodniczka to najki fri ran łomen tripl ekszyn ... Zwykla spodniczka biegowa z kolekcji tchibo. Pod spodem sa getry, a z tylu zasuwana kieszonka. Przewiewna, wygodna, praktyczna, tania.
Piwo to produkcja browaru z Olsztyna, niepasteryzowane. Pozniej poszukam adresu www, maja tez inne pysznosci
- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
piłam niedawno to piwo tylko jabłko w piwie lepsze od sztucznego Redd's-a, a cena porównywalna.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Przede wszystkim gratuluję wyniku.
Kurcze, ale kapitalny bieg. Szkoda, że w mojej okolicy nie ma takich klimatów. Psiakrwia, stanowczo zazdroszczę. Poczułem zapach dzieciństwa. Nawet nie wadzi, że ta butelka wygląda na plastik - oryginał był zdecydowanie szklany. Nawet medale jakieś takie klimatyczne.
Kurcze, ale kapitalny bieg. Szkoda, że w mojej okolicy nie ma takich klimatów. Psiakrwia, stanowczo zazdroszczę. Poczułem zapach dzieciństwa. Nawet nie wadzi, że ta butelka wygląda na plastik - oryginał był zdecydowanie szklany. Nawet medale jakieś takie klimatyczne.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Wszystko było klimatyczne. Nawet trasa, która wiodła przez osiedle budowniczych PKiN Oranżada faktycznie w plastiku nie tak jak kiedyś, ale zostawiam ją na specjalną okazję (pewnie smak też inny- tamten był niepowtarzalny). Szkoda, że nie mogliście zobaczyć miny zawodnika, który wygrał franię. To był chyba dla niego kłopot. Powiedział jedynie, że jego mama taką miała. No, ale dźwignął ją jak puchar! A tu Kanas i ogór
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Gratulacje! Medale boskie
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- chel
- Zaprawiony W Bojach
gratuluję wyniku! bardzo fajny bieg z tego co piszesz, sam udział pewnie dawałby dużo radości.
- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
graty! uwielbiam klimat PRLu, może dlatego, że nie miałam okazji żyć w czasach tego ustroju
swoją drogą, w Poznaniu też jest osiedle Przyjaźni wybudowane w tamtych czasach.
swoją drogą, w Poznaniu też jest osiedle Przyjaźni wybudowane w tamtych czasach.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Mieszkałam na tym osiedlu podczas studiów przez rokwisnia pisze:graty! uwielbiam klimat PRLu, może dlatego, że nie miałam okazji żyć w czasach tego ustroju