Trening z Pumą dla początkujących
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
- Życiówka w maratonie: brak
Ja wczoraj pobieglem sobie kolejna spokojna "osemeczke" i juz wiem ze raczej nie powinno sie biegac z dnia na dzien. Po przedwczorajszym interwalach oddechowo bylo bez zarzutu ale miesnie nog jeszcze nie zdarzyly sie zregenerowac.
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
dokładnie do tego samego doszedłem, dlatego dziś przerwa jutro delikanie 4km np a w niedziele może 21?
- pełnazapału
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
InkaDe- witam i powodzenia!
Nemi- wymiatasz, ale to już wiesz :D
mariusz..- nic dodać nic ująć. jesteś mistrzem!
a ja dzisiaj nie biegam, to chociaż wpadłam się przywitać Na jutro rano planuję trochę spokojnie podreptać, pewnie jakieś 6-7km, z podbiegami i pagórkami jak zwykle heh Zobaczymy ile dam radę, bo trochę mnie "ciągnie" jakiś mięsień na udzie.
Na niedziele za to planuję istne szaleństwo- tzn. bieganie po płaskim!!! ile? do upadłego!
Nemi- wymiatasz, ale to już wiesz :D
mariusz..- nic dodać nic ująć. jesteś mistrzem!
a ja dzisiaj nie biegam, to chociaż wpadłam się przywitać Na jutro rano planuję trochę spokojnie podreptać, pewnie jakieś 6-7km, z podbiegami i pagórkami jak zwykle heh Zobaczymy ile dam radę, bo trochę mnie "ciągnie" jakiś mięsień na udzie.
Na niedziele za to planuję istne szaleństwo- tzn. bieganie po płaskim!!! ile? do upadłego!
-
- Stary Wyga
pełnazapału zapomniałaś wspomniec o ptaku...gdzie sie podziewa ptak???dawno go nie było!czyzby odleciał...i juz nie zawita?!
coż skoro nie ma ptaka to przejmę jego przywileje - myśle ze nie bedzie miał nic przeciwko....
...nodrog zachorował i juz nie biega??nawet sie nie odzywa...o Januszu nie wspomne...a domurst wiadomo...odpoczywa...reszta w normie.... znaczy w formie
coż skoro nie ma ptaka to przejmę jego przywileje - myśle ze nie bedzie miał nic przeciwko....
...nodrog zachorował i juz nie biega??nawet sie nie odzywa...o Januszu nie wspomne...a domurst wiadomo...odpoczywa...reszta w normie.... znaczy w formie
- nodrog
- Zaprawiony W Bojach
No nie biegam, ale wracam na trasę w niedzielę. Jako, że chorowałem to niektórzy nie chcieli bym zarażał na forum to siedziałem cicho. Ale byłem na nasłuchu. No i czasami musiałem stanąć na głowie by rozpoznać kto jest na zdjęciunemi pisze:...nodrog zachorował i juz nie biega??nawet sie nie odzywa...
Zaczynam odczuwać lekki niepokój, poddenerwowanie przed debiutem biegowym czyli Biegiem Olimpijskim. Nie nastawiam się na jakiś rewelacyjny czas bo ja nie z tych co szybko biegają, niemniej to moja pierwsza impreza biegowa. Ciekaw jestem jak to wygląda od wewnątrz. Będzie mi raźniej bo firma organizuje drużynę na Maraton i Bieg więc będę miał towarzystwo... no chyba, że mi odbiegnie.
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
pogoda na weekend się robi super, jutro rano trzeba wstać, śniadanie zjeść i gdzieś dalej wyruszyć
- pełnazapału
- Wyga
ja się pytam gdzie jest ptak..?!
prawidłowo nemi, pilnuj porządku :D
nodrog- wracaj szybko do zdrowia i pokaż tym wszystkim na Biegu Olimpijskim jaka z Ciebie "puma" hehe jakkolwiek by to głupio nie zabrzmiało...
w końcu dzisiaj nie wstałam na wschód słońca- po prostu mi się nie chciało.. Poczekam aż spadnie trochę temperatura i pójdę biegać popołudniu/ wieczorem.
A teraz zabieram się za robienie pierogów :D
prawidłowo nemi, pilnuj porządku :D
nodrog- wracaj szybko do zdrowia i pokaż tym wszystkim na Biegu Olimpijskim jaka z Ciebie "puma" hehe jakkolwiek by to głupio nie zabrzmiało...
w końcu dzisiaj nie wstałam na wschód słońca- po prostu mi się nie chciało.. Poczekam aż spadnie trochę temperatura i pójdę biegać popołudniu/ wieczorem.
A teraz zabieram się za robienie pierogów :D
-
- Stary Wyga
...nic sie nie martw...taki lekki niepokoj czytaj stresik moze byc tylko motywujący ...poza tym nie bedziesz sam a to wielki plus w debiucie...wiem cos o tym takze "PUMO" - pokaz na co Cię stac :uuusmiech:nodrog pisze:Zaczynam odczuwać lekki niepokój, poddenerwowanie przed debiutem biegowym czyli Biegiem Olimpijskim.
...plan wykonany - ale powiem szczerze jakos tak cięzko sie dzisiaj biegło...mięśnie odczuły poprzedni bieg wiec racjonalnie raczej przychylam sie do przełożenia jutrzejszego wybiegania na poniedziałek...
- pełnazapału
- Wyga
- pełnazapału
- Wyga
- nodrog
- Zaprawiony W Bojach
No i wróciłem na ścieżki biegowe. Dzisiaj 7 km w tym podbieg (700 m dł, 30 m przewyższenia). Biegło się ciężko, ale nie tak ciężko jak się spodziewałem po przymusowej przerwie. No cóż, trzeba będzie popracować by wrócić do formy...
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
25km pękło... czas 21km poprawiłem o ponad 5 minut, ale dalej 42km to odległy hardcore...