Już za 5 dni Bemowo, ciekawe jak bardzo trening maratoński nie wpływa na poprawę czasu na 5k :D
Biegnij, biegnij, daja w pakiecie mydlo jelonek :D :D :D :D , bedzie moze troche adrenaliny, przy okazji mozna zobaczyc jak wygladaja takie zawody i wziac lekcje na przyszlosc.Dyd, no wlasnie też się nad Bemowem zastanawiam (z jelonek jestem) ale 45 min to dla mnie za malo, nie wyrobie siea nie chce wlec sie na koncu sama :P
Ja z własnego doświadczenia zauważyłem, że tempo w biegach na 5km i 10km prawie wogóle się nie zmieniło u mnie przez osatnie 3 lata. Ale to głównie przyczyna tego, że mało miałem akcentów szybkościowych. Teraz to trochę zmieniłem i rzuciłem przygotowania do maratonu. Chcę mieć najpierw dobre czasy na 5k i 10k. Da to lepszy komfort przy biegnieciu krolewskiego dystansu.Już za 5 dni Bemowo, ciekawe jak bardzo trening maratoński nie wpływa na poprawę czasu na 5k :D
Brzmi to bardzo slabo. Powinni troche pomyslec.Dlaczego przy takiej liczbie biegnących nie ma stref startowych? To już pytanie do organizatora ale podejrzewam, że odpowiedź byłaby podobna gdybyśmy zapytali, dlaczego na 1000 osób jest jedna osoba obsługująca depozyty..
eee chyba nie ma sensu tak wcześnie - jak będzie zimno to się wychłodzisz i potem kiepsko z bieganiem będzie - lepiej później - na pewno się nie zgubisz - tam będzie tyle ludzi że masakrakuxa pisze:ja tam mam zamiar pojechac zaraz po sniadaniu rano :D bo potem sie nie dopcham albo zgubie
Spoko. W zeszłym roku rozgrzewka była konkretna, ciężko było nadążyć ale po rozgrzewce zanim przekroczyłem linię startu to minęło sporo czasu, akurat tyle że zdążyłem ostygnąćo 9 jest rozgrzewka i chyba chce na niej być. bo obawiam sie ze sama ze stresu sie zapomnie rozgrzac albo przesadze
nie zapominajmy z sa takie Panie ktore biegaja bez stanikow. i po dzisiejszym treningu moge smialo powiedziec ze Panowie nie musieliby modlic sie o deszcz. przez material spokojnie mozna policzyc pieprzykikuxa pisze:spokojnie, ma być zimno i mokro![]()
ja to sie smialam ze gdyby nie staniki biegowe to jakby padało byłby świetny konkurs mokrego podkoszulka !
myślę że panowie z wrażenia odpadliby na starcie
wiesz.... na dobra sprawe... jest to jakas taktykaLadyE pisze: nie zapominajmy z sa takie Panie ktore biegaja bez stanikow. i po dzisiejszym treningu moge smialo powiedziec ze Panowie nie musieliby modlic sie o deszcz. przez material spokojnie mozna policzyc pieprzyki![]()