A ja w trosce o kolano potruchtam z grupą na 4:45 ... relaksOmalanga pisze:O rany, z kim ja tu dyskutuję?Ja biegnę tempem 6 na czas 4h12'. Będziecie mi mogli podać wodę na mecie
)

Arek
A ja w trosce o kolano potruchtam z grupą na 4:45 ... relaksOmalanga pisze:O rany, z kim ja tu dyskutuję?Ja biegnę tempem 6 na czas 4h12'. Będziecie mi mogli podać wodę na mecie
)
Myślę że to zdrowe podejście do sprawy ,mi również jednak bardziej zależy na ukończeniu niż lepszym wyniku.arkadiuszkrol pisze:Zdecydowałem się na 4:45 żeby nie uznać czasu poświęconego na przygotowania za stracony.
Tak czy siak jak poczuję kolano podczas trasy to zejdę. Bez kozaczenia.
A co do samego czasu ... będzie co pobijać jak doprowadzę kolano do 100% sprawności
Arek
Ja miałem "prawie dość" ale nie dlatego, że brakło mi sił, tylko coraz bardziej bolały mnie nogi, kolana. Miałem siłę biec szybciej, wytrzymałościowo czułem się nieźle, ale musiałem zwolnić ze względu na ból w nogach. Nie wiem jak to będzie, trochę będzie bolało, ale tempo powinienem utrzymać.gmsaxz pisze: W przypadku jednak, gdy po tych 32km miałeś prawie dość, to zacząłbym od 5:30min/km i pilnowałbym odżywek i wody. .
Dobrze to odczytałem w ciągu trzech godzin biegu wypiłeś 3L płynu .harti pisze:j
w ciagu ponad 3 godzin biegania wypiłem w sumie 1.5 litra izotonika i 1.5 litra wody..
wcześniej podczas długich wybiegań (20,25,30 km) nie brałem żadnych żeli i różnica jest spora, po 35km czułem że bez problemu mogłem biec dalej.
Adam
poczytaj sobie to:tolek pisze:W moim przypadku wygląda to tak .
niedziela-start na 15 km oczywiście na luzie![]()
pn-wolne
wt-10-12 km +kilka przyspieszeń
śr-wolne
cz-50 min wolno
pt-wolne???
so-spacerek
nd-start i meta
Hmmm... jak dla mnie to trochę za mało biegania. Ja mam przed sobą jeszcze takie coś:LadyE pisze:poczytaj sobie to:
http://team.entre.pl/index.php?str=artykuly&id=9
Poczytałem to i wiele innych ale...LadyE pisze:poczytaj sobie to:tolek pisze:W moim przypadku wygląda to tak .
niedziela-start na 15 km oczywiście na luzie![]()
pn-wolne
wt-10-12 km +kilka przyspieszeń
śr-wolne
cz-50 min wolno
pt-wolne???
so-spacerek
nd-start i meta
http://team.entre.pl/index.php?str=artykuly&id=9