Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ale fajne miejsce... już widzę siebie pomykająca na rolkach z tej krętej asfaltowej dróżki :taktak:
ja gdybym miała takie pagórki, to nie wiem, czy wogóle wychodziłabym na te podbiegi więc szacun!
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:Oj Kachita, no to nabiegałaś tyle w tej Portugalii co daleko nie szukając... Pardita w Albanii :hahaha:

ps. Jak to Wujek Manuell i ciotka Maria chcą do USA, przecież to państwo się sypie, bezrobocie sięga kilkunastu procent, a mieszkania w NY (20 min. kolejką od centrum) można kupić taniej niż na warszawskim Tarchominie, a Tarchomin w Wawie still najtańszy :ojoj:
No normalnie koniec (nowego) świata...
Jak kryzys szalał najmocniej, to domek na Florydzie był znacznie tańszy niż podobny w Polsce. :oczko:
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale byłaby jazda na rolkach po tych serpentynach. Klasyczny downhill :hahaha: aż strach się bać. Fajne fotki :taktak:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

przepiekne zdjecia :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:Oj Kachita, no to nabiegałaś tyle w tej Portugalii co daleko nie szukając... Pardita w Albanii
Oj tam, oj tam, ale przynajmniej nie przytyłam. A nawet chyba schudłam z pół kilo ;)

Dzięki za miłe słowa, cieszę się, że fotki się podobają, to moje kolejne hobby ;)

My śmigaliśmy po tych serpentynach na skuterku, wrażenia niezapomniane. Zwłaszcza, że niektóre drogi miały niezłą przepaść z obu stron :szok: Dodatkowych atrakcji zapewniały spadające kamienie - niektóre kawałki zalegające na drogach były całkiem spore :ojoj:

Jeeej, trzeba dzisiaj iść wreszcie pobiegać. Wszyscy życiówki robią, a ja nic. No i czas zacząć myśleć o półmaratonie. Ciekawe, jak się będzie biegło po prawie dwóch tygodniach przerwy i na totalnym niewyspaniu. Ale za to nadrobiłam zaległości w babskich blogach, teraz czas na męskie ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Kachita pisze:Nie da się tego ukryć, idzie jesień. Wieczorem już czuć w powietrzu lekki chłodek, powietrze zaczyna pachnieć palonymi liśćmi, żołędzie pękają pod raciczkami...
Gdy jutro zwlokę się z barłogu i udam się do buchty, wesoło chwostem machając, strzyżąc słuchami i tabakierą węsząc dzikarzy co by w gwizd nie dostać albo co by mi posoki nie upościły, będę myślał o Kachicie. Bo nikt tak pięknie nie stroszy chybu jak młoda locha na jesieni... ale się wzruszyłem :chlip:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

z tego co mi wiadomo bieg niepodleglosci powinien byc ;) na stronie wosiru jakos tak ze wszystkim sie nie spiesza ;)
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:z tego co mi wiadomo bieg niepodleglosci powinien byc ;) na stronie wosiru jakos tak ze wszystkim sie nie spiesza ;)
:taktak: dajesz zoltar, dajesz!!
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bieg Niepodległości obowiązkowo. Jak będzie sucho to sprint na rolkach, a jak mokro to biegiem :sss: Zoltarku dasz radę :taktak:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:
LadyE pisze:z tego co mi wiadomo bieg niepodleglosci powinien byc ;) na stronie wosiru jakos tak ze wszystkim sie nie spiesza ;)
Kompletnie mnie to nie interesuje. Potrzebuje kiedyś pobiec w jakimś biegu na 10k by zorientować się w swoim poziomie biegowym.
Natomiast w moim bieganiu chodzi o coś w rodzaju mantry, a nie o robienie życiówek... chcociaż doceniam atmosferę takiego biegu.
Pisząc o kameralnym biegu miałem raczej na myśli imprezę w stylu Praskiej Dychy.
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zoltarku. Właśnie Bieg Niegodległości jest dla Ciebie. Wierz mi. Idea biegu, oprawa, mnóstwo amatorów, tak jak Ty, biegnących dla idei, bez napinki i parcia na wynik. Szczerze polecam. No i są ładne medale. I biegniesz w koszulce organizatora tworząc biało- czerwona flagę. No i będzie chłodno, a nawet może padać. I trasa prosta, nie licząc dwóch podbiegów na wiadukty. No i możliwość pobiegania w centrum W-wy :taktak: środkiem ulicy :hahaha:
No i w większym tłumie łatwiej o zachowanie anonimowości, a w Praskiej Dyszce czy Biegu Pamięci już nie będziesz jednym z kilku tysięcy tylko jednym z kilkudziesięciu.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2011, 11:57 przez wolf1971, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No i nie zapominajmy o możliwości pobiegania ze mną :hej:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:
Kanas78 pisze:
Kompletnie mnie to nie interesuje. Potrzebuje kiedyś pobiec w jakimś biegu na 10k by zorientować się w swoim poziomie biegowym.
Natomiast w moim bieganiu chodzi o coś w rodzaju mantry, a nie o robienie życiówek... chcociaż doceniam atmosferę takiego biegu.
Pisząc o kameralnym biegu miałem raczej na myśli imprezę w stylu Praskiej Dychy.
Sorrki Kachita za zaśmiecanie komentsów do bloga, ale kurde zoltar jak możesz doceniać atmosferę biegu na zawodach, jak nigdy nie brałeś w nich udziału?
Obrazek Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:
Sorrki Kachita za zaśmiecanie komentsów do bloga, ale kurde zoltar jak możesz doceniać atmosferę biegu na zawodach, jak nigdy nie brałeś w nich udziału?
Chodziło mi o to, że do bieg NIEPODLEGŁOŚCI :hahaha:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:
Kanas78 pisze:
strach :hej: piękne uczucie ;)
ODPOWIEDZ