SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!
- Rafał Wójcik
- Wyga
- Życiówka na 10k: 29,06
- Życiówka w maratonie: 2,13,02
Jutro następne spotkanie bbl. Mam nadzieję że po wakacjach i urlopach wszyscy są wypoczęci i gotowi na następny trening. Stadion tak jak w poprzednią sobotę będzie szykowany do zawodów ale mam nadzieję że tak jak poprzednio nikomu nie będziemy przeszkadzać. SERDECZNIE ZAPRASZAM STAŁYCH BYWALCÓW JAK I NOWE TWARZE SĄ BARDZO MILE WIDZIANE!!!
- Rafał Wójcik
- Wyga
- Życiówka na 10k: 29,06
- Życiówka w maratonie: 2,13,02
Witam po sobocie! Niestety na BBL. było tylko 5 osób ale myślę że i tak było wesoło! zdjęcia na Picasie https://picasaweb.google.com/1053140283 ... IbhqJrLxQE
Niestety nie wszystkie wyszły wyraźnie ale przesłałem prawie wszystkie.
Zapraszam za tydzień!!!
Dla tych co biegają Arkonkę lajtowy trening a dla reszty coś krótkiego i szybkiego!
ZAPRASZAM !!!
Niestety nie wszystkie wyszły wyraźnie ale przesłałem prawie wszystkie.
Zapraszam za tydzień!!!
Dla tych co biegają Arkonkę lajtowy trening a dla reszty coś krótkiego i szybkiego!
ZAPRASZAM !!!
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Rafał , zdjecia sa super, wszystko ująłes! Dynamika! Przebiezki były mocne i to widac. A ostatnie szły " na maksa" !!! A zajecia były kameralne , wiec miałes oko na kazdego. I to wielki plus
A jakie skoki sarnie?!?!!
A jakie skoki sarnie?!?!!
- kolcichy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dziś był pierwszy kilometr przebiegnięty od dwóch miesięcy. Wydaje mi się, że coś poczułem w dwóch nogach, ale to bardziej psychika i lęk przed bólem niż ból faktyczny. W następną sobotę już na 99% będę, oczywiście jeśli nogi nie odmówią mi posłuszeństwa.
Do zobaczonka.
Pzdr,
Piotrek
Do zobaczonka.
Pzdr,
Piotrek
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Piotr! Tylko teraz nie rozpędz się!! km dziennie - to sie tego trzymaj!!!nie przyszarżuj!!! Będzie doooobrze!
Rafał! Tak,biegnę tą Arkonę. Po Pile już nie robię żadnych planów, mam niezła nauczkę - był plan, byl stres po drodze zeby cos wyszło a ciało odmówiło współpracy . Więc startuję i biegne! I ma byc fajnie! Ty oczywiście biegniesz?
Rafał! Tak,biegnę tą Arkonę. Po Pile już nie robię żadnych planów, mam niezła nauczkę - był plan, byl stres po drodze zeby cos wyszło a ciało odmówiło współpracy . Więc startuję i biegne! I ma byc fajnie! Ty oczywiście biegniesz?
- msq
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wirus na forum!
Mnie niestety też coś dopadło i próbuję się wyleczyć z bolących piszczeli (shin splints). Raczej nie wystartuję w tym pierwszym GP, bo wolę się zregenerować porządnie do K2. W sobotę pewnie będę, ale bez forsowania tym razem
Mnie niestety też coś dopadło i próbuję się wyleczyć z bolących piszczeli (shin splints). Raczej nie wystartuję w tym pierwszym GP, bo wolę się zregenerować porządnie do K2. W sobotę pewnie będę, ale bez forsowania tym razem