No to jazda!
- Marcingg11
- Wyga
Pisalem kilka postow wczesniej, ze bieznia jest uszkodzona iczekaja na czesc z Argentyny. Na razie trenuje na powietrzu.
MarcinG
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
2godz. 52 min. na 26 km to przecież jest 6:37 na kilometr - trudno nazwać to przebiegnięciem 26 km - uważam że był to marszobieg albo maksymalnie trucht.
HR srednio 139 przy tej prędkości to też za słabo:ojoj:
Wydaje mi się, że po tym wszystkim na główne pytanie tego tematu "Kto we mnie wierzy?" odpowiadam ale zyczę powodzenia, trenuj cięzko bo nadal bede tu zaglądał.
HR srednio 139 przy tej prędkości to też za słabo:ojoj:
Wydaje mi się, że po tym wszystkim na główne pytanie tego tematu "Kto we mnie wierzy?" odpowiadam ale zyczę powodzenia, trenuj cięzko bo nadal bede tu zaglądał.
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
-
- Zaprawiony W Bojach
Rzeczywiscie, przypominam sobie. Mysle jednak Marcin, ze wyjdzie to Tobie na dobre. Spotkalem sie z opinia, ze bieznia mechaniczna jest dobry do treningu serca i pluc. Nogom pomaga tylko w nieznacznym stopniu...Quote: from Marcingg11 on 5:45 pm on Mar. 1, 2003
Pisalem kilka postow wczesniej, ze bieznia jest uszkodzona iczekaja na czesc z Argentyny. Na razie trenuje na powietrzu.
kledzik
- marcingg11d
- Dyskutant
Ciekawe kiedy u mnie pojawia sie pierwsze watpliwosci. Tymczasem jestem pewien swego. Powtarzam: to poczatek treningow. Dajcie sie rozkrecic
Dawidek:
a z jaka predkoscia i na jakim tetnie Ty biegasz 26km?
Dawidek:
MarcinG
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Kledzik , pokreciles to . Wiem z autopsji ze akurat pluca sie nie rozwijaja bo strumien powietrza stoi nieruchomo . Z nogami bywa roznie . Na biezni elektrycznej mozna oszukiwac , majac silne zginacze biodrowe . Po prostu wystarczy rytmicznie kolana do gory podnosic a pas sam sie bedzie przesuwal . najlepiej udoskonalicze trzy techniki - klasyczna , ograniczona i mieszana .
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
U mnie na przykład kiepsko bywa z czasem więc muszę się mieścic z wybieganiami ok. 25 km w 2 godz. Ale stwierdzam,ze czasem mam ochotę trochę wolniej je pobiegać. Niestety czas to pieniądz,więc wolę się sprężać na treningu.
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Na chwilę obecną nie potrafię dokładnie odpowiedzieć, gdyż dłuższe wybiegania robiłem w formie "wycieczki biegowej" po nowych trasach - nie mierzonych.Quote from marcingg11 on 8:47 pm on Mar. 1, 2003
Dawidek:
Jeśli nie bedzie problemów zdrowotnych ( pisałem o bolących biodrach ) to jutro pobiegnę coś podobnego i celowo bedę biegał po swoich "atestowanych" trasach i z założonym Polarem aby na to odpowiedzieć
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- marcingg11d
- Dyskutant
Prosze, pochwalcie sie w jakim czasie biegacie 25-26km na tetnie ok 140ud/min. Bede mial jakis punkt odniesienia.
MarcinG
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Irko S - może za to okres startowy bedę miał zdrowy
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
Ostatnie dane 26.02.03, godz. 7.00 tętno spoczynkowe 42 ud/min. Trening godz. 15.00 - rozgrzewka 15 min ,trucht 3km i 20 km w średnim tempie 4,10 na kilometr, średnie tętno 157 ud / min. Jeżeli chodzi o czas 6,30 to jest to u mnie tętno w przedziale 117-125 ud /min.
- WojT
- Stary Wyga
Ja nie moge podac swojego tentna, nie dlatego ze to tajemnica, tylko dlatego ze nie uzywam polaru. Moge jedynie podac czasy w jakich pokonuje ten dystans. 25 km biegam w 1:50. A rekordzik treningowy na tym dystansie z 31 marca 2002 wynosi 1:36. Był to trening z kolega jadacym obok na rowerze. On dyktowal tempo.
A co do Twojej Marcin wypowiedzi, to wcale nie jestem z "klasy wyzej". Mam taka zyciowke, jaka Ty chcesz teraz osiagnac. A wcale mi sie nie wydaje zebym mogl na dzien dziesiejszy pobiec szybciej.
Wojtek
A co do Twojej Marcin wypowiedzi, to wcale nie jestem z "klasy wyzej". Mam taka zyciowke, jaka Ty chcesz teraz osiagnac. A wcale mi sie nie wydaje zebym mogl na dzien dziesiejszy pobiec szybciej.
Wojtek
wczysciecki@wp.pl
- marcingg11d
- Dyskutant
No to ladnie Panowie! 117 to dla mnie teraz szybszy marsz.
WOJtek:na dzien dzisiejszy jestes klase wyzej....no i zdaniem wiekszosci pewnie dlugo bedziesz
Dzisiaj 5km. Mysle, ze po tym tygodniu "odpoczynku", bedzie widac pierwsza znaczna poprawe.
Pozdrawiam.
WOJtek:na dzien dzisiejszy jestes klase wyzej....no i zdaniem wiekszosci pewnie dlugo bedziesz
Dzisiaj 5km. Mysle, ze po tym tygodniu "odpoczynku", bedzie widac pierwsza znaczna poprawe.
Pozdrawiam.
MarcinG