Bzium pisze:pardita pisze:turek75_31 pisze:Vitam
Nie wiem jak Czester powinien mieć na imię.
Po prostu nie wiedziałem że Adam.
Skoro mamy już Robin Hooda czas wybrać Marion.
Olo mógłby być też tym braciszkiem (nie pamiętam jak miał na imię chyba Tuck)
Pozdrawiam
Piot
Z Piotra ponieważ robi w kontrolingu i niszczy biednych buchalterów, zróbmy Szeryfa z Nottingham.
A Adaś na prawdę zrobił niezły wynik (gratuluję), dlatego proponuję nazwać go z innej bajki Speedy Gonzales, jak biegnie to się tak lekko wychyla do przodu, istny Struś Pędziwiatr.
A na Miriam pasuje mi Olga, albo nie Ola byłaby Miriam, a Olga byłaby Janą z dżungli. Xenon jednak jest za mało kobiecy na Miriam, mimo że Bziumik tak go cały czas bezskutecznie adoruje. Aż się boję pytać czemu? Może obydwaj mają jakąś wspólna tajemnicę pomimo tego, że Xenon w przeciwieństwie do Bziuma nie wygląda na takiego
Szeryfem z Nottingham to jestem JA!
:P
to ja chce zobaczyć jak sikasz SZERYFIE :P
To już perwersja, a ja żartowałem z Xenona, że ogląda czerwone strony, ale to zdrowy chłopak.
Aż strach zostawiać pod Twoją opieką córkę. :uuusmiech:
Czy to nie Ty pytałeś, jaka jest różnica pomiędzy pedofilem a nauczycielem?
A może nasz Bzium jest nietolerancyjny. Jak Ela chce być szeryfem to niech będzie, ja mogę być nianią. Dzisiaj cały dzień zajmowałem się moją młodszą córką i fajnie było. Ale może dlatego tak mnie wyrywało z domu wieczorkiem.
A teraz na poważnie pobiegłem dzisiaj te 4 km, bo nic nie pisałeś, że nie powinienem, a mnie nosiło. Ale bardzo lekko pobiegłem z pieskami po lesie, aby się przewietrzyły.