KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:
xenon1981 pisze:o stawach Ola na starość to ja już wogóle sie nie chce wypowiadać :-) Ale z Ola byłby niezły Mały John :) hahah
Będę Was wszystkich tłukł pałą :-)

Mam nadzieję że ze stawami nie będzie źle, bo na razie pomimo sporej wagi poza achillesem nie narzekam, nic się nie dzieje, wszechstronność jest moim atutem. Nie skupiam się tylko na bieganiu. Mam nadzieję, że te trzydzieści parę lat przeróżnych treningów procentuje. Na starość zarabia się w młodości. Moja jedyna słabość nie licząc dziewcząt;-) to słodycze i mięso. W późniejszym etapie życia treningi to już jest tylko reperacja zaległości z młodości.

Vitam

To musisz spróbować kuchni angielskiej oni tam wszystko jedzą na słodko

Pozdrawiam
Piotr
New Balance but biegowy
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:
turek75_31 pisze:Vitam

Nie wiem jak Czester powinien mieć na imię.
Po prostu nie wiedziałem że Adam.
Skoro mamy już Robin Hooda czas wybrać Marion.
Olo mógłby być też tym braciszkiem (nie pamiętam jak miał na imię chyba Tuck)

Pozdrawiam
Piotr
Z Piotra ponieważ robi w kontrolingu i niszczy biednych buchalterów, zróbmy Szeryfa z Nottingham.
A Adaś na prawdę zrobił niezły wynik (gratuluję), dlatego proponuję nazwać go z innej bajki Speedy Gonzales, jak biegnie to się tak lekko wychyla do przodu, istny Struś Pędziwiatr.
A na Miriam pasuje mi Olga, albo nie Ola byłaby Miriam, a Olga byłaby Janą z dżungli. Xenon jednak jest za mało kobiecy na Miriam, mimo że Bziumik tak go cały czas bezskutecznie adoruje. Aż się boję pytać czemu? Może obydwaj mają jakąś wspólna tajemnicę pomimo tego, że Xenon w przeciwieństwie do Bziuma nie wygląda na takiego :-)
Szeryfem z Nottingham to jestem JA!
:P
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

pardita pisze:
olotraper pisze:

Pozdrawiam
Piotr
Z Piotra ponieważ robi w kontrolingu i niszczy biednych buchalterów, zróbmy Szeryfa z Nottingham.
A Adaś na prawdę zrobił niezły wynik (gratuluję), dlatego proponuję nazwać go z innej bajki Speedy Gonzales, jak biegnie to się tak lekko wychyla do przodu, istny Struś Pędziwiatr.
A na Miriam pasuje mi Olga, albo nie Ola byłaby Miriam, a Olga byłaby Janą z dżungli. Xenon jednak jest za mało kobiecy na Miriam, mimo że Bziumik tak go cały czas bezskutecznie adoruje. Aż się boję pytać czemu? Może obydwaj mają jakąś wspólna tajemnicę pomimo tego, że Xenon w przeciwieństwie do Bziuma nie wygląda na takiego :-)

to ja chce zobaczyć jak sikasz SZERYFIE :P
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:
pardita pisze:

Pozdrawiam
Piot

to ja chce zobaczyć jak sikasz SZERYFIE :P
To już perwersja, a ja żartowałem z Xenona, że ogląda czerwone strony, ale to zdrowy chłopak.
Aż strach zostawiać pod Twoją opieką córkę. :uuusmiech:
Czy to nie Ty pytałeś, jaka jest różnica pomiędzy pedofilem a nauczycielem? :hej:
A może nasz Bzium jest nietolerancyjny. Jak Ela chce być szeryfem to niech będzie, ja mogę być nianią. Dzisiaj cały dzień zajmowałem się moją młodszą córką i fajnie było. Ale może dlatego tak mnie wyrywało z domu wieczorkiem.

A teraz na poważnie pobiegłem dzisiaj te 4 km, bo nic nie pisałeś, że nie powinienem, a mnie nosiło. Ale bardzo lekko pobiegłem z pieskami po lesie, aby się przewietrzyły.
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Oglądam treningi Turka na run-logu, a on szaleje i to niby kontuzjowany a codziennie po kilkanaście kilometrów i z dużymi podbiegami. Znam trasę wiem co mówię, bardziej stromo niż pod Łanię. I to niby kontuzjowany jest. Szkoda, że Piotrek nie biegł w biegu na 5 km. Może by powalczył z Xenonem, mógłby to być ciekawy pojedynek. Nie żebym Was na siebie napuszczał, ale moglibyście się sprawdzić. Co Panowie na to. Xenon chyba ćwiczy głównie na płaskim, A Turek głównie górskie. Chester też mógłby jeszcze raz zawalczyć. Poszło mu trochę gorzej, ale pierwszy raz w ogóle startował w zawodach.

Jak sądzicie, który z Was byłby lepszy teraz w Biegu do gwiazd? Co sądzicie?

A kto biegnie w Półmaratonie Bytomskim? Ja się przymierzam, choć nie wiem, czy to nie będzie falstart. Ale emocje będą, tak czy inaczej.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mendel
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:38

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:
A kto biegnie w Półmaratonie Bytomskim? Ja się przymierzam, choć nie wiem, czy to nie będzie falstart. Ale emocje będą, tak czy inaczej.
Kusi mnie ten bieg i chętnie bym spróbował, ale po 2 ( słownie: dwóch ) miesiącach biegania to chyba za duże wyzwanie. I jeszcze ta gęsia stópka ... :(
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:Oglądam treningi Turka na run-logu, a on szaleje i to niby kontuzjowany a codziennie po kilkanaście kilometrów i z dużymi podbiegami. Znam trasę wiem co mówię, bardziej stromo niż pod Łanię. I to niby kontuzjowany jest. Szkoda, że Piotrek nie biegł w biegu na 5 km. Może by powalczył z Xenonem, mógłby to być ciekawy pojedynek. Nie żebym Was na siebie napuszczał, ale moglibyście się sprawdzić. Co Panowie na to. Xenon chyba ćwiczy głównie na płaskim, A Turek głównie górskie. Chester też mógłby jeszcze raz zawalczyć. Poszło mu trochę gorzej, ale pierwszy raz w ogóle startował w zawodach.

Jak sądzicie, który z Was byłby lepszy teraz w Biegu do gwiazd? Co sądzicie?

Vitam

Tu nie byłoby mowy o jakiejkolwiek konkurencji. Nie ważne kto po płaskim a kto pod górę.
Nawet nie zauważył bym Damiana na zawodach bo w jego tempie to 3 km nie przebiegnę.

Pozdrawiam
Piotr
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2011, 23:28 przez turek75_31, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

Mendel pisze:
olotraper pisze:
Kusi mnie ten bieg i chętnie bym spróbował, ale po 2 ( słownie: dwóch ) miesiącach biegania to chyba za duże wyzwanie. I jeszcze ta gęsia stópka ... :(
moje zdanie znasz....
a tak z innej beczki to widze e z Olem się zakumplowałeś bo przelewu jeszcze nie zrobiłeś:PP podobnie jak ALexander :) hehe

PS. Olo....Twoja córka na moich zajęciach jezs bezpieczniejsza niz jak jes tylko pod Twoją opieką gwarantuje Ci to :P:P\hehe..co ja pisze:D::D:D:D::D

;)
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Vitam

Nasz kolega z BBL Jakub po 3 miesiącach biegania w Pile pobiegł 1:58:06 ( 1:56:46 NETTO )

Pozdrawiam
Piotr
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

PS. Olo....Twoja córka na moich zajęciach jezs bezpieczniejsza niz jak jes tylko pod Twoją opieką gwarantuje Ci to :P:P\hehe..co ja pisze:D::D:D:D::D

;)[/quote]

Vitam

Myśle Darku że nawet Olo pod twoją opieką jest bezpieczniejszy niż pod własną

Pozdrawiam
Piotr
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hahahahahaha :) To było dobre ;)
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hahah Olo nie przesadzaj, aż taki szybki nie jestem, dużo mi ciągle brakuje :)

Mój wynik z debiutu w oficjalnych zawodach też uważam za bardzo dobry, poprawiłem się z 23:18 na 22:49 na 5000m, przy czym 23:18 zrobiłem na płaskim i mięciutkim AWFie, a tutaj takie górki :)

Sporo pracy przede mną, ale po debiucie mam ogromny zastrzyk motywacji i pozytywnej energii! :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Mendel
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:38

Nieprzeczytany post

Nasz kolega z BBL Jakub po 3 miesiącach biegania w Pile pobiegł 1:58:06 ( 1:56:46 NETTO )

Pozdrawiam
Piotr
Piekny wynik, gratulacje!!
Jesli się zmieszcze w 2,5 godzinach i jeszcze na koniec wylosuje ta Fabię to będę zadowolony :uuusmiech:
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Teraz pytanie pod czyją opieką Darek byłby bezpieczny? :)

Olo w niedziele na Biegu Dzika 2 kółka to będzie tak koło 10 km.
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeszcze raz powtarzam Piknik biegowy imienia DERY w TYCHACH 10km chyba maja jeszcze 2 miejsca wolne na zapisanie sie
ODPOWIEDZ