Robbur - komentarze
Moderator: infernal
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
No gratulacje, piękny wynik te trzy szóstki... eee... znaczy się te cztery czwórki
Jesteś moim idolem... oczywiście zaraz po Nergalu
Jesteś moim idolem... oczywiście zaraz po Nergalu
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Gratuluję i podziwiam!!!!
Niezły progres od maja.
Samaa walczę z pdobnym planem i celem a jego realizacja bedzie trudna
Niezły progres od maja.
Samaa walczę z pdobnym planem i celem a jego realizacja bedzie trudna
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Pieeeekny wynik! Gratulacje ogromne
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Powiem ci Pardita, że ja śledzę z zapartym tchem postępy Robbura, po pierwsze, że jest w moim wieku po drugie waży tyle samo (85kg) tylko ma 9-10 cm wzrostu więcej a na dotatek jest to jeden z niewielu na tym forum ludzi rozsądnie się wypowiadających...
Reasumując, proponuję zainicjować w tym miejscu powstanie grupy wsparcia RobburTeam.pl
No to pocukrzyłem Chłopakowi, ale niech ma coś z życia...
są wyniki będzie cukrzenie, nie będzie wyników to...
Reasumując, proponuję zainicjować w tym miejscu powstanie grupy wsparcia RobburTeam.pl
No to pocukrzyłem Chłopakowi, ale niech ma coś z życia...
są wyniki będzie cukrzenie, nie będzie wyników to...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
A potem BZR - Biegam z Robburem i RD - Robburowa Dycha!zoltar7 pisze:Powiem ci Pardita, że ja śledzę z zapartym tchem postępy Robbura, po pierwsze, że jest w moim wieku po drugie waży tyle samo (85kg) tylko ma 9-10 cm wzrostu więcej a na dotatek jest to jeden z niewielu na tym forum ludzi rozsądnie się wypowiadających...
Czemu nie?! Robbur by biegl na przedzie, a Robbur Team sapal i zipial by za nim
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
...a Robbur Team zapakował by się do Robura (Pardita jesteś za młoda aby pamiętać tę markę NRDowskich samochodów ),pardita pisze:
A potem BZR - Biegam z Robburem i RD - Robburowa Dycha!
Czemu nie?! Robbur by biegl na przedzie, a Robbur Team sapal i zipial by za nim
i podążał za Mistrzem Robburem Roburem !!!
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2011, 09:20 przez zoltar7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Pogratulować wyniku Oczywiście cyferki ładne się trafiły :D
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
Oj, dziękuję wszystkim za miłe słowa. Aż za miłe - aż się cały na facjacie pokryłem buraczanym kolorem jak jakaś nastolatka. Zoltar, Pardita - wy wiecie jak starego pryka zawstydzić.
A co do BZR - głównym bodźcem treningowym tej grupy musiałby być obowiązkowy browar (najlepiej niekoncernowy) po każdym treningu. Minimum jedna sztuka. Górna granica według uznania własnego.
No cóż, na razie plan roczny wypełniony. Trzeba sobie będzie ustawić nowy - może 2 godziny w maratonie. Najlepiej w górskim
Ach, przez to upajanie się żenującymi cyferkami (jak napisała kiedyś na swoim blogu DOM) zapomniałem, że jeszcze połówkę muszę trzasnąć. Na szczęście nie deklarowałem żadnego czasu do pobicia.
A co do BZR - głównym bodźcem treningowym tej grupy musiałby być obowiązkowy browar (najlepiej niekoncernowy) po każdym treningu. Minimum jedna sztuka. Górna granica według uznania własnego.
No cóż, na razie plan roczny wypełniony. Trzeba sobie będzie ustawić nowy - może 2 godziny w maratonie. Najlepiej w górskim
Ach, przez to upajanie się żenującymi cyferkami (jak napisała kiedyś na swoim blogu DOM) zapomniałem, że jeszcze połówkę muszę trzasnąć. Na szczęście nie deklarowałem żadnego czasu do pobicia.
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
Hau hau hau spod stołu.gwynbleidd pisze:to Twoje 45' na dychę w tym roku... bardzo mi to mgliście wygląda. Ale może masz talent, cholera wie, nie mniej jednak przeciętnemu biegaczowi przeskoczenie od biegania dychy po 5:21/km do tempa 4:30 trochę zajmuje. (...) zadanie postawiłeś przed sobą chyba zbyt ambitne.
Odszczekane
Gratuluję! Se wytrenowałeś to se masz! I powodzenia na połówce! (1:45 złamiesz lekkim ch...., teraz w to wierze )
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Kontakt:
'a imię jego czterdzieści i cztery', gratulacje!!
sprytnie przemyciłeś komunikat: 'tego z przodu dogoniłem!!' !
czyżbyście finiszowali na gdańskiej starówce?
sprytnie przemyciłeś komunikat: 'tego z przodu dogoniłem!!' !
czyżbyście finiszowali na gdańskiej starówce?
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki. Liczę jednak na to, że jak na przyszły rok sobie zaplanuje łamanie 35 minut, to mi delikatnie zasugerujesz żebym się walnął przedtem porządnie w łepetynegwynbleidd pisze: Hau hau hau spod stołu.
Odszczekane
Gratuluję! Se wytrenowałeś to se masz! I powodzenia na połówce! (1:45 złamiesz lekkim ch...., teraz w to wierze )
Co do połówki - na razie nie zakładałem nic poza jej przyzwoitym przebiegnięciem. Nie znam reakcji własnego organizmu na takim odcinku, bo dotychczas biegałem odcinki zbliżone do 20km w tempie easy. I tak już nie mam czasu, żeby jakoś specjalnie pod połówkę się przygotować więc potraktuje ten bieg (za 2 tyg) jako eksperyment. Nastawię się chyba wyjściowo na tempo 4:50, a w trakcie się zobaczy czy nie wrócić do 5:00. Kalkulator ze strony głównej podaje, że powinieniem biec po 4:42, ale on jest, moim zdaniem, zbytnim optymistą.
- rushatek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:41
- Życiówka w maratonie: 4:18
gratulacje!!
wynik jest, zamierzenia zrealizowane... a do końca roku to jeszcze hohohohoo...
no i co dalej?
dystans półmaratonu z tego co widzialem to Ty już biegasz w trakcie treningów... czy to nie pora na kolejne wyzwania?
kurczę jak popatrzę że byliśmy na pozdobnym etapie gdzieś na początku czerwca to Ci zazdraszczam ale jeszcze Cię dogonię
Pozdr
wynik jest, zamierzenia zrealizowane... a do końca roku to jeszcze hohohohoo...
no i co dalej?
dystans półmaratonu z tego co widzialem to Ty już biegasz w trakcie treningów... czy to nie pora na kolejne wyzwania?
kurczę jak popatrzę że byliśmy na pozdobnym etapie gdzieś na początku czerwca to Ci zazdraszczam ale jeszcze Cię dogonię
Pozdr
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Wesoło się czyta Twoją relację z biegu się człowiek uśmieje, ale o to właśnie chodzi..Biegać i czerpać z tego radość, choć treningi dają popalić
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect