Moderator: infernal
A potem BZR - Biegam z Robburemzoltar7 pisze:Powiem ci Pardita, że ja śledzę z zapartym tchem postępy Robbura, po pierwsze, że jest w moim wieku po drugie waży tyle samo (85kg) tylko ma 9-10 cm wzrostu więceja na dotatek jest to jeden z niewielu
na tym forum ludzi rozsądnie się wypowiadających...
Reasumując, proponuję zainicjować w tym miejscu powstanie grupy wsparcia RobburTeam.pl
...a Robbur Team zapakował by się do Robura (Pardita jesteś za młoda aby pamiętać tę markę NRDowskich samochodówpardita pisze:
A potem BZR - Biegam z Robburemi RD - Robburowa Dycha!
Czemu nie?! Robbur by biegl na przedzie, a Robbur Team sapal i zipial by za nim
Hau hau hau spod stołu.gwynbleidd pisze:to Twoje 45' na dychę w tym roku... bardzo mi to mgliście wygląda. Ale może masz talent, cholera wie, nie mniej jednak przeciętnemu biegaczowi przeskoczenie od biegania dychy po 5:21/km do tempa 4:30 trochę zajmuje. (...) zadanie postawiłeś przed sobą chyba zbyt ambitne.
Dzięki. Liczę jednak na to, że jak na przyszły rok sobie zaplanuje łamanie 35 minut, to mi delikatnie zasugerujesz żebym się walnął przedtem porządnie w łepetynegwynbleidd pisze: Hau hau hau spod stołu.
Odszczekane![]()
Gratuluję! Se wytrenowałeś to se masz!I powodzenia na połówce! (1:45 złamiesz lekkim ch...., teraz w to wierze
)