Podawał, jak to zawodowiecszy pisze: swoją drogą ostro gość dawał))

Tutaj więcej danych obejmujących różne wyścigi z punktu widzenia drużyny Garmin Cervelo, jakby ktoś chciał zerknąć :>
http://connect.garmin.com/explore?owner=garmin-cervelo
Podawał, jak to zawodowiecszy pisze: swoją drogą ostro gość dawał))
No tak - mój błądNilis pisze:maciej65,
"Nie masz wystarczających uprawnień do pokaż aktywności o ID 110071176."
kolego czy ty jesteś swiadomy że wprowadzasz ludzi w błąd piszac iż jak ktoś dokupi sobie czujnik kadencji do Garmina 305 FR to będzie miał pomiar mocy i kadencji. Niestety nie bo po pierwsze cyujnik kadencji to nie cyujnik moczszy pisze:puls, prędkość, wysokość jak najbardziejNilis pisze:Myślę, że niedługo skuszę się na to urządzenie
Nawiązując do moich pytań odnośnie jazdy na rowerze - jeżeli w trybie bike rejestruje wszystko tak samo, nie byłoby problemu, żeby stworzyć np. coś takiego http://connect.garmin.com/activity/102426972 (nie uwzględniając wykresów mocy i kadencji, ale pulsu, prędkości, wysokości etc. już tak)?
jak dokupisz czujnik kadencji to również kadencja i moc
temperaturę nie wiem czy da się osiągnąć, to może być funkcjonalność tylko edge'ów
swoją drogą ostro gość dawał))
kolego czy ty jesteś swiadomy że wprowadzasz ludzi w błąd piszac iż jak ktoś dokupi sobie czujnik kadencji do Garmina 305 FR to będzie miał pomiar mocy i kadencji. Niestety nie bo po pierwsze cyujnik kadencji to nie cyujnik moczszy pisze:puls, prędkość, wysokość jak najbardziejNilis pisze:Myślę, że niedługo skuszę się na to urządzenie
Nawiązując do moich pytań odnośnie jazdy na rowerze - jeżeli w trybie bike rejestruje wszystko tak samo, nie byłoby problemu, żeby stworzyć np. coś takiego http://connect.garmin.com/activity/102426972 (nie uwzględniając wykresów mocy i kadencji, ale pulsu, prędkości, wysokości etc. już tak)?
jak dokupisz czujnik kadencji to również kadencja i moc
temperaturę nie wiem czy da się osiągnąć, to może być funkcjonalność tylko edge'ów
swoją drogą ostro gość dawał))
1. czujnik pomiary kadencji do garmina 305 fr daje pomiar kadencji i tylko kadencji.szy pisze:Kolego bo z tego podniecenia posty Ci się dubluja i literki mieszają. Co jest nie tak z czynnikiem kadencji w Garminie?
1. Mniej interesuj się prędkością chwilową, a bardziej średnią (np. Lap Avg.)bartorz pisze: O co chodzi? Biegałem inną niż zwykle trasą (zazwyczaj truchtam w tą i z powrotem), bardzo poplątaną, po parku, w okolicach warszawskiej agrykoli, pod koniec treningu, gdy tą samą trasą biegłem 3ci raz f305 zaczął pokazywać jakieś dziwne prędkości rzędu kilometr w 2:20... O co chodzi?
głupoty kolego odpowiadasz Garmin 305 nie gubi żadnych sygnałów wlesie. Twierdzenie ze jakiś footpad jest dokładniejszy niż GPS ala Gamin 305 to kompletna bzdura.Maciej_J pisze:no niestety, pod drzewami mimo zachwalań producenta, GPS się gubi i to pewnie nie tylko Garmin. Ja mam to samo, trochę drzew, nawet nie las, i robi się syf w wykresie tempa. Dlatego sprawiłem sobie footpoda - dobrze wykalibrowany o wiele lepiej "trzyma" tempo, bardzo przydatne jak biegam tempówki. Jak wychodzę na spokojne wybieganie to już to olewam.