Makar - komentarze
Moderator: infernal
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Gratki!
Jakiś zarys następnych celów biegowych?
Jakiś zarys następnych celów biegowych?
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Makar, BRAWO! Jestem z Ciebie dumna!
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
Makar, moje gratulacje!
Bieganie latem półmaratonu to duże wyzwanie. Dobrze, ze udalo się skończyć pomimo bólu kolana i wierzę, że mrożonka pomoże i nie bedzie kontuzji.
A na razie leniuchuj, zasłuzylaś!!!!
Bieganie latem półmaratonu to duże wyzwanie. Dobrze, ze udalo się skończyć pomimo bólu kolana i wierzę, że mrożonka pomoże i nie bedzie kontuzji.
A na razie leniuchuj, zasłuzylaś!!!!
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
- wisnia
- Zaprawiony W Bojach
i ode mnie gratki 

- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
A najfajniej mi się przeczytało, że poczekałaś na męża. Ja to nigdy nie mam takiej szansy. No chyba, że ja biegnę półmaraton a on maraton
.
Makar, skoro polepszyłaś życiówkę o 10-11 minut, to pomyśl, co to dla Ciebie będzie zejść jeszcze tych pięć małych minutek w nowym sezonie. Powolutku dojdziesz do celu. Byleby się jakaś kontuzja nie przyczepiła, ale mam wrażenie, że limit kontuzji to Ty już wyczerpałaś.
Jeszcze raz gratulacje dla Ciebie i Jacka!

Makar, skoro polepszyłaś życiówkę o 10-11 minut, to pomyśl, co to dla Ciebie będzie zejść jeszcze tych pięć małych minutek w nowym sezonie. Powolutku dojdziesz do celu. Byleby się jakaś kontuzja nie przyczepiła, ale mam wrażenie, że limit kontuzji to Ty już wyczerpałaś.
Jeszcze raz gratulacje dla Ciebie i Jacka!
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Makar gratuluję, ostatecznie nie złamałaś 2h z przyczyn poniekąd od ciebie niezależnych, no i nawet w tych niesprzyjających okolicznościach odnotowałaś progres w stosunku do poprzedniego wyniku. Ostatecznie przecież chodzi o to aby gonić króliczka a nie oto aby go złapać.
Pomyśl jak w tym samym czasie schrzanił sprawę z własnej winy niejaki Usain Bolt.
Pozdrawiam po jamajsku: "One Love Sister"
Pomyśl jak w tym samym czasie schrzanił sprawę z własnej winy niejaki Usain Bolt.
Pozdrawiam po jamajsku: "One Love Sister"
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Gratuluję, twarda sztuka z Ciebie
Relacja z biegu naprawdę dramatyczna, ale najważniejsze, że dałaś radę pokonać własne słabości. No i jesteś już zdecydowanie bliżej tych dwóch godzin.

- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE GRATULACJE I CIEPŁE SŁOWA!!!!!
Prawdę mówiąc wczoraj myślałam, że będzie gorzej następnego dnia, ale nie jest źle. Nowego celu jeszcze nie wymyśliłam, ale chyba na razie mam dosyć ścigania się na zawodach.... Może za kilka dni mi przejdzie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Prawdę mówiąc wczoraj myślałam, że będzie gorzej następnego dnia, ale nie jest źle. Nowego celu jeszcze nie wymyśliłam, ale chyba na razie mam dosyć ścigania się na zawodach.... Może za kilka dni mi przejdzie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Makar - piszę serio- przypomniałam sobie o Tobie na ostatniej pętli na III Maratonie Sierpniowym- jak obiecałam-kciuków nie potrzymałam, bo chyba wjeżdżałam na metę i inne emocje mną tragały hihi , ale przez parę sekund byłam z Tobą duchem
gratuluję. Od jutra wznawiam aktywność do mojej walki w półmaratonie-celem będzie ukończenie go wogóle... więc jeszcze raz wielkie gratulacje!
A po zawodach też sobie zawsze mówię, że to "ostatni raz".. a potem jak człowiek ochłonie, to pędzi na następne

A po zawodach też sobie zawsze mówię, że to "ostatni raz".. a potem jak człowiek ochłonie, to pędzi na następne

- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Niech wynik będzie motywacją do kontynuacji planu i pobicia 2 h
Cel realny, nawet na 1:45, jeśli treningu nie opuścisz 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
A ja nie wierze.. coś tam jakiś szwindel musiał być!!
serio aż dziw że nie złamałaś.. ale dziwi sie ten co od roku łamie 40mi i będzie łamał kolejny rok
serio aż dziw że nie złamałaś.. ale dziwi sie ten co od roku łamie 40mi i będzie łamał kolejny rok

- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Nie złamała, bo kolano nie wytrzymało
, szła równo na piękny wynik.