Moderator: infernal
LadyE pisze: Alexia powinnas zostac ogrodniczka bo w przesadzaniu jestes mistrzynia
koloryzujesz w poniedzialek galeria byla zamknietaAlexia pisze:15 sierpnia 2011 (poniedziałek)
Bez biegania. Za to chodzenie po Krakowie i Galerii Krakowskiej (urok posiadania nastoletnich gości)
Alexia pisze:
100 brzuszków
100 grzbietów
50 pompek
A w domu długie rozciąganie i parę ćwiczeń na górną część ciała. Tak zupełnie przypadkiem.....
Witam w klubieAlexia pisze: Jestem GRUBA!/
a tu sie podpisze obiema recami, szkoda, ze noga nie umiem pisacAniad1312 pisze:Na obozie byłam, widziałam, żadnej grubości nie majest za to ciepła, serdeczna kobieta, która uśmiechem wzbudza sympatie i zaufanie. A na dodatek ma lepsze wyniki na 3km i 10km (i pewnie na innych dystansach też) ode mnie, czego jej zazdroszczę
![]()
I gdzie ta sprawiedliwość...![]()
Miało być 16 sierpnia (wtorek) - poprawiłamBawareczka pisze:koloryzujesz w poniedzialek galeria byla zamknietaAlexia pisze:15 sierpnia 2011 (poniedziałek)
Bez biegania. Za to chodzenie po Krakowie i Galerii Krakowskiej (urok posiadania nastoletnich gości)
![]()
najwazniejsze ze Twoja swiadomosc sie zmienilaAlexia pisze:Ograniczam pieczywo i jem jakieś tam rozmaite wafle ryżowe i pieczywo chrupkie. Oczywiście nie najadam się tym więc jem tego więcej niż dwie kromki (dwoma kromkami chleba to najadam się do syta) i do tego popijam jogurt. A to bomba kaloryczna! Lubię też "Pastellę". To już masakra! A płatki z jogurtem?! Nie dosyć, że nie zaspokajają zbytnio głodu, to jeszcze kaloryczne! Już lepiej zjeść tuńczyka, bo to przynajmniej głód zaspokoi.
No niestety. Wszystkie kobiety w mojej rodzinie mają wielkie brzuchy. To chyba najgorszy z możliwych scenariusz tycia. Zazdroszczę wszystkim gruszkom i klepsydromAniad1312 pisze:A tak wracając do spraw wizualnych... Czasem natury się nie przeskoczy![]()
Najlepiej niech uciekają parami!Bawareczka pisze: Mam nadzieje, ze ten zgubiony we wtorek kilogram juz tak na zawsze sie zgubil i jeszcze paru kolegow za nim poleci
Ja równieżlejek pisze: i polecam się na przyszłość.