Oj, no nie wiem, bo myślałam, że chodzi Ci o coś w stylu, że zwracałeś baczną uwagę na to, żeby pracować mięśniami głębokimi nad wyprostowaną i jednocześnie rozluźnioną postawą
PS poza tym moje życie zmieniło się odkąd widziałam filmik ze Scottem Jurkiem rozprawiającym o neutral pelvis
ok, po prostu praca górą i szukanie odpowiedniego rytmu, ruchu. kiedyś trzeba się wybrać na jakiś obóz, żeby coś się dowiedzieć więcej, bo na pewno tutaj jest potencjał..
neutral pelvis? zapodaj jak masz link do tego filmiku.
Wiem że to okrutne, ale pustkę trzeba wypełnić nowym małym psiakiem. Mało jest w obecnym świecie wrażliwych facetów, a jeszcze mniej takich, którzy uzewnętrzniają swoje osobiste tragedie na forum. Nie łam się chłopie, głowa do góry.
Pozdrowionka
Każdy normalny jest wrażliwy, nie ma co w sobie dusić za bardzo, bo za dużo tego duszenia w życiu. Twardziela można grać, ale wtedy kiedy jest w tym jakiś interes.
Na razie pieski odstawiam, no chyba że coś się przyplącze.
Kilka lat temu jak suka zdechła z odwodnienia, też ryczałem dzień, a do dzisiaj psa nie mam. Siora jakiegoś kundla przytargała i nie potrafię się z tym psem dogadać, a tym bardziej uczuciem go obdażyć. Ale tu powodem jest pies, który sobie za dużo pozwala w stosunku do reszty domowników.
Zadowoly z tych Faastfoodów 500? Ja do dziś nie potrafię tego na nogi założyć
Early Hardcore 4 Life! Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10" Komentarze,Blog Garmin Connect
Bogil pisze:Rozumiem, że bolsze to znaczy większe?
tak.
jak się ich nie porówna to ogólnie pumy sprawiają wrażenie masywnych, a brooksy bardziej drobnych.. przy blizszym porównaniu jest na odwrót..
ps.. Faas 500 zajebiste buty do chodzenia, trochę lanserskie, ale bardzo wygodne.. myślałem, że zapaskudza się od biegania i zostanie z nich syf, ale łatwo się czyszczą i materiał wygląda jak nowy...