Ścieżki Biegowe - Lublin

Awatar użytkownika
Radek1967
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wszystko będzie dobrze :usmiech:
Wiem co czujesz, dla nas dla których bieganie jest jak narkotyk, nawet najmniejsza przerwa powoduje
złe samopoczucie.
Ja nie biegam już prawie 3 tygodnie i.... nie wiem jak dalej będzie.
Niby czuję się dobrze ale mam taki wewnętrzny lęk przed bieganiem, lęk wynikający pewnie z obawy o zdrowie.
Potruchtałem z Holterem z 10 minut a potem wschłuchiwałem się w organizm z lękiem czy nic się nie dzieje.
Ale czułem, że ta sytuacja bardzo mnie stresowała.
Mam nadzieje, że zobaczymy się w sobotę bo mam zamiar przyjść i się przełamać.
Pozdrawiam
Radek
Jeśli chcesz pobiegać przebiegnij milę. Jeśli chcesz doświadczyć nowego życia przebiegnij maraton
New Balance but biegowy
tomash_k
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Uff, bieganie w Lublinie ma się nieźle.
Poczytałem trochę w tym temacie i padły moje stereotypy odnośnie tego, że wschodnia Polska nie biega :).
Najbliższy, długi weekend spędzę w Lublinie i chciałem pobiegać wokół Zalewu Zemborzyckiego, z Czubów tam mam niedaleko - jakby się znalazł ktoś chętny na sobotnie popołudnie, to będzie mi miło. Moje tempo to 5:15-30/km. Będę również wdzięczny za link-mapę trasy wokół Zalewu - bo pewnie nie idzie ona prościutko wzdłuż linii brzegowej.

Zapraszam do Poznania na październikowy Maraton.
Pozdrawiam, Tomek.
Awatar użytkownika
daruś
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 34.56
Życiówka w maratonie: 2.42.58

Nieprzeczytany post

Ad. Piotr.
Wielka szkoda. Gdyż trochę pracy włożyłeś w przygotowania i już się dobrze latało.
Miejmy nadzieję, że to nic wielkiego.
Chociaż z tego co piszesz wygląda mi na naciągnięcie jakiegoś włókna mięśniowego.
Daj znać co jest.
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mam nadzieję, że 2/3 tygodnie wystarczą. Taka jest diagnoza lekarza. Mięśień płaszczkowy ma tu coś do powiedzenia ale na USG prawie nix nie widać. Mam nadzieję, że na Biegnij Warszawo zaliczę.
Pozdrawiam Piotr
PS Więcej nic nie piszę o kontuzjach bo to ma być forum o bieganiu a nie o niedomaganiu. Tak więc wszyscy biegający do biegania a następnie opisywania wrażeń.
Awatar użytkownika
Radek1967
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziś na ścieżce byłem....sam.
W końcu mamy wakacje ale liczyłem, że może ktoś jednak będzie.
Zaliczyłem raz nasze kółko na przemian trucht z marszem, trochę gimnastyki.
Co do biegnij Warszawo, to się jeszcze zastanawiam. Do października wprawdzie jeszcze trochę
czasu jest ale nadal czuję stress związany z bieganiem.
Pozdrowienia dla wszystkich biegających i tych którzy z różnych przyczyn nie mogą.
Radek
Jeśli chcesz pobiegać przebiegnij milę. Jeśli chcesz doświadczyć nowego życia przebiegnij maraton
krzysiek6611
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Z niecierpliwością czekałem na wyniki XXI Biegu Jezior i właśnie je znalazłem. Poniżej zostawiam link do strony:
http://www.uscimow.org.pl/index.php?opt ... &Itemid=99
Jarek_Ch
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: 3:39

Nieprzeczytany post

Widzę na forum, że pojawiło się kilku "niebiegajacych", szczerze współczuję i życze powrotu do pełnej sprawności i biegania. Jako biegający reprezentant naszego Stowarzyszenia uczestniczyłem w Maratonie Gdańskim. Jakoś nie mam szczęscia to tego maratonu. W 2010 straszny upał, ponad 30 stopni, w tym dla odmiany ulewny deszcz i silny wiatr. W związku z powyzszym wynik nie powalajacy z nóg, tylko 3:43. Ale i tak jestem zadowolony z ukończenia. Na podstawie obserwacji, poziom obsługi biegu znacznie poprawił się w stosunku do tego co było w ubiegłym roku. Bufety i punkty odswiezania zorganizowane o niebo lepiej. Ogólnie impreza bardzo fajna. Start w Gdyni, trasa poprzez Sopot do centrum Gdańska, następnie Westerplatte i powrót do Gdańska, meta przy pomniku Neptuna, co w sezonie zapewnia mnóstwo kibiców w poblizu mety.
Awatar użytkownika
daruś
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 34.56
Życiówka w maratonie: 2.42.58

Nieprzeczytany post

w piątek 8x1500m, p.7min. w truchcie (ok.900m).
Biegałem między 5.20 - 5.36.
Całość wyszła 24,5km
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Po 2 tygodniach przymusowej przerwy w poniedziałek wyruszyłem na próbną trasę. W czasie biegu koncentrowałem się na sygnałach z nogi. Na szczęście pogoda mi pomogła i skierowała moje beznadziejne myśli na inny tor. Błysnęło, trzasneło i luneło. I tak zmoczony jak pies ale za to z ukończonym treningiem powróciłem na trasy biegowe. Mam nadzieję, że do 1 września zaliczę jeszcze w sumie 42 kilometry bo tyle mi zostało do 6000 km do przebięgnięcia z iPodem.

Mam nadzieję, że w sobotę się spotkamy. WĄWÓZ LSM (od strony ul. Nadbystrzyckiej) godz. 10.00. Przy naszej niebieskiej tablicy Ścieżek.

Piotr Kitliński

PS
Gratulacje pokonania maratonu dla Jarka, szybkiego biegania Darka i powrotu do biegania Radka.
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Właśnie otrzymałem wiadomość od taty:

Organizatorzy II Biegu Szlakiem Gotów informują, że został przesunięty termin z 4.09.2011 r. na 9.10.2011 r. (niedziela). Za utrudnienia przepraszamy i na bieg w nowym terminie zapraszamy. Regulamin podamy po otrzymaniu go, ale będzie zbliżony do roku ubiegłego.

Pozdrawiam Piotr Kitliński

PS Dla mnie to lepiej.
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Informacja goni informację. Proszę o jak najszybszą opinie czy chcecie coś takiego.

W NIKE tyworzony jest kalendarz testowań produktów Nike na jesień 2011. Będziemy promować nowego Lunarglide 3+.

Jeśli macie w terminie wrzesień - listopad u siebie w mieście / na ścieżce imprezy lub specjalne treningi, na których chcielibyście mieć Vana Nike, dajcie proszę znać, przyjedziemy. Termin bardzo krótki do odpowiedzi.

Opinię poproszę na forum lub do mnie ta telefon 695227849 lub piotrkit@wp.pl. Zbyszek poproszę o telefon.

Piotr Kitliński trener Ścieżek Biegowych
Awatar użytkownika
Radek1967
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jak dla mnie bomba
Do tej pory miałem na nogach tylko Mizuno więc z chęcią potestowałbym Nike-a
Terminem dostosuje się do ogółu.
Pozdrawiam Radek

PS. Miło Piotrze, że pobiegasz już z nami.
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ze względu na goniące terminy na 90% zarezerwowałem przyjazd vana Nike (TESTOWANIE BUTÓW) na 17 września 2011r godz. 10.00 na naszej Ścieżce Biegowej w Wąwozie LSM (Mariusz główny koordynator ma dokładnie sprawdzić czy termin jest wolny).
Tego dnia będzie można przetestować buty z najnowszej kolekcji Nike+ a dodatkowo dla chętnych TEST COOPERA (jak tam forma po wakacjach).
Przypominam również że spotykamy się w najbiższą sobotę na wspólnym bieganiu. Termin jak zawsze ten sam.
Pozdrawiam Piotr K

PS Czekam na wasze opinię. Po rozmowie z Mariuszem wiem, że dobrze by było gdyby na nasze testowanie stawiło się minimum 40 osób.
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Na taką imprezę postaram się, zęby trening "biegam bo lubię", odbył się w tym dniu w wąwozie, bo jak piszesz Piotrze im więcej ludzi tym lepiej.
Już się cieszę na wspólne bieganie. :hahaha:
filips9
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

to może zrobimy zapisy na 17.09 na testowanie? ja jestem zdecydowanie za i stawię się z rodziną w wąwozie
ODPOWIEDZ