KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ale ładnie napisałem :-), nie ważne o czym :-).
Obrazek
New Balance but biegowy
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bziumik , rozumiem ze to bylo do mężatek, lepiej przyjść wcześniej na casting... :) bo później Juz po grzybach :)
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Bziumik , rozumiem ze to bylo do mężatek, lepiej przyjść wcześniej na casting... :) bo później Juz po grzybach :)

eh...w najbliższą sobotę....Xenon nie przychodź :P:P bo będzie dużo mężatek :P:P
Ola wchodzi też do gry :P a wiesz ze z nim to trzeba delikatnie..bo ostatnio jakiś nerwowy i napiety po tych tabletkach,...ktore nam proponowal :P:P
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mnie proszę w nic nie mieszać, z mężatek tylko rozwódki i tylko z nimi pobiegać :-), a z tabletek rutinoscorbin. A nerwowy jestem, bo nie mogę się planu doczekać :wrrwrr: Xenon śmiało przychodź, bo nasz trener wszystkie babki chce dla siebie, a mnie w sobotę nie będzie i mam już dość stręczenia ich jemu. Bziumek sam zagadać nie potrafi. Wesprzyj go na bajer maratończyka to może, któraś się nad nim zlituje. Xenon my z babkami nawijamy o sztuce i literaturze, a on o mezocyklu przed Berlinem i jak to kontuzję złapał :hejhej: , i niech laska nad nim się lituje :hahaha: i go pociesza.

A teraz serio Bzium. Biegłem dzisiaj krótką trasę 4 km, i zrobiłem gorszy wynik o 45 sekund. Spadek formy, czy dlatego, że codziennie biegam? A może dlatego, że już ciemno było po 20 i gorzej widziałem w lesie podłoże? Zależy mi na planie, aby uniknąć błędów. Waga skoczyła mi na 101, a cały czas się ruszam. Za krótkie odcinki biegam, ale wczoraj ból w łydce, a dzisiaj brak czasu. A może te tabletki co Ci proponowałem :-) za bardzo budują mi masę. Czy w planie mógłbyś też umieścić wskazówki dietetyczne? Dzięki.
Obrazek
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:Mnie proszę w nic nie mieszać, z mężatek tylko rozwódki i tylko z nimi pobiegać :-), a z tabletek rutinoscorbin. A nerwowy jestem, bo nie mogę się planu doczekać :wrrwrr: Xenon śmiało przychodź, bo nasz trener wszystkie babki chce dla siebie, a mnie w sobotę nie będzie i mam już dość stręczenia ich jemu. Bziumek sam zagadać nie potrafi. Wesprzyj go na bajer maratończyka to może, któraś się nad nim zlituje. Xenon my z babkami nawijamy o sztuce i literaturze, a on o mezocyklu przed Berlinem i jak to kontuzję złapał :hejhej: , i niech laska nad nim się lituje :hahaha: i go pociesza.

A teraz serio Bzium. Biegłem dzisiaj krótką trasę 4 km, i zrobiłem gorszy wynik o 45 sekund. Spadek formy, czy dlatego, że codziennie biegam? A może dlatego, że już ciemno było po 20 i gorzej widziałem w lesie podłoże? Zależy mi na planie, aby uniknąć błędów. Waga skoczyła mi na 101, a cały czas się ruszam. Za krótkie odcinki biegam, ale wczoraj ból w łydce, a dzisiaj brak czasu. A może te tabletki co Ci proponowałem :-) za bardzo budują mi masę. Czy w planie mógłbyś też umieścić wskazówki dietetyczne? Dzięki.
i bardzo dobrze, ze zrobiłeś gorszy wynik Gamoniu!!!! TRENING TO NIE ZAWODY...I SIE NIE SCIGAJ Z SAMYM SOBĄ ALBO POD WPLYWEM SZATANA TURKA....

PLANIK DOTRZE DO CIEBIE...WYBACZ ALE NIE JESTEŚ JEDYNYM, KTORY MNIE CZCI :p:p:p
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Masz szczęście, że szybko biegasz i nie mogę Cię złapać i skręcić szyjką za gamonia :-). Odwieczne pytanie, kto jest lepszy mistrz świata w boksie czy mistrz świata w bieganiu :-). Nie ścigałem się tylko normalnie biegłem. A Turek wymiękł i już ze mną nie biega, za słaby zawodnik, nie wytrzymuje reżimu treningowego. :-) Biegłem sobie przez las z moimi pieskami, ale było już po zmroku, jak kończyłem, a może też zmęczenie daje znać, bo jak zaczynałem bieg to jak na kołkach takie zesztywniałe mięśnie miałem. Ale Darku sam wiesz, że wyczynowego biegacza ze mnie i tak nie będzie. To są moje małe przyjemności, pościgać się z samym sobą. Przynajmniej nie muszę oglądać Waszych pleców, a jedynie ogony moich piesków. Może zmienię specjalizację biegową na Canicross. Tam chyba nie ma takiej silnej konkurencji.
Obrazek
Obrazek
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

[quote="olotraper"]Masz szczęście, że szybko biegasz i nie mogę Cię złapać i skręcić szyjką za gamonia :-). Odwieczne pytanie, kto jest lepszy mistrz świata w boksie czy mistrz świata w bieganiu :-). Nie ścigałem się tylko normalnie biegłem. A Turek wymiękł i już ze mną nie biega, za słaby zawodnik, nie wytrzymuje reżimu treningowego. :-) Biegłem sobie przez las z moimi pieskami, ale było już po zmroku, jak kończyłem, a może też zmęczenie daje znać, bo jak zaczynałem bieg to jak na kołkach takie zesztywniałe mięśnie miałem. Ale Darku sam wiesz, że wyczynowego biegacza ze mnie i tak nie będzie. To są moje małe przyjemności, pościgać się z samym sobą. Przynajmniej nie muszę oglądać Waszych pleców, a jedynie ogony moich piesków. Może zmienię specjalizację biegową na Canicross. Tam chyba nie ma takiej silnej konkurencji.

Vitam

Oczywiście że mistrz świata w bieganiu. Przy ewentualnej konfrontacji należało by biec w tempie aby bokser miał nadzieje na dogonienie biegacza a jak już się zajedzie ( patrząc na kondycje Ola to nie trwało by to długo ) podbiec i skręcić szyjkę

Pozdrawiam
Piotr
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

To sie nazywa taktyka, ale doświadczenie zawodnicy często blefują i udają zmęczenie, aby potem dokopać. To też taktyka :-)
Turek nie ściemniaj kiedy biegamy? Jedziesz na Rogacz w ten weekend? Poćwiczysz samoobronę, 190 zł szkolenie Systiema System Orłowa z noclegiem i dwoma obiadami.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mendel
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:38

Nieprzeczytany post

Cześć,
nie wiem czy to dobry wątek żeby się przywitać, ale najważniejsze że katowicki :usmiech:
Wyczytałem, że w soboty spotykacie się na stadionie AWF i chętnie bym się przyłączył. Czy najbliższa sobota 27. jest aktualna?
Niestety nie mogę się pochwalić takimi wynikami jak co niektórzy, ale chętnie przyjmę trochę wiedzy o bieganiu :usmiech:

pozdrawiam
Marcin
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Najlepsze miejsce na to, aby rozpocząć. Wypowiem się za miast instruktorów. Nie marudź tylko zjawiaj się w każdą sobotę o 9.30. Czemu dopiero teraz się zgłaszasz? Ja już przychodzę tu od kwietnia br. i żałuję, że wcześniej nie zacząłem. Pamiętaj tylko, po plan treningowy do Bziuma jest kolejka i ja jestem przed Tobą :-).
Obrazek
Awatar użytkownika
Wito
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:42:30
Życiówka w maratonie: 03:57:00

Nieprzeczytany post

Yoł,

W tą niedzielę "Przełajowa 8" w Blachowni. Ktoś się wybiera? W razie czego mamy 1 miejsce w aucie wolne. Wyjazd ok. 9.30 z Kato.

A tak z innej beczki to czy ktoś z Was jest zalogowany na http://www.endomondo.com ??? Całkiem fajne narzędzie, można zobaczyć gdzie kto biega :)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Widziałem, że Agnieszka z tego korzysta. Ja jak widać w stopce korzystam z run-log.com
Obrazek
Awatar użytkownika
Mendel
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:38

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:Najlepsze miejsce na to, aby rozpocząć. Wypowiem się za miast instruktorów. Nie marudź tylko zjawiaj się w każdą sobotę o 9.30. Czemu dopiero teraz się zgłaszasz? Ja już przychodzę tu od kwietnia br. i żałuję, że wcześniej nie zacząłem. Pamiętaj tylko, po plan treningowy do Bziuma jest kolejka i ja jestem przed Tobą :-).
Dzięki, w takim razie zjawie się na 99%. I zaklepuje kolejkę za Tobą do Bziuma po plan.
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Warto! Jest fajnie. Z Chorzowa masz niedaleko. Ludzie z Bytomia, Tarnowskich Gór, Tychów i dalej dojeżdżają.
Obrazek
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

ODPOWIEDZ