KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
Bziumik , rozumiem ze to bylo do mężatek, lepiej przyjść wcześniej na casting... bo później Juz po grzybach
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
xenon1981 pisze:Bziumik , rozumiem ze to bylo do mężatek, lepiej przyjść wcześniej na casting... bo później Juz po grzybach
eh...w najbliższą sobotę....Xenon nie przychodź :P:P bo będzie dużo mężatek :P:P
Ola wchodzi też do gry :P a wiesz ze z nim to trzeba delikatnie..bo ostatnio jakiś nerwowy i napiety po tych tabletkach,...ktore nam proponowal :P:P
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mnie proszę w nic nie mieszać, z mężatek tylko rozwódki i tylko z nimi pobiegać , a z tabletek rutinoscorbin. A nerwowy jestem, bo nie mogę się planu doczekać Xenon śmiało przychodź, bo nasz trener wszystkie babki chce dla siebie, a mnie w sobotę nie będzie i mam już dość stręczenia ich jemu. Bziumek sam zagadać nie potrafi. Wesprzyj go na bajer maratończyka to może, któraś się nad nim zlituje. Xenon my z babkami nawijamy o sztuce i literaturze, a on o mezocyklu przed Berlinem i jak to kontuzję złapał , i niech laska nad nim się lituje i go pociesza.
A teraz serio Bzium. Biegłem dzisiaj krótką trasę 4 km, i zrobiłem gorszy wynik o 45 sekund. Spadek formy, czy dlatego, że codziennie biegam? A może dlatego, że już ciemno było po 20 i gorzej widziałem w lesie podłoże? Zależy mi na planie, aby uniknąć błędów. Waga skoczyła mi na 101, a cały czas się ruszam. Za krótkie odcinki biegam, ale wczoraj ból w łydce, a dzisiaj brak czasu. A może te tabletki co Ci proponowałem za bardzo budują mi masę. Czy w planie mógłbyś też umieścić wskazówki dietetyczne? Dzięki.
A teraz serio Bzium. Biegłem dzisiaj krótką trasę 4 km, i zrobiłem gorszy wynik o 45 sekund. Spadek formy, czy dlatego, że codziennie biegam? A może dlatego, że już ciemno było po 20 i gorzej widziałem w lesie podłoże? Zależy mi na planie, aby uniknąć błędów. Waga skoczyła mi na 101, a cały czas się ruszam. Za krótkie odcinki biegam, ale wczoraj ból w łydce, a dzisiaj brak czasu. A może te tabletki co Ci proponowałem za bardzo budują mi masę. Czy w planie mógłbyś też umieścić wskazówki dietetyczne? Dzięki.
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
i bardzo dobrze, ze zrobiłeś gorszy wynik Gamoniu!!!! TRENING TO NIE ZAWODY...I SIE NIE SCIGAJ Z SAMYM SOBĄ ALBO POD WPLYWEM SZATANA TURKA....olotraper pisze:Mnie proszę w nic nie mieszać, z mężatek tylko rozwódki i tylko z nimi pobiegać , a z tabletek rutinoscorbin. A nerwowy jestem, bo nie mogę się planu doczekać Xenon śmiało przychodź, bo nasz trener wszystkie babki chce dla siebie, a mnie w sobotę nie będzie i mam już dość stręczenia ich jemu. Bziumek sam zagadać nie potrafi. Wesprzyj go na bajer maratończyka to może, któraś się nad nim zlituje. Xenon my z babkami nawijamy o sztuce i literaturze, a on o mezocyklu przed Berlinem i jak to kontuzję złapał , i niech laska nad nim się lituje i go pociesza.
PLANIK DOTRZE DO CIEBIE...WYBACZ ALE NIE JESTEŚ JEDYNYM, KTORY MNIE CZCI :p:p:p
Bzium - Forever!!!
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Masz szczęście, że szybko biegasz i nie mogę Cię złapać i skręcić szyjką za gamonia . Odwieczne pytanie, kto jest lepszy mistrz świata w boksie czy mistrz świata w bieganiu . Nie ścigałem się tylko normalnie biegłem. A Turek wymiękł i już ze mną nie biega, za słaby zawodnik, nie wytrzymuje reżimu treningowego. Biegłem sobie przez las z moimi pieskami, ale było już po zmroku, jak kończyłem, a może też zmęczenie daje znać, bo jak zaczynałem bieg to jak na kołkach takie zesztywniałe mięśnie miałem. Ale Darku sam wiesz, że wyczynowego biegacza ze mnie i tak nie będzie. To są moje małe przyjemności, pościgać się z samym sobą. Przynajmniej nie muszę oglądać Waszych pleców, a jedynie ogony moich piesków. Może zmienię specjalizację biegową na Canicross. Tam chyba nie ma takiej silnej konkurencji.
-
- Stary Wyga
[quote="olotraper"]Masz szczęście, że szybko biegasz i nie mogę Cię złapać i skręcić szyjką za gamonia . Odwieczne pytanie, kto jest lepszy mistrz świata w boksie czy mistrz świata w bieganiu . Nie ścigałem się tylko normalnie biegłem. A Turek wymiękł i już ze mną nie biega, za słaby zawodnik, nie wytrzymuje reżimu treningowego. Biegłem sobie przez las z moimi pieskami, ale było już po zmroku, jak kończyłem, a może też zmęczenie daje znać, bo jak zaczynałem bieg to jak na kołkach takie zesztywniałe mięśnie miałem. Ale Darku sam wiesz, że wyczynowego biegacza ze mnie i tak nie będzie. To są moje małe przyjemności, pościgać się z samym sobą. Przynajmniej nie muszę oglądać Waszych pleców, a jedynie ogony moich piesków. Może zmienię specjalizację biegową na Canicross. Tam chyba nie ma takiej silnej konkurencji.
Vitam
Oczywiście że mistrz świata w bieganiu. Przy ewentualnej konfrontacji należało by biec w tempie aby bokser miał nadzieje na dogonienie biegacza a jak już się zajedzie ( patrząc na kondycje Ola to nie trwało by to długo ) podbiec i skręcić szyjkę
Pozdrawiam
Piotr
Vitam
Oczywiście że mistrz świata w bieganiu. Przy ewentualnej konfrontacji należało by biec w tempie aby bokser miał nadzieje na dogonienie biegacza a jak już się zajedzie ( patrząc na kondycje Ola to nie trwało by to długo ) podbiec i skręcić szyjkę
Pozdrawiam
Piotr
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- Mendel
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:38
Cześć,
nie wiem czy to dobry wątek żeby się przywitać, ale najważniejsze że katowicki
Wyczytałem, że w soboty spotykacie się na stadionie AWF i chętnie bym się przyłączył. Czy najbliższa sobota 27. jest aktualna?
Niestety nie mogę się pochwalić takimi wynikami jak co niektórzy, ale chętnie przyjmę trochę wiedzy o bieganiu
pozdrawiam
Marcin
nie wiem czy to dobry wątek żeby się przywitać, ale najważniejsze że katowicki
Wyczytałem, że w soboty spotykacie się na stadionie AWF i chętnie bym się przyłączył. Czy najbliższa sobota 27. jest aktualna?
Niestety nie mogę się pochwalić takimi wynikami jak co niektórzy, ale chętnie przyjmę trochę wiedzy o bieganiu
pozdrawiam
Marcin
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Najlepsze miejsce na to, aby rozpocząć. Wypowiem się za miast instruktorów. Nie marudź tylko zjawiaj się w każdą sobotę o 9.30. Czemu dopiero teraz się zgłaszasz? Ja już przychodzę tu od kwietnia br. i żałuję, że wcześniej nie zacząłem. Pamiętaj tylko, po plan treningowy do Bziuma jest kolejka i ja jestem przed Tobą .
- Wito
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:42:30
- Życiówka w maratonie: 03:57:00
Yoł,
W tą niedzielę "Przełajowa 8" w Blachowni. Ktoś się wybiera? W razie czego mamy 1 miejsce w aucie wolne. Wyjazd ok. 9.30 z Kato.
A tak z innej beczki to czy ktoś z Was jest zalogowany na http://www.endomondo.com ??? Całkiem fajne narzędzie, można zobaczyć gdzie kto biega
Pozdrawiam
W tą niedzielę "Przełajowa 8" w Blachowni. Ktoś się wybiera? W razie czego mamy 1 miejsce w aucie wolne. Wyjazd ok. 9.30 z Kato.
A tak z innej beczki to czy ktoś z Was jest zalogowany na http://www.endomondo.com ??? Całkiem fajne narzędzie, można zobaczyć gdzie kto biega
Pozdrawiam
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- Mendel
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:38
Dzięki, w takim razie zjawie się na 99%. I zaklepuje kolejkę za Tobą do Bziuma po plan.olotraper pisze:Najlepsze miejsce na to, aby rozpocząć. Wypowiem się za miast instruktorów. Nie marudź tylko zjawiaj się w każdą sobotę o 9.30. Czemu dopiero teraz się zgłaszasz? Ja już przychodzę tu od kwietnia br. i żałuję, że wcześniej nie zacząłem. Pamiętaj tylko, po plan treningowy do Bziuma jest kolejka i ja jestem przed Tobą .
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Olo coś dla Ciebie:)