O rany, na pierwszy pobieżny rzut oka myślałam, że to młody Arnold Schwarzeneggerbartorz pisze:Tusk to jeszcze nic - widzieliście jak wygląda Sławomir Nowak z kancelarii Prezydenta?
Byłem naprawdę pod wrażeniem jak to zobaczyłem pierwszy raz. Swoją drogą - wiele razy mijałem w Łazienkach dyszącego Schetynę, ale to był raczej smutny obrazek![]()
Premier Biega :D
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
oglądaliście w ogóle te zdjęcia?
nie biega tylko kaleczy.
spięty, nóżka wyprostowana, środek ciężkości gdzieś ze dwa metry za ochroniarzem.
pograłby se lepiej w gałę.
ale to tylko moje, osobiste i w 100%apolityczne zdanie.
zdrówko
nie biega tylko kaleczy.
spięty, nóżka wyprostowana, środek ciężkości gdzieś ze dwa metry za ochroniarzem.
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach

Trza by go na BBL do Poznania zaprosić. Z Yacoolem luz i rytm, by chwycił.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
O kurcze, jak on w ogóle śmie biegać tak kalecząc, przecież to skandal że on tak biega.kulawy pies pisze: nie biega tylko kaleczy.
Powinni wprowadzić ustawowy zakaz biegania w ten sposób - ale to może dopiero po wyborach.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Tomek Lipiec

były polityk, znany minister sportu
, niezły harpagan http://www.byledobiec.pl/new/index.php? ... owie&id=TL

były polityk, znany minister sportu
nie przesadzaj, nie można mieć nic.. chociaż w tych nogach musi coś być.oglądaliście w ogóle te zdjęcia?
nie biega tylko kaleczy.
zdrówko
Ostatnio zmieniony 20 sie 2011, 22:23 przez mimik, łącznie zmieniany 2 razy.
-
feelipe
- Stary Wyga

sie czepiacie, ze krzywo biega, a kto z amatorow ma prawidlowa sylwetke, krok itp. chyba nawte by sie 10% nie znalazlo, a jesli nawet to sie okaze, ze 60% mialo wczesniej stycznosc z profesjonalnym sportem. Troche wiecej wyrozumialosci i jest to post apolityczny
Nowak raczej sie w kluturystyke nie bawi, chce miec tylko duza klate
Nowak raczej sie w kluturystyke nie bawi, chce miec tylko duza klate
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach

Myślałam, że plecy.
- mszary
- Zaprawiony W Bojach

ostatnie zdjęcie jest kapitalne - popatrzcie jak stoi ten gościu kiedy podaje rękę premierowizoltar7 pisze:Zobacz jak Premier Tusk biega...
zwraca uwagę gustowna czapeczka, garmin na ręce i spodnie z piłkarskiej kolekcji Nike
http://namonciaku.pl/3miasto/51,113052, ... .html?i=43
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
feelipe pisze:sie czepiacie, ze krzywo biega, a kto z amatorow ma prawidlowa sylwetke, krok itp.
uznałem za zabawny fakt, że bieganie jest kolejną dyscypliną, w której politycy są świetnym kontrprzykładem dla społeczeństwa - nikt z nas nie biega idealnie, ale też chyba nikt nie chciałby biegać jak premier...Adam Klein pisze: O kurcze, jak on w ogóle śmie biegać tak kalecząc, przecież to skandal że on tak biega.
Powinni wprowadzić ustawowy zakaz biegania w ten sposób - ale to może dopiero po wyborach.
aczkolwiek przyznam, że mnie mimik tym Lipcem troszkę zbił z pantałyku.
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
-
bansen
- Zaprawiony W Bojach

Każdy, kto ma cokolwiek wspólnego z fotografia wie, że w ułamku sekundy można każdemu zarejestrować każda "zabawną" pozycję czy minę, a potem pokazać to i robić z ludzi pajaców. W drugą stronę też to zresztą działa.mszary pisze: ostatnie zdjęcie jest kapitalne - popatrzcie jak stoi ten gościu kiedy podaje rękę premierowi
- mszary
- Zaprawiony W Bojach

Każde przeczytane zdanie może spowodować że zrobisz się uszczypliwy, tylko pytanie - po co ci to? Ze złośliwości do innych energię do biegania czerpiesz?bansen pisze:Każdy, kto ma cokolwiek wspólnego z fotografia wie, że w ułamku sekundy można każdemu zarejestrować każda "zabawną" pozycję czy minę, a potem pokazać to i robić z ludzi pajaców. W drugą stronę też to zresztą działa.mszary pisze: ostatnie zdjęcie jest kapitalne - popatrzcie jak stoi ten gościu kiedy podaje rękę premierowi
- kamil9998
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 44:26
Apropo Tuska i Po widziałem dzisiaj grupkę biegaczy w koszulkach " Budujmy Polskę z Platformą Obywatelską", a z tyłu " Budujemy razem S9", hmmm ciekawe ile im zapłacili bo w ten ukrop dzisiaj to im nie zazdroszczę