LUBLIN - al. Józefa Piłsudskiego 22. Sobota 9:30!

Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Zapraszam na jutrzejsze wyjątkowe zajęcia, które poprowadzi jeden z uczestników - Andrzej (zaplanował jogę) :oczko:

Jak zwykle o 9.30 przy al. Piłsudskiego 22 (stadion "START").
New Balance but biegowy
gosia i piotr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jak joga to na pewno idę, pogodę sprawdziłam ma być pieknie i słonecznie :ble:
Pozdrowienia
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Właśnie wróciłem z ponad 30 km treningu, powiem tak ciężko było, bo trening który zorganizowałem sobie znajdował się w starym gaju, gdzie trasa jest dość wymagająca, a dowodem na to jest wykończony zupełnie Filip, który nie wytrzymał trudów trasy.
Jak już piszę to chciałbym podziękować wszystkim uczestniczkom i uczestnikom wczorajszego treningu, a szczególnie Tobie Gosiu za pomoc w prowadzeniu zajęć. Jak rano wstałem to czułem to wczorajsze rozciąganie. :hahaha:
gosia i piotr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Andrzej ... no to dałeś czadu, 30km to dystans dla twardziela...
Też dziękuję, udało się fajnie poprowadzić bo po twojej rozgrzewce było rozciaganie :bleble:
Dziś też czułam wczorajszą rozgrzewkę, ale o to chodzi w tym sporcie :taktak:
Do zobaczenia za tydzień, postaram się zamówić pogodę.
pozdrowienia dla wszystkich
filips9
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dziękuję Andrzeju za wspólne bieganie, pozwolę się nie zgodzić że nie wytrzymałem to moje kolano zresztą lewe nie wytrzymało i za karę jest traktowane różnymi maściami i pigułkami, leśna trasa niezwykle trudna raczej trailowa a nie maratońska, przebiegłem 27,73KM i to mój rekord, mam nadzieję że za bardzo Cię nie spowalniałem. Filip
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

filips9 pisze:pozwolę się nie zgodzić że nie wytrzymałem to moje kolano zresztą lewe nie wytrzymało
Ja pisząc to, że nie wytrzymałeś trudów miałem na myśli Twoje kolano, może źle się wyraziłem, ale było to pisane świeżo po
przybyciu z treningu, a więc emocje wzięły górę. Tak czy inaczej chciałbym i ja Tonie podziękować za wspólny trening, jednak w dwójkę
biega się o wiele lepiej i łatwiej, bo nie myśli się tak bardzo o zmęczeniu.
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mam dla Was świetną wiadomość przeczytajcie to a później poproszę o opinie w tej sprawie http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... &start=600
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mi to się podoba :) Na Coopera zawsze jestem chętny, a buty też można przy okazji popróbować. Nie wiem tylko czy szefostwo BBL zgodzi się zrobić trening w wąwozie... Pamiętacie jak chcieliśmy zamiast treningu pójść na test Coopera na stadion na Czechowie to nie przeszło.
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

dff pisze:. Pamiętacie jak chcieliśmy zamiast treningu pójść na test Coopera na stadion na Czechowie to nie przeszło
Paweł nie martw się można wszystko załatwić, ja myślę zrobimy w ten sposób, że przyjdziemy na stadion o 9:30 i zrobimy rozgrzewkę i wszyscy razem z trenerem włącznie pobiegniemy do wąwozu i tam weźmiemy udział w teście Coopera i zarazem będziemy testować buty.
filips9
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

jestem zdecydowanie za testem + cooper i 17.09 stawię się z rodzinką w wąwozie - chociaż nr 26 dla synka pewnie nie bedzie
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapraszam jutro o 9.30 na stadion "Start" przy al. Piłsudskiego 22. Przywita Was syn trenera Marka, a potem dołączy sam Marek :) ja spotkam się z Wami dopiero we wrześniu :smutek:
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapraszam jutro o 9.30 - jak zwykle na stadion przy al. Piłsudskiego 22 ;)
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pod tym linkiem znajdują się wszystkie zdjęcia od początku akcji z naszych zajęć i z innych miast:)

http://www.adamnurkiewicz.com/foto/bbl/ ... ublin.html
gosia i piotr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

18 września w Łucku na Ukrainie odbędzie się bieg na 10km. Chętnych proszę o kontakt, wyjazd w sobotę powrót w niedzielę po biegu. Do przekroczenia granicy niezbędny jest aktualny paszport.
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapraszam na sobotnie zajęcia o 9.30 na stadionie "Start" przy al. Piłsudskiego.
ODPOWIEDZ