Bieganie, a Sex !

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:
lapka88 pisze: Sex w każdej pozycji i o każdej godzinie jest zdrowy :hejhej:
No to sie spytaj tych co maja AIDS
Nie chodziło mi aż o taką skrajność.
PKO
Diretto
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Przeczytałem zawartość całego wątku przed chwilą. Nie wiem czy wyjdzie mi to na dobre. Dziś o 14,mój debiut biegowy...
"Naucz się zamieniać ból w przyjemność, a nic Cię nie złamie..."
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... arachowice
olekpp
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ufff już myślałem, że odwrotnie :-)
Awatar użytkownika
Hubert.g
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam!! Jestem tu nowy chociaż biegam już od kilku lat ale w końcu zajrzałem na bieganie.pl.Obecnie mieszkam w Częstochowie i nikogo tu nie znam.Szukam kogoś do wspólnych biegów żeby się trochę zmotywować.możne jakiś półmaraton??nie ukrywam że fajnie jakby była to jakaś miła pani:) :hej:
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

Hubert.g pisze:Witam!! Jestem tu nowy chociaż biegam już od kilku lat ale w końcu zajrzałem na bieganie.pl.Obecnie mieszkam w Częstochowie i nikogo tu nie znam.Szukam kogoś do wspólnych biegów żeby się trochę zmotywować.możne jakiś półmaraton??nie ukrywam że fajnie jakby była to jakaś miła pani:) :hej:
takie ogłoszenie w takim wątku bardzo jasno stawia sprawę ;)
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hubert.g pisze:Witam!! Jestem tu nowy chociaż biegam już od kilku lat ale w końcu zajrzałem na bieganie.pl.Obecnie mieszkam w Częstochowie i nikogo tu nie znam.Szukam kogoś do wspólnych biegów żeby się trochę zmotywować.możne jakiś półmaraton??nie ukrywam że fajnie jakby była to jakaś miła pani:) :hej:
gdy w 2003 roku kupilem pierwszy swój pulsometr to go zalożyłem podczas stosunku .................... niestety nie doszłó do penetracji bo.......... małzonka ma gdy mnie zobaczyła z opaską na klacie dostała ataku histerycznego śmiechu

Tompoz
Tompoz
MJ
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

tompoz pisze:
gdy w 2003 roku kupilem pierwszy swój pulsometr to go zalożyłem podczas stosunku .................... niestety nie doszłó do penetracji bo.......... małzonka ma gdy mnie zobaczyła z opaską na klacie dostała ataku histerycznego śmiechu

Tompoz
Chciałeś empirycznie wyznaczyć swój HRmax ?
Awatar użytkownika
goldie77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tompoz pisze:

Tompoz
chłopie dobrze że nic nie jem patrząc na monitor - pewnie niewiele by z niego zostało - Ty to jednak potrafisz dobrze człowieka nastawić w piątek :):):)
Fredzio_Monroe
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wczorajszego Dnia przed treningiem zdecydowałem się na seks z dziewczyną. Przyznam szczerze, że jak dla mnie miała to pozytywny wpływ na przebieg treningu. Byłem zrelaksowany, czułem to coś. Dodam, że seks trwał dobre 40 min około, więc też był trochę męczący.. ale nie odbiło się te zmęczenie negatywnie na treningu :oczko:
IXOF
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:22

Nieprzeczytany post

paweł1946 pisze:Raz zrobiłem test przed maratonem warszawskim. Rano o 6 z żoną poszliśmy do łóżka. Pomyślałem że na stres najlepszy jest seks. Trwało to 30 minuty ale mniejsza już o szczegóły. [.....] Był to dla mnie 3 start w maratonie.
paweł1946 pisze:ja biegam na 200 24'20 start wysoki i ze stopera ;) a na 400 na zegarze 53'70. Ale ja młody 18 lat :P

tylko mi cos tu nie pasuje ?? w zycie prywatne sie nie mieszam, aczkolwiek 3 maratony w wieku 18 lat ?? :bum:

pozdrawiam ;)
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

paweł1946 pisze:Mogę się pochwalić że poprawiłem życiówkę o 1 minute i 14 sekund.
O ile krocej twoj sex trwal jest malo interesujace... Ale o ile poprawiles wynik w maratonie? :bum:
IXOF
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:22

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:
paweł1946 pisze:Mogę się pochwalić że poprawiłem życiówkę o 1 minute i 14 sekund.
O ile krocej twoj sex trwal jest malo interesujace... Ale o ile poprawiles wynik w maratonie? :bum:

chyba sie dalem ztrolowac bo faktycznie nie zwrocilem uwagi na skromny progres :(
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

baniutka pisze:haha :D Ja swojego obecnego faceta poznałam właśnie podczas maratonu :) I układa nam się znakomicie.
Pawla?
gocu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja mam tylko wielką prośbę: piszcie "seks", a nie "sex". Wiem, że wyznawcy kultu uzusu z PWN już to przyklepali, nie zmienia to jednak faktu, że "sex" w zdaniu pisanym po polsku wygląda po prostu idiotycznie - jakby to jakiś gimnazjalista pisał.
Awatar użytkownika
ŁoBoG
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:50

Nieprzeczytany post

Ja mam większą ochotę na seks niż zwykle, kiedy to jestem po treningu krosowym :hahaha: Dokładnie nie wiem jak to działa, ale efekt jest taki jaki jest :spoko: Dobrze, że to tylko raz w tygodniu taki trening robię :bum:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ