Nie chodziło mi aż o taką skrajność.Rolli pisze:No to sie spytaj tych co maja AIDSlapka88 pisze: Sex w każdej pozycji i o każdej godzinie jest zdrowy
Bieganie, a Sex !
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przeczytałem zawartość całego wątku przed chwilą. Nie wiem czy wyjdzie mi to na dobre. Dziś o 14,mój debiut biegowy...
"Naucz się zamieniać ból w przyjemność, a nic Cię nie złamie..."
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... arachowice
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... arachowice
- Hubert.g
- Rozgrzewający Się
Witam!! Jestem tu nowy chociaż biegam już od kilku lat ale w końcu zajrzałem na bieganie.pl.Obecnie mieszkam w Częstochowie i nikogo tu nie znam.Szukam kogoś do wspólnych biegów żeby się trochę zmotywować.możne jakiś półmaraton??nie ukrywam że fajnie jakby była to jakaś miła pani:) 

- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
takie ogłoszenie w takim wątku bardzo jasno stawia sprawęHubert.g pisze:Witam!! Jestem tu nowy chociaż biegam już od kilku lat ale w końcu zajrzałem na bieganie.pl.Obecnie mieszkam w Częstochowie i nikogo tu nie znam.Szukam kogoś do wspólnych biegów żeby się trochę zmotywować.możne jakiś półmaraton??nie ukrywam że fajnie jakby była to jakaś miła pani:)

-
- Zaprawiony W Bojach
gdy w 2003 roku kupilem pierwszy swój pulsometr to go zalożyłem podczas stosunku .................... niestety nie doszłó do penetracji bo.......... małzonka ma gdy mnie zobaczyła z opaską na klacie dostała ataku histerycznego śmiechuHubert.g pisze:Witam!! Jestem tu nowy chociaż biegam już od kilku lat ale w końcu zajrzałem na bieganie.pl.Obecnie mieszkam w Częstochowie i nikogo tu nie znam.Szukam kogoś do wspólnych biegów żeby się trochę zmotywować.możne jakiś półmaraton??nie ukrywam że fajnie jakby była to jakaś miła pani:)
Tompoz
Tompoz
-
- Dyskutant
Chciałeś empirycznie wyznaczyć swój HRmax ?tompoz pisze:gdy w 2003 roku kupilem pierwszy swój pulsometr to go zalożyłem podczas stosunku .................... niestety nie doszłó do penetracji bo.......... małzonka ma gdy mnie zobaczyła z opaską na klacie dostała ataku histerycznego śmiechuHubert.g pisze:Witam!! Jestem tu nowy chociaż biegam już od kilku lat ale w końcu zajrzałem na bieganie.pl.Obecnie mieszkam w Częstochowie i nikogo tu nie znam.Szukam kogoś do wspólnych biegów żeby się trochę zmotywować.możne jakiś półmaraton??nie ukrywam że fajnie jakby była to jakaś miła pani:)
Tompoz
- goldie77
- Zaprawiony W Bojach
chłopie dobrze że nic nie jem patrząc na monitor - pewnie niewiele by z niego zostało - Ty to jednak potrafisz dobrze człowieka nastawić w piątektompoz pisze:gdy w 2003 roku kupilem pierwszy swój pulsometr to go zalożyłem podczas stosunku .................... niestety nie doszłó do penetracji bo.......... małzonka ma gdy mnie zobaczyła z opaską na klacie dostała ataku histerycznego śmiechuHubert.g pisze:Witam!! Jestem tu nowy chociaż biegam już od kilku lat ale w końcu zajrzałem na bieganie.pl.Obecnie mieszkam w Częstochowie i nikogo tu nie znam.Szukam kogoś do wspólnych biegów żeby się trochę zmotywować.możne jakiś półmaraton??nie ukrywam że fajnie jakby była to jakaś miła pani:)
Tompoz

-
- Wyga
Wczorajszego Dnia przed treningiem zdecydowałem się na seks z dziewczyną. Przyznam szczerze, że jak dla mnie miała to pozytywny wpływ na przebieg treningu. Byłem zrelaksowany, czułem to coś. Dodam, że seks trwał dobre 40 min około, więc też był trochę męczący.. ale nie odbiło się te zmęczenie negatywnie na treningu 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:22
paweł1946 pisze:Raz zrobiłem test przed maratonem warszawskim. Rano o 6 z żoną poszliśmy do łóżka. Pomyślałem że na stres najlepszy jest seks. Trwało to 30 minuty ale mniejsza już o szczegóły. [.....] Był to dla mnie 3 start w maratonie.
paweł1946 pisze:ja biegam na 200 24'20 start wysoki i ze stoperaa na 400 na zegarze 53'70. Ale ja młody 18 lat :P
tylko mi cos tu nie pasuje ?? w zycie prywatne sie nie mieszam, aczkolwiek 3 maratony w wieku 18 lat ??

pozdrawiam

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
O ile krocej twoj sex trwal jest malo interesujace... Ale o ile poprawiles wynik w maratonie?paweł1946 pisze:Mogę się pochwalić że poprawiłem życiówkę o 1 minute i 14 sekund.

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:22
Rolli pisze:O ile krocej twoj sex trwal jest malo interesujace... Ale o ile poprawiles wynik w maratonie?paweł1946 pisze:Mogę się pochwalić że poprawiłem życiówkę o 1 minute i 14 sekund.
chyba sie dalem ztrolowac bo faktycznie nie zwrocilem uwagi na skromny progres

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Pawla?baniutka pisze:haha :D Ja swojego obecnego faceta poznałam właśnie podczas maratonuI układa nam się znakomicie.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja mam tylko wielką prośbę: piszcie "seks", a nie "sex". Wiem, że wyznawcy kultu uzusu z PWN już to przyklepali, nie zmienia to jednak faktu, że "sex" w zdaniu pisanym po polsku wygląda po prostu idiotycznie - jakby to jakiś gimnazjalista pisał.
- ŁoBoG
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:50
Ja mam większą ochotę na seks niż zwykle, kiedy to jestem po treningu krosowym
Dokładnie nie wiem jak to działa, ale efekt jest taki jaki jest
Dobrze, że to tylko raz w tygodniu taki trening robię