a są tu także początkujące biegaczki?

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
kuxa
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

hej, ja znów próbuję, tak marszo/truchtać. narazie pierwszy dzien planu Pumy zrobilam ... nie było tak trudno.
oby zapału starczyło... wczoraj zamienilam papierosy na bieganie :)
Obrazek
Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bardzo dobra zamiana! Też taką miałam :) Życzę powodzenia!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
kuxa
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

uwazam ze to moj deal zycia :-) obym wytrwala. ale bardzo chcialabym biegac nie ukrywam ze zalezy mi tezna ujedrnieniu ciala
Obrazek
Jeśli widzisz błędy lub literówki to znaczy że piszę z telefonu
Kuxa's road to running
Komentarze do bloga
My Endomondo
My SportsTracker
running_cat
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 1h15

Nieprzeczytany post

ja biegam od ponad miesiaca, ostatnio zeby nie przesadzic robie czasem przerwy jednodniowe, choc i tak uwazam taki dzien za stracony. ale cóż.. trzeba. organizm musi sie regenerowac.. a juz biegam do 10km czasem wiecej jak jest fajnie ;) tylko aktualnie nie ma gdzie, bo w wioskach tak dziwnie sie biega.. ludzie patrzą się na czlowieka jak na ufo. xD

bieganie to nie obowiązek, tylko przyjemność dla ciała i relax dla duszy ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Dorotka Gonitwa
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Myślę, że UFO od czasu do czasu serwuje sobie jakieś przyjemności. Więc nie patrzmy na innych i biegajmy.
wirdusza
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

running_cat pisze: tylko aktualnie nie ma gdzie, bo w wioskach tak dziwnie sie biega.. ludzie patrzą się na czlowieka jak na ufo. xD
Wakacje w większości spędzam w rodzinnej wiosce, żeby dojść do mojej trasy biegowej muszę przejść do sąsiedniej wsi i ją minąć. I ludzie reagują lepiej niż niektórzy w Łodzi, gdzie mieszkam w roku akademickim :P Według relacji mojej mamy kilka starszych osób podłapuje bakcyla sportu :)
A nawet gdyby się ze mnie śmiali, to przecież źle świadczy tylko o nich.
Martencja98
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć i pochwalony, mój pierwszy post tutaj. :) :) Również chciałabym się zapisać do grupy baardzo początkującej - odkąd drugi raz zaczełam biegam... Uwaga... Całe trzy dni! ;) Mówicie,że reagują na Was jak kosmitów... W Cieszynie - gdzie mieszkam i biegam - jest w tym względzie strasznie. Ostatnio narzekałam, że moich tras biegowych nie ma na mapie run-log'a. Mimo to podrodze spotkałam ok. pół setki ludzi i wszyscy się na mnie gapili jakby ducha zobaczyli :D
Obrazek
AgataT
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

witam również, ja też początkująca, od dłuższego czasu czytuję to forum, wreszcie postanowiłam się odezwać :)

a co do ludzi patrzących na biegających jak na ufo: biegam od 4 miesięcy, w Warszawie albo w Nowym Dworze Mazowieckim i przez cały ten czas nie spotkałam się z ani jednym nieprzychylnym spojrzeniem czy jakimś wrednym tekstem. a muszę dodać, że zanim zaczęłam biegać spodziewałam się, że jeśli nie w stolicy, to chociaż w moim małym mieście będę jakimś dziwnym, śmiesznym ewenementem :P

ale u mnie ostatnio w tym całym bieganiu regres niestety...
Martencja98
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A propos UFO :P Przypomniał mi się pewien incydent. Czytałam tutaj wypowiedź którejś z Was, że nawet doświadczeni biegacze traktują początkujących z szacunkiem. Otóż wczoraj podczas biegania spotkałam dwójkę biagczy ani ja nie zareagowałam na nich, ani oni na mnie, jednak gdy pobiegłam dalej za moimi plecami zaraz zaczęły się śmiechy i komentarze. Chociaż na zbyt zaawansowanychnie wyglądali :P
Obrazek
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie przejmuj sie nimi :) ja jakis rok temu mialam podobna sytuacje. zeby bylo ciekawiej teraz te same osoby jakby nigdy nic staraja sie okazywac mi zyczliwosc. swoja droga ciekawa jestem czy swiadomi sa tego ze wtedy tamte slowa dolecialy do moich uszu ...
jak sama piszesz nie wygladali na zbyt zaawansowanych. pewnie bylas od nich szybsza i zrobilo im sie glupio :hejhej:
jelen
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ooo - "mój" temat :))) Witajcie! Ja nadal biegam :)
[url=http://run-log.com/profiles/profile/jelen][img]http://run-log.com/site_media/media/footer/jelen.png[/img][/url]
Awatar użytkownika
MałaMi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witajcie:) Ja właśnie zaczynam przygodę z bieganiem:) Zaczynam od jutra, będzie ciężko;p Trzymajcie kciuki^^
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

powodzenia :)
masz juz plan jak zaczac?
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

daj znac czy rzeczywiscie bylo tak ciezko ;)
Bawareczka slusznie pyta - masz jakis plan treningowy?
nemi
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

witam...również uważam się za początkującą pomimo ze już trochę biegam...przyłączam się do grona ... :uuusmiech:
ODPOWIEDZ