Wito-mam nadzieję że za trzy tygodnie i później też będziecie: nie pobiegałam w górach to przynajmniej sobie posłucham:)
Klaudia-widziałaś, jak nazywa się pętla w Parku?
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Pozdrawiam Was wszystkich gorąco:) (trochę już zaczynam tęsknić...)
widziałamagnieszka_ pisze: Klaudia-widziałaś, jak nazywa się pętla w Parku?![]()
Trzeba było krzyczeć, że wymiękacie, zamiast zaciskać zęby :Dolotraper pisze:Tempem maksymalnym, tylko dla zawodowców. Zapraszamy. Tempo odpowiednie dla każdego, choć w ostatnia sobotę, trochę Chester pociągnął na rozgrzewce te 3,5 km, tak że mnie achilles i w drugiej nodze kostka rozbolała.
Może odpowie ktoś kto mierzy czas na stadionie, większość widziałem tego nie robiEArti pisze:Drugie z moich pytań to jakim tempem biegacie na km, gdyż do demonów szybkości nie należę
Vitamturek75_31 pisze: BTW nie wiedziałem, że Bzium takie mądre artykuły kiedyś pisał na temat treningu w górach
http://marcin-lewandowski.pl/publikacje ... oksja.html
EArti pisze:Witam wszystkich, wtrącę się trochę do dyskusji jeśli można naturalnie (jeśli nie może mod to wytnie), do sedna jednak czy byłaby możliwość przyłączenia się do was podczas treningów? Drugie z moich pytań to jakim tempem biegacie na km, gdyż do demonów szybkości nie należę
Potrzebuję i to bardzo, ale przez weekend malowałem pokój i cały czas boli mnie kostka lewa z lewej strony w środku, nawet miałem w tej sprawie do Ciebie dzwonić. Achilles prawy przestał boleć. Przez tę kostkę nie biegam. Może dzisiaj spróbuję, a jak nie będę mógł biegać to przez jakiś czas będę kręcił na orbitreku. Już to nawet rano robiłem, żeby tę kostkę zrehabilitowaćBzium pisze:turek75_31 pisze: BTW nie wiedziałem, że Bzium takie mądre artykuły kiedyś pisał na temat treningu w górach
Początkująca i Olo...czekam na meile od was w sprawie treningów...chyba ze już nie potrzebujecie moich wskazówek???
zaczynam trawić to co mi dostaarczyłeś...uwzglednie starty i odeślie....olotraper pisze:Darku, już Ci wysłałem, moje dokonania. Masz na mailu. Z góry dzięki.
olotraper pisze:Dzięki Darku. Właśnie wróciłem z przebieżki z Turkiem i Klifordem. Zupełny lajcik, ale chodziło o moją kostkę, chyba jest lepiej. Przy okazji przyjemny dialog z partnerem biegowym na tematy z tych tak zwanych nocnych rozmów Polaków przy winie i ognisku. Tak, że zrelaksowałem się fizycznie, psychicznie i intelektualnie. Dzięki Piotruś za towarzystwo. Mam nadzieję, że moja trasa Ci się spodobała i nowe towarzystwo biegowe też pomimo tego, że szybciej biega od Ciebie
Jak to? jak to? Biegamy bo lubimy. Od zbyt dlugiego słuchania o hipoksji, strefach tętna, wytrzymałości tempowej, progach mleczanowych to potem tylko głowa boli:)turek75_31 pisze:VitamWito pisze:Zjawiamy się na treningu w sobotę za dwa tygodnie i przekażemy wrażenia, których tu jest naprawdę sporo. Co do wycieczki to za rok też tutaj pewnie będzie obóz... więc zamiast jechać nad nasze polskie "drogie" morze polecam przybyć tutaj.
BTW nie wiedziałem, że Bzium takie mądre artykuły kiedyś pisał na temat treningu w górach
Jak poszukasz w necie to artykułów z fizjologii Darek napisał dużo więcej.
Gość ma wiedze ale na sprzedaż a my na BBL biegamy za free więc są tylko żenujące dowcipy prowadzącego.
Pozdrawiam
Piotr
To się tak tylko wydaje bo bieganie strasznie wciągaJak to? jak to? Biegamy bo lubimy. Od zbyt dlugiego słuchania o hipoksji, strefach tętna, wytrzymałości tempowej, progach mleczanowych to potem tylko głowa boli:)
Fajnie mieć psa, który biega. Moja suka nie chce, dostała nawet zwolnienie lekarskie:)