Raul7- komentarze
Moderator: infernal
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Jeszcze nie wiem
niby skierowanie ale z tego co słyszałem to na ekg czeka sie od wacka długo i lepiej iść płatnie (50zł chyba)
jak sie dowiem do dam znać

jak sie dowiem do dam znać

- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Aż tak źle?
Jesteś fenomenem. Biegania sprawia Ci radość, to widać, ale nie przynosi efektów. Może to siedzi w głowie i Twoim podejściu do zawodów albo w braku trzymania się planu. Uczniowie już przebiegli mistrza więc spinaj dupę i rób plan konsekwentnie. Nie ma opierdalania się!

Jesteś fenomenem. Biegania sprawia Ci radość, to widać, ale nie przynosi efektów. Może to siedzi w głowie i Twoim podejściu do zawodów albo w braku trzymania się planu. Uczniowie już przebiegli mistrza więc spinaj dupę i rób plan konsekwentnie. Nie ma opierdalania się!

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Nie dołuj się jednym potknięciem. Zmień swoje nastawienie do tego łamania 40minut na 10km, bo lecisz za bardzo na hura.. Lepiej nastaw się na np. na 42 minuty..
Jesteś początkujący, masz mało bazy.. Trenujesz ten plan Bartoszaka, w którym jest dużo prędkości, a przecież ty już masz dobrą predkość. Skup uwagę na dłuższych i szybszych wybieganiach.. potrzebujesz bazy...
Jesteś początkujący, masz mało bazy.. Trenujesz ten plan Bartoszaka, w którym jest dużo prędkości, a przecież ty już masz dobrą predkość. Skup uwagę na dłuższych i szybszych wybieganiach.. potrzebujesz bazy...
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
Dziś sie dowiedziałem odrazu rano że wynik słaby ale biorąc pod uwage że z soboty na niedziele spałem 3h, wcześniej pół nocy pijąc..
wynik jest dobry przy takich warunkach... bo wyciągnęło mi alkohol spowrotem... dużo nie wypiłem bo na 2 osoby 2 butelki wina ale byłem raczej zmęczony...
jest to jakaś opcja łagodząca??
wynik jest dobry przy takich warunkach... bo wyciągnęło mi alkohol spowrotem... dużo nie wypiłem bo na 2 osoby 2 butelki wina ale byłem raczej zmęczony...
jest to jakaś opcja łagodząca??
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
lagodzaca? chyba raczej pograzajaca
to chyba troche niezbyt bezpieczne, zeby zapijac bezposrednio przed zawodami. pomijajac juz wszelkie inne kwestie, to mogles po prostu pasc przed linia mety z powodu odwodnienia...

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Raul pisze:dla porównania Typ robił trening wieczorem i jemu wyszło:
1.2-3.50/km, 500m-6.22/km (plus postój ponad programowy), 1.2-4.08/km!!!, 500m-6.19/km (postój), 1.2-4.06/km!!!, 500m-5.36/km (postój), 1.2-4.17/km!!!!!!, 500m 5.49/km
i po co bylo sie wysmiewac z Typ'a.. bierze Cie o 3min na 10km.. i o ile krocej biega.. po raz kolejny - troche pokory:). a co do biegania po piciu.. to nie wiem czy w ogole nie pijesz i nie wiesz ale to bardzo nie pomoga.. i to raczej wszyscy wiedza.. przed zawodami to szczegolnie nie wskazane.. ale lagodzace to dla Ciebie nie jest bo trzeba bylo sie napic w nd po udanych zawodach a nie przed nimi..:P. pozdro;)
-
- Zaprawiony W Bojach
a i jeszcze.. kiedys pisales ze jak jedziecie na zawody to Ty zawsze musisz prowadzic.. mam nadzieje ze tym razem bylo inaczej i nie jechales po tym winie ktore przeszkodzilo Ci w biegu..
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
ioannahh- o to mi chodziło 
koreek- co do wyśmiewania Typta... gdzie Ty tam widzisz że go wyśmiewam? skoro wszędzie i każdemu powtarzam że to jest kozak niesamowity...??
co do alku.. oczywiście wcześniej byłem na komendzie i poddałem sie badaniu alkiem.. i wyszło 0.00 więc ja prowadziłem.. w domu też mam alkomat i tez wyszło 0.00

koreek- co do wyśmiewania Typta... gdzie Ty tam widzisz że go wyśmiewam? skoro wszędzie i każdemu powtarzam że to jest kozak niesamowity...??
co do alku.. oczywiście wcześniej byłem na komendzie i poddałem sie badaniu alkiem.. i wyszło 0.00 więc ja prowadziłem.. w domu też mam alkomat i tez wyszło 0.00
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Chlanie niczego nie tłumaczy, ale jeśli przed zawodami nie czułeś presji zawodów, tego ciśnienia, które towarzyszy no i wkurwienia sportowego, bo to potrzebne do bicia rekordów, tzn, że przegrałeś przed startem 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Zaprawiony W Bojach
Według mnie aby robić zyciowke trzeba mieć pewność tego ze jest sie na nią gotowym jeśli wiesz ze na treningach zrobiłeś robotę to stojąc na starcie czuje sie pewnego rodzaju pewność tak jak byś przyszedł po nagrodę za ciężka prace oczywiście adrenalina jest zawsze i jest mocno dopingujaca ale jeśli nie ma sie przeświadczenia o tym ze jesteś gotowy na zyciowke to raczej jej nie zrobisz
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
-
- Dyskutant
Zacznij dodawać jakieś wpisy na blogu, bo jakoś się przyzwyczaiłem do czytania Twojego bloga.
Nie ma się co załamywać, trzeba walczyć!
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
Nie mam motywacji do pisania..tomcio017 pisze:Zacznij dodawać jakieś wpisy na blogu, bo jakoś się przyzwyczaiłem do czytania Twojego bloga.
ale ok.. dziś gdzieś o 23 coś wyskrobie...
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
Jak wiesz jest nas 3 kumpli biegaczy...
ktoś wpadł na pomysł żeby biegać w takich samych koszulkach z napisem jakimś..
taki mały team...
no i w końcu udało mi sie przeforsować kolor RÓŻOWY
trwało to długo ale postawiłem sprawe że albo róż albo nie biegam
musi sie rzucać w oczy...
ale nie zdawałem sobie sprawy że tak cholernie trudno dostać taki kolor koszulki...
ale nie poddam sie
za dużo mnie kosztowało 'wykłócenie' tego koloru 
a czemu róż? ja tam lubie różowy.. jak facet nosi róż to oznacza że musi mieć zajebistą pewność siebie..
ja mam
ktoś wpadł na pomysł żeby biegać w takich samych koszulkach z napisem jakimś..
taki mały team...
no i w końcu udało mi sie przeforsować kolor RÓŻOWY

trwało to długo ale postawiłem sprawe że albo róż albo nie biegam

ale nie zdawałem sobie sprawy że tak cholernie trudno dostać taki kolor koszulki...
ale nie poddam sie

a czemu róż? ja tam lubie różowy.. jak facet nosi róż to oznacza że musi mieć zajebistą pewność siebie..
ja mam