KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Wszystko zgodnie ze standardem: spotykamy się o 9.30, chwile poczekamy na spóźnialskich. Później rozgrzewka, ćwiczenia wzmacniające, rozciąganie i do domu/parku.bochemian pisze: ps. co niestandardowego jest przewidziane na sobotę??
Jakieś prośby? propozycje? uwagi? protesty?
-
- Wyga
Z wami pobiegne do tego parku. Park juz znam to się nie zgubie
a okrążenia będę robić swoim truchcikiem i będziecie mnie mijać :uuusmiech: przyjade pociagiem. Myslałam o autobusie o 8.43 ale to się spoźniłabym z 10 minut a chce żeby ktoś mi tego psa przegonił i kazał go zapiąć portierowi :uuusmiech:
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
- Chester04
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
Zapowiadają dość dobrą pogodę na sobotni poranek, więc mam nadzieje że rozciąganie dojdzie do skutkuagnieszka_ pisze:Wszystko zgodnie ze standardem: spotykamy się o 9.30, chwile poczekamy na spóźnialskich. Później rozgrzewka, ćwiczenia wzmacniające, rozciąganie i do domu/parku.bochemian pisze: ps. co niestandardowego jest przewidziane na sobotę??
Jakieś prośby? propozycje? uwagi? protesty?
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-
- Stary Wyga
Vitam
Mnie może nie być bo mam impreze w piątek.
W środe nie biegałem więc trening musze zrobić w piątek a potem jeszcze iść do rodziny i sobota rano może być dla mnie zgubna ale zobacze.
Pozdrawiam
Piotr
W środe nie biegałem więc trening musze zrobić w piątek a potem jeszcze iść do rodziny i sobota rano może być dla mnie zgubna ale zobacze.
Pozdrawiam
Piotr
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:45:50
a ja
sugeruję nie biegać po śliwkach
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
tzn. nie - w sensie deptania po nich. Po ich zjedzeniu - nawet po godzinie czy dwóch od ich spożycia
-
- Dyskutant
Ja biegłem z tydzień temu. Zjadłem jedną mówię, że mi nic nie będzie. Okazało się, że wytrzymałem 10minut bo mnie tak w brzuchu zarzynało.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie wiem, czy jutro będzie padać (i nawet nie mam zamiaru tego sprawdzać) ale poradzimy sobie bez kocyków.
Fajnie, że się spotkamy:)
Fajnie, że się spotkamy:)
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Kontakt:
Tak właśnie wstępnie niezobowiązująco z Turkiem umówiłem się na dzisiejsze bieganie,, że będzie mnie mijał co okrążenie wokół pól i poklepywał po ramieniu. Uważaj, żeby Ciebie nie poklepywali po pupcivixy pisze: a okrążenia będę robić swoim truchcikiem i będziecie mnie mijać :uuusmiech:
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Turek, a co z Twoja imprą rodzinną? Biegamy o tej 17 czy już zaliczyłeś pola? Może boisz się, że wykończę Cię bieganiemturek75_31 pisze:Vitam
W środe nie biegałem więc trening musze zrobić w piątek a potem jeszcze iść do rodziny i sobota rano może być dla mnie zgubna, ale zobacze.
Pozdrawiam
Piotr
-
- Wyga
olotraper pisze:Tak właśnie wstępnie niezobowiązująco z Turkiem umówiłem się na dzisiejsze bieganie,, że będzie mnie mijał co okrążenie wokół pól i poklepywał po ramieniu. Uważaj, żeby Ciebie nie poklepywali po pupcivixy pisze: a okrążenia będę robić swoim truchcikiem i będziecie mnie mijać :uuusmiech:, bo to nieeleganckie
. Nie daj się.
Turek, a co z Twoja imprą rodzinną? Biegamy o tej 17 czy już zaliczyłeś pola? Może boisz się, że wykończę Cię bieganiemturek75_31 pisze:Vitam
W środe nie biegałem więc trening musze zrobić w piątek a potem jeszcze iść do rodziny i sobota rano może być dla mnie zgubna, ale zobacze.
Pozdrawiam
Piotr?
Myślę, że by się nie odważyli :uuusmiech: tzn. nie znam za dobrze wszystkich, bo 2 razy dopiero byłam
![smutek :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Kontakt:
Właśnie Piotrek Turek powiedział mi ile masz lat i wiem, żeby się nie odważyli, a jeżeli taki się znajdzie to osobiście połamię mu łapki
. A możesz spytać tych co mnie znają, że potrafię
.
Turek dzisiaj na bieganiu śmiał się, że takie hasła rzucam dziewczynce, ale ja nie widziałem Cię jeszcze i myślałem że mam na forum w pełni dorosła osobę![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Biegałem z Piotrkiem, ciężka trasa zrobiłem 6 km, a Turek 9 km. Złe warunki pogodowe i mocny podbieg dał mi popalić miałem puls max około 180. a średni 168. Czas 36 minut. Tempo 6.20, a prędkość średnia prawie 10 km. Jestem zadowolony, bo trasa mocna.
Turek dzisiaj na bieganiu śmiał się, że takie hasła rzucam dziewczynce, ale ja nie widziałem Cię jeszcze i myślałem że mam na forum w pełni dorosła osobę
Biegałem z Piotrkiem, ciężka trasa zrobiłem 6 km, a Turek 9 km. Złe warunki pogodowe i mocny podbieg dał mi popalić miałem puls max około 180. a średni 168. Czas 36 minut. Tempo 6.20, a prędkość średnia prawie 10 km. Jestem zadowolony, bo trasa mocna.
-
- Stary Wyga
Vitam
Melduje się jutro na stadionie o 9:30.
Ma być ładna pogoda (wreszcie) to pobiegamy.
Pozdrawiam
Piotr
Melduje się jutro na stadionie o 9:30.
Ma być ładna pogoda (wreszcie) to pobiegamy.
Pozdrawiam
Piotr
-
- Wyga
No no nieźle :uuusmiech: Chłopaki ale ja mam 23 lata!
jestem rocznik 88, ja tak młodo tylko wyglądam
W każdym razie łapki jak najbardziej do połamania jakby któryś próbował.
haha a dziś jakie było zdziwienie Pani ze sklepu, że ja mam tyle lat, bo tata wysłał mnie po piwo i do mnie, żeby dowód pokazać, to ja z dumą go wyciągam
a ona w śmiech, że myślała, że mam 16 lat ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
- Chester04
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Ja to chyba nigdy nie dotrę do tych Katowic... "nigdy nie mów nigdy" - he he to może się uda kiedyś.
Dzisiaj w pracy, i biegam dopiero przed 22-gą, już chodzę nabuzowany![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Dzisiaj w pracy, i biegam dopiero przed 22-gą, już chodzę nabuzowany