KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No właśnie widziałem tylko jego plecy także ciężko rozpoznać:) Ale wiem, który to Korzeniowski, on był przecież kiedyś w Tańcu z Gwiazdami:)
New Balance but biegowy
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

bochemian pisze: ps. co niestandardowego jest przewidziane na sobotę??
Wszystko zgodnie ze standardem: spotykamy się o 9.30, chwile poczekamy na spóźnialskich. Później rozgrzewka, ćwiczenia wzmacniające, rozciąganie i do domu/parku.

Jakieś prośby? propozycje? uwagi? protesty?
vixy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Z wami pobiegne do tego parku. Park juz znam to się nie zgubie :hej: a okrążenia będę robić swoim truchcikiem i będziecie mnie mijać :uuusmiech: przyjade pociagiem. Myslałam o autobusie o 8.43 ale to się spoźniłabym z 10 minut a chce żeby ktoś mi tego psa przegonił i kazał go zapiąć portierowi :uuusmiech:
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

agnieszka_ pisze:
bochemian pisze: ps. co niestandardowego jest przewidziane na sobotę??
Wszystko zgodnie ze standardem: spotykamy się o 9.30, chwile poczekamy na spóźnialskich. Później rozgrzewka, ćwiczenia wzmacniające, rozciąganie i do domu/parku.

Jakieś prośby? propozycje? uwagi? protesty?
Zapowiadają dość dobrą pogodę na sobotni poranek, więc mam nadzieje że rozciąganie dojdzie do skutku :)
Obrazek
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Vitam

Mnie może nie być bo mam impreze w piątek.
W środe nie biegałem więc trening musze zrobić w piątek a potem jeszcze iść do rodziny i sobota rano może być dla mnie zgubna ale zobacze.

Pozdrawiam
Piotr
Początkująca
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:45:50

Nieprzeczytany post

:)
a ja
sugeruję nie biegać po śliwkach ;)
tzn. nie - w sensie deptania po nich. Po ich zjedzeniu - nawet po godzinie czy dwóch od ich spożycia :) :) :)
hodyjones
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja biegłem z tydzień temu. Zjadłem jedną mówię, że mi nic nie będzie. Okazało się, że wytrzymałem 10minut bo mnie tak w brzuchu zarzynało.
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie wiem, czy jutro będzie padać (i nawet nie mam zamiaru tego sprawdzać) ale poradzimy sobie bez kocyków.
Fajnie, że się spotkamy:)
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

vixy pisze: a okrążenia będę robić swoim truchcikiem i będziecie mnie mijać :uuusmiech:
Tak właśnie wstępnie niezobowiązująco z Turkiem umówiłem się na dzisiejsze bieganie,, że będzie mnie mijał co okrążenie wokół pól i poklepywał po ramieniu. Uważaj, żeby Ciebie nie poklepywali po pupci :-), bo to nieeleganckie :-). Nie daj się.
turek75_31 pisze:Vitam

W środe nie biegałem więc trening musze zrobić w piątek a potem jeszcze iść do rodziny i sobota rano może być dla mnie zgubna, ale zobacze.

Pozdrawiam
Piotr
Turek, a co z Twoja imprą rodzinną? Biegamy o tej 17 czy już zaliczyłeś pola? Może boisz się, że wykończę Cię bieganiem :-)?
Obrazek
vixy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:
vixy pisze: a okrążenia będę robić swoim truchcikiem i będziecie mnie mijać :uuusmiech:
Tak właśnie wstępnie niezobowiązująco z Turkiem umówiłem się na dzisiejsze bieganie,, że będzie mnie mijał co okrążenie wokół pól i poklepywał po ramieniu. Uważaj, żeby Ciebie nie poklepywali po pupci :-), bo to nieeleganckie :-). Nie daj się.
turek75_31 pisze:Vitam

W środe nie biegałem więc trening musze zrobić w piątek a potem jeszcze iść do rodziny i sobota rano może być dla mnie zgubna, ale zobacze.

Pozdrawiam
Piotr
Turek, a co z Twoja imprą rodzinną? Biegamy o tej 17 czy już zaliczyłeś pola? Może boisz się, że wykończę Cię bieganiem :-)?

Myślę, że by się nie odważyli :uuusmiech: tzn. nie znam za dobrze wszystkich, bo 2 razy dopiero byłam ;) no ale nie dałabym się, a ja groźna jak mój jamnik :uuusmiech: a mnie bardzo nogi bolą, jakby stawy. Ledwie chodze :( dopiero mam 1 trening na ten tydzień. Mam nadzieje, że do jutra mi to przejdzie.
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Właśnie Piotrek Turek powiedział mi ile masz lat i wiem, żeby się nie odważyli, a jeżeli taki się znajdzie to osobiście połamię mu łapki :-). A możesz spytać tych co mnie znają, że potrafię :-).

Turek dzisiaj na bieganiu śmiał się, że takie hasła rzucam dziewczynce, ale ja nie widziałem Cię jeszcze i myślałem że mam na forum w pełni dorosła osobę :-)

Biegałem z Piotrkiem, ciężka trasa zrobiłem 6 km, a Turek 9 km. Złe warunki pogodowe i mocny podbieg dał mi popalić miałem puls max około 180. a średni 168. Czas 36 minut. Tempo 6.20, a prędkość średnia prawie 10 km. Jestem zadowolony, bo trasa mocna.
Obrazek
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Vitam

Melduje się jutro na stadionie o 9:30.
Ma być ładna pogoda (wreszcie) to pobiegamy.

Pozdrawiam
Piotr
vixy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No no nieźle :uuusmiech: Chłopaki ale ja mam 23 lata! :hej: jestem rocznik 88, ja tak młodo tylko wyglądam ;) W każdym razie łapki jak najbardziej do połamania jakby któryś próbował. :hejhej: haha a dziś jakie było zdziwienie Pani ze sklepu, że ja mam tyle lat, bo tata wysłał mnie po piwo i do mnie, żeby dowód pokazać, to ja z dumą go wyciągam :hej: a ona w śmiech, że myślała, że mam 16 lat :)
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czyżbym był najmłodszy? :D

Jutro (w zasadzie dzisiaj) oczywiście też się wybieram :)
Obrazek
dpogr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja to chyba nigdy nie dotrę do tych Katowic... "nigdy nie mów nigdy" - he he to może się uda kiedyś.
Dzisiaj w pracy, i biegam dopiero przed 22-gą, już chodzę nabuzowany :)
ODPOWIEDZ