Kurtka za 300 PLN czy za 65 PLN. Nie widzę różnicy - pomocy
-
- Zaprawiony W Bojach
Odkurzył ktos watek i aż parsknąłem śmiechem na widok tego zdania. Tak to jest, jak ktos dosłownie traktuje marketingowe slogany. Sprawdzał "oddychalność" dmuchając przez materiał, nie, no, umarłemTHUNDERMAN pisze:Kurtka nie jest z folii - oddycha, ale tylko troszeczkę. Przez meteriał bardzo trudno przedmuchać ustami powietrze. P

- kisio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W pełni nieprzemakalna to jest szyba 
W decathlonie Piaseczno widziałem wyprzedaż wiatrówek z poprzedniej kolekcji po 39,99, moim zdaniem w zupełności wystarczają. Przebiegałem w takiej całą zimę.

W decathlonie Piaseczno widziałem wyprzedaż wiatrówek z poprzedniej kolekcji po 39,99, moim zdaniem w zupełności wystarczają. Przebiegałem w takiej całą zimę.
- Katarina
- Zaprawiony W Bojach
to może takąJelo pisze:Może ktoś poleci jakąś niedrogą kurtkę, tak żeby była w pełni nieprzemakalna i mozna ją było w chłodniejsze dni ubrać jako ostatnią warstwę.
parametry całkiem dobre

- henry1125
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45.41
ja myślę o tej
http://www.decathlon.com.pl/PL/wiatrowk ... 128994427/
ponad 300zł. bym nie dał, ale teraz na promocji jest przystępna i naprawdę wygodna, już przymierzałem w sobotę zakup:)
http://www.decathlon.com.pl/PL/wiatrowk ... 128994427/
ponad 300zł. bym nie dał, ale teraz na promocji jest przystępna i naprawdę wygodna, już przymierzałem w sobotę zakup:)
Run Forrest, RUN!!
- henry1125
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45.41
Kupiłem tą kurtkę i mogę powiedzieć ,że rewelacja! Jest lekka , nie szeleści, oddycha , a kaptur trzyma się jakby był przyczepiony do głowy na rzepy
. Myślę,że można dać za nią tyle pieniędzy. Owszem, jak wróciłem to byłem i tak cały mokry od potu,ale nawet w samej koszulce jestem cały mokry, więc nie można oczekiwać cudów. W każdym razie biega się super, nie czuje się ,że ma się na sobie jakąś kurtkę, szczerze polecam!!

Run Forrest, RUN!!
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
W promocji? za ile??henry1125 pisze:Kupiłem tą kurtkę i mogę powiedzieć ,że rewelacja! Jest lekka , nie szeleści, oddycha , a kaptur trzyma się jakby był przyczepiony do głowy na rzepy. Myślę,że można dać za nią tyle pieniędzy. Owszem, jak wróciłem to byłem i tak cały mokry od potu,ale nawet w samej koszulce jestem cały mokry, więc nie można oczekiwać cudów. W każdym razie biega się super, nie czuje się ,że ma się na sobie jakąś kurtkę, szczerze polecam!!
bo wygląda fajnie...
-
- Rozgrzewający Się
Dokładnie tą kupiłem. Kosztowała 129 zł. Biegałem w niej kilka razy kiedy było troszkę "chłodniej"- sauny nie ma ale po 2-3 km czuć lekki dyskomfort (temp. powietrza około 15*C i wiatr). Biegałem w niej też w sporym deszczu i tu jestem zadowolony (temp. powietrza około 12*C wiatr i mało przyjemny deszcz). Co prawda i tak byłem mokry od potuJelo pisze:Którą w końcu zakupiłeś?? Ja się zastanawiam nad kalenji protect confort :http://www.decathlon.com.pl/PL/wiatrowk ... 28901450/# zadowoleni jesteście z niej?? Myślicie że podoła podczas takiej pogody jaka nam ostatnio towarzyszy i jako warstwa 3 w zimie?? Nie bardzo wiem jak rozumieć umiarkowany deszcz;)

W zasadzie przekonałem się, że jeżeli jest ciepło i nie wieje jakoś szczególnie, to lepiej już w samej koszulce latać. Choć kurtałka na pewno przyda się jesienią

Pozdrawiam.
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Dobrze chociaż że trafne wnioski wyciągasz...D4ron pisze:sauny nie ma ale po 2-3 km czuć lekki dyskomfort (temp. powietrza około 15*C i wiatr). Biegałem w niej też w sporym deszczu i tu jestem zadowolony (temp. powietrza około 12*C wiatr i mało przyjemny deszcz). (...)W zasadzie przekonałem się, że jeżeli jest ciepło i nie wieje jakoś szczególnie, to lepiej już w samej koszulce latać.
Kurtki służą do biegania jak jest zimno. A nie jak jest "chłodniej" latem...