Kurtka za 300 PLN czy za 65 PLN. Nie widzę różnicy - pomocy

Jelo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

a miałas do czynenia z kalenji protect confort??
PKO
Awatar użytkownika
Katarina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie testowałam osobiście
bansen
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

THUNDERMAN pisze:Kurtka nie jest z folii - oddycha, ale tylko troszeczkę. Przez meteriał bardzo trudno przedmuchać ustami powietrze. P
Odkurzył ktos watek i aż parsknąłem śmiechem na widok tego zdania. Tak to jest, jak ktos dosłownie traktuje marketingowe slogany. Sprawdzał "oddychalność" dmuchając przez materiał, nie, no, umarłem :)))))
Jelo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Może ktoś poleci jakąś niedrogą kurtkę, tak żeby była w pełni nieprzemakalna i mozna ją było w chłodniejsze dni ubrać jako ostatnią warstwę.
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W pełni nieprzemakalna to jest szyba ;)

W decathlonie Piaseczno widziałem wyprzedaż wiatrówek z poprzedniej kolekcji po 39,99, moim zdaniem w zupełności wystarczają. Przebiegałem w takiej całą zimę.
Awatar użytkownika
Katarina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jelo pisze:Może ktoś poleci jakąś niedrogą kurtkę, tak żeby była w pełni nieprzemakalna i mozna ją było w chłodniejsze dni ubrać jako ostatnią warstwę.
to może taką
parametry całkiem dobre ;)
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To już chyba lepiej od razu zapisać się na to śmieszne połączenie bieżni i sauny ;)
Awatar użytkownika
henry1125
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45.41

Nieprzeczytany post

ja myślę o tej
http://www.decathlon.com.pl/PL/wiatrowk ... 128994427/
ponad 300zł. bym nie dał, ale teraz na promocji jest przystępna i naprawdę wygodna, już przymierzałem w sobotę zakup:)
Run Forrest, RUN!!
Awatar użytkownika
henry1125
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Kupiłem tą kurtkę i mogę powiedzieć ,że rewelacja! Jest lekka , nie szeleści, oddycha , a kaptur trzyma się jakby był przyczepiony do głowy na rzepy :oczko: . Myślę,że można dać za nią tyle pieniędzy. Owszem, jak wróciłem to byłem i tak cały mokry od potu,ale nawet w samej koszulce jestem cały mokry, więc nie można oczekiwać cudów. W każdym razie biega się super, nie czuje się ,że ma się na sobie jakąś kurtkę, szczerze polecam!!
Run Forrest, RUN!!
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

henry1125 pisze:Kupiłem tą kurtkę i mogę powiedzieć ,że rewelacja! Jest lekka , nie szeleści, oddycha , a kaptur trzyma się jakby był przyczepiony do głowy na rzepy :oczko: . Myślę,że można dać za nią tyle pieniędzy. Owszem, jak wróciłem to byłem i tak cały mokry od potu,ale nawet w samej koszulce jestem cały mokry, więc nie można oczekiwać cudów. W każdym razie biega się super, nie czuje się ,że ma się na sobie jakąś kurtkę, szczerze polecam!!
W promocji? za ile??
bo wygląda fajnie...
Awatar użytkownika
henry1125
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

W Łodzi w decathlonie jest za 199zl. Tylko problem jest taki ,że zostały rozmiary L(dwie sztuki) i M(jedna sztuka).
Run Forrest, RUN!!
D4ron
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jelo pisze:Którą w końcu zakupiłeś?? Ja się zastanawiam nad kalenji protect confort :http://www.decathlon.com.pl/PL/wiatrowk ... 28901450/# zadowoleni jesteście z niej?? Myślicie że podoła podczas takiej pogody jaka nam ostatnio towarzyszy i jako warstwa 3 w zimie?? Nie bardzo wiem jak rozumieć umiarkowany deszcz;)
Dokładnie tą kupiłem. Kosztowała 129 zł. Biegałem w niej kilka razy kiedy było troszkę "chłodniej"- sauny nie ma ale po 2-3 km czuć lekki dyskomfort (temp. powietrza około 15*C i wiatr). Biegałem w niej też w sporym deszczu i tu jestem zadowolony (temp. powietrza około 12*C wiatr i mało przyjemny deszcz). Co prawda i tak byłem mokry od potu :bum: ale deszcz sam w sobie nie był taki uciążliwy.

W zasadzie przekonałem się, że jeżeli jest ciepło i nie wieje jakoś szczególnie, to lepiej już w samej koszulce latać. Choć kurtałka na pewno przyda się jesienią :oczko: Myślę że zimową porą też nie będzie tragedii jak dorzucę pod to jeszcze bluzę.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Beauty&Beast
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:45:29
Życiówka w maratonie: 3:42:02
Kontakt:

Nieprzeczytany post

D4ron pisze:sauny nie ma ale po 2-3 km czuć lekki dyskomfort (temp. powietrza około 15*C i wiatr). Biegałem w niej też w sporym deszczu i tu jestem zadowolony (temp. powietrza około 12*C wiatr i mało przyjemny deszcz). (...)W zasadzie przekonałem się, że jeżeli jest ciepło i nie wieje jakoś szczególnie, to lepiej już w samej koszulce latać.
Dobrze chociaż że trafne wnioski wyciągasz...
Kurtki służą do biegania jak jest zimno. A nie jak jest "chłodniej" latem... :ojoj:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ