Teksty przechodniów podczas biegu

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Master047
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Biegnę z mamą i znajomym. Mama-100kg znajomy-"wariat" moja stara słynie że pali jak smok i paliła podzczas biegu, to znajomy biegnie z fajką w zębach. No i mijamy 2 żulków i pytamy się czy jeszcze otwarty, że niby sprintem do sklepu po piwo (była pólnoc) a żulki: dajcie szluga! Pobiegne zwami tylko dajcie szluga!
Podpis to twój znak rozpoznawczy
Pozdrawiam innych masterów ;)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Master047 pisze:moja stara słynie że pali jak smok i paliła podzczas biegu, to znajomy biegnie z fajką w zębach
Master047 pisze:(była pólnoc)
Cały czas mowa o bieganiu rekreacyjno-sportowym?
Master047
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No co nałóg. Zachciało się zapalić to zapaliła. A że biegliśmy dalej to musiała nadążać. A nie była północ, coś 23:50 :) jak im się wcześniej nie chciało no to co.
Podpis to twój znak rozpoznawczy
Pozdrawiam innych masterów ;)
Awatar użytkownika
Dorotka Gonitwa
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To ja usłyszałam od pewnego pana, że jak już biegnę w tamtą stronę to może kupię mu piwo, a pewna pani zapytała się "czy ty się gdzieś spieszysz, czy sobie biegasz". Słyszałam też w pewny niedzielny ranek, że do kościoła byś poszła, a nie zawracała sobie głowy bieganiem. Właśnie tam biegnę zripostowałam
Duncan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Z ostatnich tygodni:

Biegnę sobie wieczorem, ściemnia się, słyszę że podjeżdża samochód. Zrównał się ze mną, szyba w dół i kierowca do mnie:
- Może pana podwieźć? Już ciemno jest, nikt nie będzie widział

Przebiegam koło sklepu, właśnie jakaś klientka zbliża się do samochodu a tu właściciel sklepu do niej:
-Dorotka weź poczekaj i zabierz tego pana bo on tak biega i biega :hahaha:

A wczoraj mijałem dwie panie na rowerach, jechały w przeciwną stronę co ja. Potem jak wracałem to spotkałem je jak zajadały maliny czy coś z krzewu i jak przebiegałem to jedna powiedziała ze mnie podziwia że tak biegam. Oczywiście zaprosiłem do wspólnego biegania ale nie chciała skorzystać :oczko:
Użytkownikczka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Uśmiałam się więc podsyłam i moje historie:

Na ścieżce grasowało dwóch chłopców CH1 (ok. 5 lat) i CH2 (ok.7 lat). Na mój widok zamarli i CH1 sepleniąc teatralnym szeptem: Ty, pac! To dziewcyna!
CH2: No, o rany!

Rzecz się dzieje na wsi, gdzie rzadko biegam ponieważ bywam tylko podczas wyjazdu, takie tam bieganie gościnne. Widzę z daleka dziadka w gumofilcach, który, coś kombinuje. Myślę sobie, jak nic będzie jakiś komentarz. I rzeczywiście, dziadek gdy przebiegałam koło niego wypalił łapiąc się za wyobrażone piersi: Uważaj żebyś TYCH nie zgubiła!

Na jednym z pierwszych moich wybiegań Pan z psem:
- A na długo to motywacji wystarczy?
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:51
Życiówka w maratonie: 4:44

Nieprzeczytany post

Uczę w anglika w podstawówce. Pewnego dnia uczeń (Malwin - wdzięczne imię :hej:) podchodzi i mówi:
"Pani Olu, jak jechaliśmy w niedzielę do babci z rodzicami, widzieliśmy jak pani biegła. Tata powiedział, że jakby taka pani go angielskiego uczyła to by same piąteczki miał. Mama nie rozmawia z tatą do dziś". :oczko: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dobre. :hahaha:
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Female Forrest Gump pisze:Uczę w anglika w podstawówce. Pewnego dnia uczeń (Malwin - wdzięczne imię :hej:) podchodzi i mówi:
"Pani Olu, jak jechaliśmy w niedzielę do babci z rodzicami, widzieliśmy jak pani biegła. Tata powiedział, że jakby taka pani go angielskiego uczyła to by same piąteczki miał. Mama nie rozmawia z tatą do dziś". :oczko: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej:
:hej:

wyprzedzając ostatnio spacerującą rodzinę, usłyszałam głos dziewczynki:
- 'tatusiu, a dlaczego ta pani tak ucieka?'
blog
komentarze

the best is yet to come!
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

Chel dobre :hahaha:
Lus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W zeszłym tygodniu, gdy złapał mnie deszcz miła działkowiczka chciała mnie podwieźć autem. :hahaha: Uroczo.
z pozdrowieniem,
Lucyna
billycorgan
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kilka dni temu będąc na wczasach nad morzem biegłem sobie takim deptakiem wzdłuż plaży ubrany w t-shirt Pumy z napisem na plecach "bieganie.pl" (wygrany w pewnym konkursie organizowanym przez ten portal!). Wyprzedzając jakieś 2 dziewczyny słyszałem coś w stylu - "zobacz, zatrudnili kolesia żeby biegał w taki upał i reklamował ich stronę internetową"
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hehehe :hej: dobre.
Ja kiedyś poszłam biegać w koszulce z obozu zimowego. z przodu widniał wynik Grześka Gajdusa z maratonu i jego imię i nazwisko. Oczywiście każdy usiłował przeczytać co mam na koszulce, aż w końcu jeden z przechodniów (nieświadomy osobistości i rekordu przedstawionego na mej koszulce) krzyknął "ejj Gajdus! dasz mi swój numer?" :hej: :hej: :hej: :hej:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Female Forrest Gump pisze:hehehe :hej: dobre.
Ja kiedyś poszłam biegać w koszulce z obozu zimowego. z przodu widniał wynik Grześka Gajdusa z maratonu i jego imię i nazwisko. Oczywiście każdy usiłował przeczytać co mam na koszulce, aż w końcu jeden z przechodniów (nieświadomy osobistości i rekordu przedstawionego na mej koszulce) krzyknął "ejj Gajdus! dasz mi swój numer?" :hej: :hej: :hej: :hej:
Ola, następnym razem pokaż mu jak Gajdus tańczy :hahaha:
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:Ola, następnym razem pokaż mu jak Gajdus tańczy :hahaha:
Ojjjj, chciałabym choć w połowie tak wywijać jak On :hej: :hej: Jak rock'n'rolla tańczyliśmy w Sylwestra, myślałam, że migotania przedsionków dostanę :bum:
ODPOWIEDZ