Kredk@ - komentarze.
Moderator: infernal
- makar
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
No ładnie, Kredka, spokojna dyszka po plaży to jest to. Uwielbiam takie klimaty, chociaż bardziej romantycznie byłoby w czasie zachodu słońca
Może namów rodzinę na wspólne człapanie wieczorem? A w ogóle to miłego wypoczynku i biegania w pięknych okolicznościach przyrody 
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: brak
Najlepszego! Niech Ci szosa lekką będzie. Czy też ścieżka w lasku. Czy jakakolwiek inna powierzchnia, po której biegasz 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach

I ode mnie wszystkiego najlepszego!
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 59'47''
to i ja wpadam z zyczeniami
Najlepszego zycia i najszybszego biegania i duuuuzo czasu na treningi.
Najlepszego zycia i najszybszego biegania i duuuuzo czasu na treningi.
- makar
- Zaprawiony W Bojach

Sto lat, sto lat !!!!!!!
Dużo zdrówka, dużo czasu i czego tam sobie życzysz!
A męża to weź na prawdziwe bieganie a nie kibicowanie na rowerze. Jechać i ziewać to każdy potrafi......
Pozdrawiam.
Dużo zdrówka, dużo czasu i czego tam sobie życzysz!
A męża to weź na prawdziwe bieganie a nie kibicowanie na rowerze. Jechać i ziewać to każdy potrafi......
Pozdrawiam.
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach

Dziękuję za życzenia!!!
makar no zaparł się i biegac nie chce. Ale dzisiaj robił za trzymacza tempa. Już tak nie ziewał... albo się wyspał...
Jak tylko znajdę chwilkę wpisa poczynię na blogu. Ale poszłam na swoje rekordowe tempo.
makar no zaparł się i biegac nie chce. Ale dzisiaj robił za trzymacza tempa. Już tak nie ziewał... albo się wyspał...
Jak tylko znajdę chwilkę wpisa poczynię na blogu. Ale poszłam na swoje rekordowe tempo.
- Catrine
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
- Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)
ooo, jak ja uwielbiam taką lekką narracje bloga:D aa 2 tyg. z hakiem to nie tragedia, może pierwsze kilometry lub trening będzie taki sobie, ale juz drugi czy trzeci i się rozkręcisz
także wiesz, buty na nogi i na pewno wyrzuty po obżarstwie zaczną znikać 
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
- makar
- Zaprawiony W Bojach

No to przytulam..... Najważniejsze, że znowu masz motywację do biegania. Mała przerwa, tym bardziej, że widać już było całkiem spore postępy, to żadna tragedia. No i żaden wstyd. Buty na nogi i do roboty! Będę czekać z niecierpliwością na relacje z treningów, jeśli pozwolisz......
Pozdrawiam serdecznie i powodzenia.
Pozdrawiam serdecznie i powodzenia.
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
ani sie obejrzysz, a te 3.5 kg pojdzie w niepamiec... 
A od biegania wakacje trzeba czasem robic,a potem roztrenowanie, czyli wszystko w normie
A od biegania wakacje trzeba czasem robic,a potem roztrenowanie, czyli wszystko w normie
-
Aniad1312
- Zaprawiony W Bojach

- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 59'47''
juz myslalam, zes gdzies przepadla w otchlani czasu urlopowego
Moze Wszechmogacy da rede cos podregulowac by machina drabiniasta nie skrecala w prawo mimo woli Kredki
Moze Wszechmogacy da rede cos podregulowac by machina drabiniasta nie skrecala w prawo mimo woli Kredki
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Trzymam kciuki za oswajanie drabiniastego! Co do niedoczasu i stanu mieszkania z tym związanego, to doskonale rozumiem, ilość prasowania, które na mnie czeka... Pisz jak najczęściej, bo fajnie znów Cię czytać!
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach

Aniad1312 wóz ma ten pasek, ale on służy głównie do zabezpieczenie wóza, żeby ci nie odjechał, w sensie jak z górki biegniesz czy cuś. Może spróbuję jakoś z tym paskiem się dogadać... Na razie nie próbowałam.
strasb weź nie wspominaj o prasowaniu!
Bawereczka zrobił chłop co mógł. Może się podpytam sprzedającego jeszcze, co tam można pokombinować...
strasb weź nie wspominaj o prasowaniu!
Bawereczka zrobił chłop co mógł. Może się podpytam sprzedającego jeszcze, co tam można pokombinować...
- makar
- Zaprawiony W Bojach

Fajnie wyglądasz z tym wózkiem i jakoś szybciej z nim biegasz niż bez niego, czy mi się zdaje? Dzielna z Ciebie kobieta, Kredk@. Na pocieszenie dodam, że moje pranie ostatnio w ogóle nie doczekało się prasowania. Mąż z dziećmi po prostu je zdjęli z suszarki i noszą jak psu z gardła. Pozdrawiam.