Seria ubrań biegowych w sieci LIDL

Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wraz z Anią (moją żoną) mamy z Lidla buty, koszulki, legginsy, skarpetki oraz kurtkę.
Ania złego słowa nie powiedziała o swoich ciuchach, aha, ma jeszcze z Aldi koszulkę, o której mówi w samych superlatywach.
Ja w butach biegam już chyba ze 3 miesiące i jestem bardzo zadowolony, koszulka i legginsy prane były przynajmniej kilkanaście razy i nie widać po nich żadnego śladu zużycia, nic nie jest zaciągnięte, nie rozciągnięte, nic nie jest rozprute, nic się nie przeciera.
Polecam każdemu, który uważa ciuchy z Lidla (i Aldi) za chłam by spróbował, wtedy zamilknie.

Krytykować nie spróbowawszy żadna sztuka.

Na pewno przy okazji nowej kolekcji coś do szafy wpadnie... POLECAM!
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
PKO
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:Polecam każdemu, który uważa ciuchy z Lidla (i Aldi) za chłam by spróbował, wtedy zamilknie.

Krytykować nie spróbowawszy żadna sztuka.
Uważam koszulki z Lidla za chłam. Kiedyś kupiłem, niestety dwie, i są gorsze od bawełnianych. Uprzedzony nie jestem: jak Lidla omijam szerokim łukiem (dlatego że przez rok wmuszali we mnie kretyńskie, idiotyczne reklamy przez radio), tak w weekend wybiorę się zobaczyć co tam ciekawego zrobili do biegania.
Chciałem tylko ostrzec, by nie kupować w ciemno po kilka sztuk tylko dlatego, że ktoś je chwali na forum.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

Grzesiek2010 pisze:Osobiście nie kupowałbym takich ubrań w lidlu, a to przez to że zapewne mają wątpliwą jakość, wydaje mi się że po kilu praniach zmienicie co do nich zdanie. Lepiej będzie jeśli dołożycie trochę kasy i kupicie sobie porządne ubrania. Bardzo podoba mi się nowa seria wypuszczona przez New Balance, moze tam coś znajdziecie dla siebie.
tylko dlatego, ze Tobie sie NB podoba nie jest dla mnie powodem do kupowania czegokolwiek tej firmy.
Mam kilka rzeczy z Lidla i troche wiecej z Aldika i nic a nic z tych rzeczy mi sie jeszcze nie popsulo, nie poprulo, nie wyblaklo. Kupuje wiecej w Aldi, bo maja ladniejsze wzory. U nas istnieje cos takiego jak testy konsumenckie i ostatnio wyczytalam, ze 75% produkotw sprzedawanych w Lidlu ma ocene bardzo dobry i dobry.
Jedyna rzecza, ktora mnie zawiodla sa skarpety kompresyjne z Lidla. Dla mnie poprostu podkolanowki, ktore z kompresacja nie maja nic wspolnego, na dodatek sa troche za dlugie.
A w poniedzialek oczywiscie zjawie sie w Lidlu kupic skarpetki.
domurst
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kupiłem dzisiaj komplet, tj. koszulka, spodenki i skarpetki. Dam znać jak się użytkują, choć progres w stosunku do nieco zbyt luźnej koszulki z coolmaxu i bawełnianych spodenek trekingowych Quechua, w których biegałem do tej pory pewnie będzie znaczny.
Jeszcze info dla zainteresowanych odzieżą męską - koszulki są w 2 fasonach (z rękawami lub bez) i kilku wersjach kolorystycznych. Spodenki również do wyboru - luźne szorty bądź obcisłe z dodatkiem lycry (te w wersji krótszej - do uda lub dłuższej - do kolana).
Obrazek
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

czuję się w obowiązku zareagować w związku z kryptoreklamą użytkowanika Grzesiek 2010, którego (prawie) wszystkie posty są reklamą new balance. tego rodzaju praktyki dyskredytują firmę, a prowadzone w tak oczywisty sposób prostackiej formie dodatkowo obrzydzają (mnie osobiście) tego producenta.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zwłaszcza, że to o butach NB krąży opinia, że są tanie ale niezbyt trwałe ;)

Ja dziś kupiłem koszulkę, spodenki jednak wolę przymierzyć.
domurst
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie ma możliwości zwrotu, ale można wymienić. Ja już przymierzyłem swoje "S-ki" (spodenki, te obcisłe) i będą dobre dla osoby z obwodem pasa 80-85cm
Obrazek
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie no NB wcale takie tanie nie sa. A co do trwalosci to mam juz dwa miesiace i nawet czyste jeszcze sa.

a u nas ta sportowa kolekcia w Lidlu dopiero od poniedzialku, mi sie oczywiscie pomerdalo i byla w Lidlu juz w tym tygodniu i sie rozczarowalam, bo nic nie znalazlam. No ale lepiej za wczesnie niz za pozno. Kupilam za to dzem :hahaha:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Sprzęt NB ani nie jest tani ani nie jest kiepskiej jakości :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

nie no NB wcale takie tanie nie sa. A co do trwalosci to mam juz dwa miesiace i nawet czyste jeszcze sa.
To zacznij w końcu w nich biegać :hej: :hej: :hej: :ble:
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Kupiłem sobie po koszulce - bez rękawków i z rękawkami. Z rękawkami wypróbowałem wczoraj podczas 10 km biegu. Jestem co najmniej zadowolony, ale zobaczymy co będzie dalej. Nie mam porównania z droższymi markowymi koszulkami, więc nie wiem jak na ich tle wypadają, ale dla takiego amatora jak ja, za tę cenę to kapitalna rzecz.
Do tej pory używałem i używam również krótkich getrów, bluzy, skarpetek z lidla i jestem zadowolony. Ogólnie prawie wszystko biegowe mam z Lidla. Żeby nie było, że reklamuję tę sieć wspomnę tylko, że w lidlu raczej rzadko dokonuję zakupów codziennych. Nie mają perły chmielowej.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ale winiacz o smaku mango przedni :) i dobra cena :) :) :)

Ania kupiła sobie wczoraj spódniczkę i koszulkę, ja nic bo mam chwilowo dośc ciuchów.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Eddie pisze:
To zacznij w końcu w nich biegać :hej: :hej: :hej: :ble:
nie no biegam, zobacz na moim blogu, zawsze pisze w jakich butach biegam. Nie chce mi sie liczyc ile km przebieglam ale juz dosc i sama mnie dziwi, ze takie czyste :oczko:
Awatar użytkownika
comar
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

kupiłem 2 koszulki do biegania w LIDLU. Jak dla mnie beznadzieja. Koszulki w ogóle nie oddychają, to samo co zwykły t-shirt, po bieganiu mogłem ją całą wykręcić. Dla porównania mam koszulkę jakiejś firmy AST kupioną za 30 parę złotych i jest o niebo lepsza. Cudów po LIDLU się nie spodziewałem ale te koszulki są nic nie warte.
Obrazek
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to bardzo ciekawe - ja mam koszulkę z poprzedniej kolekcji i nie widzę róznicy z resztą koszulek, a mam Nike, NB, Pumy, Kalenji i Asicsy.
Jedynie Pumy i NB wychodza trochę przed szereg ale to ze względu na miękki materiał, co do oddychalności, powtarzam, nie zaobserwowałem różnicy.

aż mam ochotę sprawdzić ponownie i porównać.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ