Seria ubrań biegowych w sieci LIDL
-
- Zaprawiony W Bojach
wraz z Anią (moją żoną) mamy z Lidla buty, koszulki, legginsy, skarpetki oraz kurtkę.
Ania złego słowa nie powiedziała o swoich ciuchach, aha, ma jeszcze z Aldi koszulkę, o której mówi w samych superlatywach.
Ja w butach biegam już chyba ze 3 miesiące i jestem bardzo zadowolony, koszulka i legginsy prane były przynajmniej kilkanaście razy i nie widać po nich żadnego śladu zużycia, nic nie jest zaciągnięte, nie rozciągnięte, nic nie jest rozprute, nic się nie przeciera.
Polecam każdemu, który uważa ciuchy z Lidla (i Aldi) za chłam by spróbował, wtedy zamilknie.
Krytykować nie spróbowawszy żadna sztuka.
Na pewno przy okazji nowej kolekcji coś do szafy wpadnie... POLECAM!
Ania złego słowa nie powiedziała o swoich ciuchach, aha, ma jeszcze z Aldi koszulkę, o której mówi w samych superlatywach.
Ja w butach biegam już chyba ze 3 miesiące i jestem bardzo zadowolony, koszulka i legginsy prane były przynajmniej kilkanaście razy i nie widać po nich żadnego śladu zużycia, nic nie jest zaciągnięte, nie rozciągnięte, nic nie jest rozprute, nic się nie przeciera.
Polecam każdemu, który uważa ciuchy z Lidla (i Aldi) za chłam by spróbował, wtedy zamilknie.
Na pewno przy okazji nowej kolekcji coś do szafy wpadnie... POLECAM!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Uważam koszulki z Lidla za chłam. Kiedyś kupiłem, niestety dwie, i są gorsze od bawełnianych. Uprzedzony nie jestem: jak Lidla omijam szerokim łukiem (dlatego że przez rok wmuszali we mnie kretyńskie, idiotyczne reklamy przez radio), tak w weekend wybiorę się zobaczyć co tam ciekawego zrobili do biegania.Qba Krause pisze:Polecam każdemu, który uważa ciuchy z Lidla (i Aldi) za chłam by spróbował, wtedy zamilknie.
Chciałem tylko ostrzec, by nie kupować w ciemno po kilka sztuk tylko dlatego, że ktoś je chwali na forum.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
tylko dlatego, ze Tobie sie NB podoba nie jest dla mnie powodem do kupowania czegokolwiek tej firmy.Grzesiek2010 pisze:Osobiście nie kupowałbym takich ubrań w lidlu, a to przez to że zapewne mają wątpliwą jakość, wydaje mi się że po kilu praniach zmienicie co do nich zdanie. Lepiej będzie jeśli dołożycie trochę kasy i kupicie sobie porządne ubrania. Bardzo podoba mi się nowa seria wypuszczona przez New Balance, moze tam coś znajdziecie dla siebie.
Mam kilka rzeczy z Lidla i troche wiecej z Aldika i nic a nic z tych rzeczy mi sie jeszcze nie popsulo, nie poprulo, nie wyblaklo. Kupuje wiecej w Aldi, bo maja ladniejsze wzory. U nas istnieje cos takiego jak testy konsumenckie i ostatnio wyczytalam, ze 75% produkotw sprzedawanych w Lidlu ma ocene bardzo dobry i dobry.
Jedyna rzecza, ktora mnie zawiodla sa skarpety kompresyjne z Lidla. Dla mnie poprostu podkolanowki, ktore z kompresacja nie maja nic wspolnego, na dodatek sa troche za dlugie.
A w poniedzialek oczywiscie zjawie sie w Lidlu kupic skarpetki.
-
- Wyga
- Kontakt:
Kupiłem dzisiaj komplet, tj. koszulka, spodenki i skarpetki. Dam znać jak się użytkują, choć progres w stosunku do nieco zbyt luźnej koszulki z coolmaxu i bawełnianych spodenek trekingowych Quechua, w których biegałem do tej pory pewnie będzie znaczny.
Jeszcze info dla zainteresowanych odzieżą męską - koszulki są w 2 fasonach (z rękawami lub bez) i kilku wersjach kolorystycznych. Spodenki również do wyboru - luźne szorty bądź obcisłe z dodatkiem lycry (te w wersji krótszej - do uda lub dłuższej - do kolana).
Jeszcze info dla zainteresowanych odzieżą męską - koszulki są w 2 fasonach (z rękawami lub bez) i kilku wersjach kolorystycznych. Spodenki również do wyboru - luźne szorty bądź obcisłe z dodatkiem lycry (te w wersji krótszej - do uda lub dłuższej - do kolana).
-
- Zaprawiony W Bojach
czuję się w obowiązku zareagować w związku z kryptoreklamą użytkowanika Grzesiek 2010, którego (prawie) wszystkie posty są reklamą new balance. tego rodzaju praktyki dyskredytują firmę, a prowadzone w tak oczywisty sposób prostackiej formie dodatkowo obrzydzają (mnie osobiście) tego producenta.
-
- Wyga
- Kontakt:
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
nie no NB wcale takie tanie nie sa. A co do trwalosci to mam juz dwa miesiace i nawet czyste jeszcze sa.
a u nas ta sportowa kolekcia w Lidlu dopiero od poniedzialku, mi sie oczywiscie pomerdalo i byla w Lidlu juz w tym tygodniu i sie rozczarowalam, bo nic nie znalazlam. No ale lepiej za wczesnie niz za pozno. Kupilam za to dzem
a u nas ta sportowa kolekcia w Lidlu dopiero od poniedzialku, mi sie oczywiscie pomerdalo i byla w Lidlu juz w tym tygodniu i sie rozczarowalam, bo nic nie znalazlam. No ale lepiej za wczesnie niz za pozno. Kupilam za to dzem

- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To zacznij w końcu w nich biegaćnie no NB wcale takie tanie nie sa. A co do trwalosci to mam juz dwa miesiace i nawet czyste jeszcze sa.

- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Kupiłem sobie po koszulce - bez rękawków i z rękawkami. Z rękawkami wypróbowałem wczoraj podczas 10 km biegu. Jestem co najmniej zadowolony, ale zobaczymy co będzie dalej. Nie mam porównania z droższymi markowymi koszulkami, więc nie wiem jak na ich tle wypadają, ale dla takiego amatora jak ja, za tę cenę to kapitalna rzecz.
Do tej pory używałem i używam również krótkich getrów, bluzy, skarpetek z lidla i jestem zadowolony. Ogólnie prawie wszystko biegowe mam z Lidla. Żeby nie było, że reklamuję tę sieć wspomnę tylko, że w lidlu raczej rzadko dokonuję zakupów codziennych. Nie mają perły chmielowej.
Do tej pory używałem i używam również krótkich getrów, bluzy, skarpetek z lidla i jestem zadowolony. Ogólnie prawie wszystko biegowe mam z Lidla. Żeby nie było, że reklamuję tę sieć wspomnę tylko, że w lidlu raczej rzadko dokonuję zakupów codziennych. Nie mają perły chmielowej.
-
- Zaprawiony W Bojach
ale winiacz o smaku mango przedni
i dobra cena

Ania kupiła sobie wczoraj spódniczkę i koszulkę, ja nic bo mam chwilowo dośc ciuchów.

Ania kupiła sobie wczoraj spódniczkę i koszulkę, ja nic bo mam chwilowo dośc ciuchów.
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
nie no biegam, zobacz na moim blogu, zawsze pisze w jakich butach biegam. Nie chce mi sie liczyc ile km przebieglam ale juz dosc i sama mnie dziwi, ze takie czysteEddie pisze:To zacznij w końcu w nich biegaćnie no NB wcale takie tanie nie sa. A co do trwalosci to mam juz dwa miesiace i nawet czyste jeszcze sa.![]()
![]()
![]()

- comar
- Stary Wyga
kupiłem 2 koszulki do biegania w LIDLU. Jak dla mnie beznadzieja. Koszulki w ogóle nie oddychają, to samo co zwykły t-shirt, po bieganiu mogłem ją całą wykręcić. Dla porównania mam koszulkę jakiejś firmy AST kupioną za 30 parę złotych i jest o niebo lepsza. Cudów po LIDLU się nie spodziewałem ale te koszulki są nic nie warte.
-
- Zaprawiony W Bojach
to bardzo ciekawe - ja mam koszulkę z poprzedniej kolekcji i nie widzę róznicy z resztą koszulek, a mam Nike, NB, Pumy, Kalenji i Asicsy.
Jedynie Pumy i NB wychodza trochę przed szereg ale to ze względu na miękki materiał, co do oddychalności, powtarzam, nie zaobserwowałem różnicy.
aż mam ochotę sprawdzić ponownie i porównać.
Jedynie Pumy i NB wychodza trochę przed szereg ale to ze względu na miękki materiał, co do oddychalności, powtarzam, nie zaobserwowałem różnicy.
aż mam ochotę sprawdzić ponownie i porównać.